Horoscopul zilei de luni, 14 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 14 septembrie 2020


Horoscop 14 septembrie 2020, Berbec:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Berbec decid să facă o mare schimbare în viața lor, mai ales din punct de vedere profesional. Dacă ați primit recent o ofertă de muncă, analizați toate posibilitățile și beneficiile pe care vi le poate aduce. S-ar putea să fie un început nemaipomenit și o șansă uriașă de a vă dezvolta din punct de vedere profesional. Universul este de partea voastră, aveți încredere în forțele proprii.


Horoscop 14 septembrie 2020, Taur:

Cei(le) aflați(te) sub semnul Taurului s-ar putea să treacă printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Dacă aveți un/o partener(ă) stabil(ă) ori sunteți apropiați(te) de o anumită persoană în ultima vreme, sunt șanse destul de mari ca lucrurile dintre voi să nu meargă întocmai ca pe roate, iar tensiunea sa fie din ce în ce mai mare. Discutați deschis, aveți încredere, răbdare și veți reuși poate să ajungeți la un consens. În caz contrar, drumurile voastre s-ar putea separa.


Horoscop 14 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au o energie fantastică și sunt puși pe flirtat, iar unii vor atrage inevitabil atenția unor persoane pe cât de inteligente, pe atât de atrăgătoare. Însă joaca cu dragostea are întotdeauna consecințe, așa că nativii(ele) din această zodie să se pregătească sufletește. O simplă discuție sau un schimb de priviri le-ar putea schimba destinul.


Horoscop 14 septembrie 2020, Rac:

Racii trebuie să fie atenți la modul în care comunică și formulează mesajele, în special în situații delicate sau în care se cere responsabilitate. Este mai bine să fii clar(ă) și ferm(ă), decât să ai de-a face cu probleme pe viitor. Unii(ele) au obiceiul de a interpreta vorbele cum vor, de multe ori cu rea intenție, așa că nu le da ocazia să o facă.


Horoscop 14 septembrie 2020, Leu:

Aveți multă răbdare astăzi, ceea ce vă va ajuta să tolerați oameni destul de controversați pe care nimeni altcineva nu îi poate suporta. Puteți ajuta oamenii să vadă mai clar punctul de vedere al celuilalt(eilalte) și să ia decizii mai bune, mai repede. Ai putea fi înhămat(ă) la multă muncă astăzi, dar responsabilitatea suplimentară ar putea deschide ușa către oportunități majore, așa că încercați să vedeți binele înainte de a reacționa la rău.


Horoscop 14 septembrie 2020, Fecioară:

Chiar dacă aveți un termen limită important, trebuie să faceți tot posibilul pentru a încetini și a evita graba. Doar pentru că te forțezi mai mult nu înseamnă că vei merge mai repede! Este timpul ca tu să ceri ajutor de la oamenii care își oferă întotdeauna timpul sau cunoştinţele ori de câte ori ai nevoie. Lasă-i(le) să-ți dea ce vor să-ți dea și nu mai spune nu! Sănătatea ta emoțională ar putea depinde de a rămâne calm(ă) și încrezător(are).


Horoscop 14 septembrie 2020, Balanţă:

Dacă una dintre relațiile voastre suferă pentru că o persoană nu își face suficient timp pentru cealaltă, este timpul să vorbiți despre lucruri noi pe care le puteți face împreună. Amândoi trebuie să vă extindeți orizontul și să ieșiți din rutina în care ați intrat. Întrebați-i(le) ce ar dori să exploreze. Apoi împărtășiți lista. Va exista cel puțin un lucru comun pentru voi doi și acesta ar trebui să fie următorul lucru pe care îl faceți împreună.


Horoscop 14 septembrie 2020, Scorpion:

Îți vine ușor să te descurci cu oamenii, dar nu la fel când vine vorba despre cifre. Dacă aveți de-a face cu contracte sau alte tipuri de documente cu multe detalii astăzi, trebuie să fiți de două ori mai meticuloși(ase) decât sunteți de obicei. Dacă nu verificați și reverificați totul, riscați să pierdeți câteva puncte foarte importante. Citiți cu atenție detaliile fine, pentru că acolo se ascunde ceva important.


Horoscop 14 septembrie 2020, Săgetător:

E o zi propice discuțiilor intelectuale cu cineva cu care nu ai mai avut ocazia să filozofezi până acum. Te va binedispune schimbul de idei și vei simți nevoia să te implici in diverse forme de școlarizare, să te angrenezi in diverse studii sau să-i/le înveţi pe alții(tele) din cunoştinţele tale. Mentalul oscilează in gânduri, stări și senzații.


Horoscop 14 septembrie 2020, Capricorn:

Se pare că un/o prieten(ă) apropiat(ă) e gata să își ia viața în propriile mâini și să ducă la bun sfârșit promisiunile făcute până acum. E un lucru bun, însă nu zice hop până... nu sare el(a) gardul. Discută cu el(a) și încearcă să afli dacă e doar o nouă amăgire sau dacă chiar e pus(ă) pe fapte mari. În funcție de ceea ce vei afla, relația dintre voi doi se va schimba total.


Horoscop 14 septembrie 2020, Vărsător:

Cineva pe care îl iubești e măcinat(ă) de îndoială și mulți(te) dintre prietenii(ele) voștri(astre) comuni(e) cred că doar tu ești în stare să îl/o ajuți să iasă din starea asta. Un ajutor nesperat, venit la momentul potrivit, poate face diferența. Ești empatic(ă) și știi cum să comunici în așa fel încât să transmiți un vibrație pozitiv celor din jur. În plus și tu ai trecut prin asta și propria experiență îți va fi de un real ajutor.


Horoscop 14 septembrie 2020, Peşti:

Indiferent de cât de multe planuri ai pentru ziua de astăzi, încearcă să păstrezi lucrurile cât mai simple posibil. Nu te lăsa acaparat(ă) de acele mici detalii care nu fac altceva decât să te copleșească. Evită să complici lucrurile ori să le transformi în ceea ce ți-ai dori tu să fie. Toți știu despre tine că ești un/o perfecționist(ă), dar nu e nevoie să dovedești asta chiar de fiecare dată.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS