Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 19 septembrie 2020


Horoscop 19 septembrie 2020, Berbec:

Acceptaţi şi învingerea, dragi Berbeci, căci aveţi şansa de a învăţa destul de multe, iar experienţa este şi ea bună. Dacă veţi porni conflicte din dorinţa de a fi doar voi pe locul 1 şi de a câştiga de fiecare dată, chiar în faţa prietenilor(elor), s-ar putea să vă creaţi o imagine nepotrivită în faţa celor dragi.


Horoscop 19 septembrie 2020, Taur:

Taurii nu scapă astăzi de serviciu. Daţi dovadă de respect şi colegialitate, înţelegere, devotament şi forţă de muncă, aveţi curajul de a vă implica în diferite proiecte şi depuneţi efortul necesar pentru a duce totul la bun sfârşit. Aveţi astfel şansa de a ieşi în evidenţă şi de ce nu, v-aţi putea aştepta la o mărire de salariu.


Horoscop 19 septembrie 2020, Gemeni:

Aveţi speranţe în dragoste, dragi Gemeni, căci lucrurile bune sunt pe punctul de a începe pentru voi. Sunt şanse ca o persoană specială să vă caute şi să vă propună o întâlnire romantică, în cadrul căreia să vă recunoască sentimentele sale puternice. Aveţi curaj, fiţi sinceri(e), căci ar putea fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste.






Horoscop 19 septembrie 2020, Rac:

Astăzi ai putea primi un cadou de la cineva apropiat. Nu te aștepta la lucruri scumpe. Este acel gen de cadou care îți deschide noi orizonturi, care îți dă inspirație sau care poate să aprindă flacăra iubirii. Bucură-te de moment și...bineînțeles, de surpriză. Viața toată e plină de surprize, iar tu îți vei reaminti acest lucru astăzi.


Horoscop 19 septembrie 2020, Leu:

Emani încredere prin toți porii astăzi, chiar dacă tu nu te simți așa mândru(ă) de ceea ce ai reușit să faci. Acest tip de bravadă îți va fi foarte util, așa că nu încerca să schimbi opiniile pozitive pe care oamenii și le formează despre tine, dezvăluindu-ți defectele. Asta nu este altceva decât autosabotaj. Concentrându-te asupra defectelor tale, nu faci altceva decât să te cobori în ochii lor și să îi/le dezamăgești pe ceilalți(lelalte).


Horoscop 19 septembrie 2020, Fecioară:

Ești îngrijorat(ă) că se întâmplă prea multe în viața ta acum? Gândește-te la acele zile pline de plictiseală și la cât de greu trec, apoi consideră-te norocos(asă) că ai o viață activă. Fii recunoscător(are) pentru programul tău încărcat. Sunt mulți(te) care și-ar dori să facă schimb de vieți cu tine. Așa cum știi deja, iarba pare întotdeauna mai verde de cealaltă parte a gardului. Mulțumește-te cu ce ai în prezent.






Horoscop 19 septembrie 2020, Balanţă:

Pentru Balanță este timpul să își construiască speranțe noi și să ofere subconștientului ceva de lucrat. Faceți-vă timp pentru a vă imagina unde doriți să fiți și cu cine doriți să fiți în cinci sau zece ani. Și nu uitați să includeți familia și prietenii(ele) în acel scenariu frumos. Vizualizați cel mai strălucit viitor pe care vi-l puteți imagina și nu vă faceți griji dacă nu vă atingeți aceste așteptări în cel mai scurt timp. Este important să vă păstrați concentrarea pe termen lung.


Horoscop 19 septembrie 2020, Scorpion:

Scorpionul stăpânește o provocare imensă, pe care puțini oameni ar fi putut să o facă, dar s-ar putea să vă simțiți ca și cum nimeni nu a observat! Această răsunătoare lipsă de laudă ar putea fi dezamăgitoare și cu siguranță nu este potrivită. Meriți laude pentru realizările tale. Poți oricând să te bați singur(ă) pe spate, însă parcă nu e același lucru. Oricum, lauda de sine nu miroase a bine.


Horoscop 19 septembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorul probabil că nu va avea o dispoziție foarte agresivă astăzi. Dar nu credeți că această atitudine relaxată nu va avea avantajele sale, cu siguranță va avea! Fiind mai accesibil(ă) și relaxat(ă), veți invita, fără să știți, mai mulți oameni din toate categoriile sociale să vă vorbească. Acesta ar putea fi începutul unui moment foarte social pentru tine. Și dacă sunteți singur(ă) și gata să vă implicați într-o relație, pregătiți-vă să întâlniți un/o candidat(ă) nou-nouț(ă)!






Horoscop 19 septembrie 2020, Capricorn:

Ziua de sâmbătă îi/le va găsi pe unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Capricorn mai relaxați(te) ca de obicei, chiar dacă trec printr-o perioadă mai dificilă. Sunt probleme atât la serviciu, cât și în viața de cuplu, însă nimic nu pare să îți destabilizeze starea emoțională. Ar fi bine să fii mai reținut(ă) în a etala această stare de relaxare, pentru a nu fi interpretată ca lipsă de interes. Seara, este foarte posibil să primești o veste extrem de bună de la un/o prieten(ă). O propunere interesantă te va scoate, în scurt timp, la liman, din punct de vedere financiar.


Horoscop 19 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorilor le merge excelent pe toate planurile. Ultima perioadă ți-a adus satisfacții mari din punct de vedere profesional, dar și în viața de cuplu. Ești pe cai mari, iar lucrurile nu merg decât spre mai bine. La muncă, efortul și rezultatele obținute vor avea parte foarte curând și de răsplata binemeritată. Seara o vei petrece acasă, în liniștea căminului, alături de persoana iubită.


Horoscop 19 septembrie 2020, Peşti:

Pentru Pești, ziua de sâmbătă vine cu o mare schimbare în zona sentimentală. Fie întrerupi o relație care nu te mai satisface, fie îți faci curaj și te avânți într-o nouă poveste de iubire. Este ziua în care decizi că vrei să fii fericit(ă) și că trebuie să faci ceva pentru asta. Fă ceea ce simți și vei descoperi, curând, că lucrurile se vor schimba radical în favoarea ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS