Horoscopul zilei de duminică, 13 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 13 septembrie 2020


Horoscop 13 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să fie cu ochii în patru, altfel ar putea intra în situații complicate, în care potențialul pentru conflict este mare. E preferabil să îți petreci finalul de săptămână în liniște, pregătind următorii pași pe plan personal. Nu neglija nici sănătatea, chiar dacă trupul nu îți dă semne îngrijorătoare. Prevenția este cuvântul zilei, mai ales dacă simți confuzie în jur și nu înțelegi de ce.


Horoscop 13 septembrie 2020, Taur:

Deși lucrurile par a merge pe un făgaș bun, Taurii sunt sfătuiți să-și păstreze concentrarea și claritatea în decizii. Anumite persoane ar putea să îți distragă atenția cu gesturi lipsite de politețe, însă nu e de datoria ta să îi educi. Mergi pe drumul tău și lasă gurile rele să vorbească ce vor. Important este să îți urmezi instinctul. Pe seară ai putea primi o veste excelentă de la o persoană dragă, așadar să fii pregătit(ă) sufletește!


Horoscop 13 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt pe punctul de a trage lozul câștigător în dragoste. Dacă o persoană dă semne că este interesată de tine, atunci nu mai pierde nicio clipă și fă un prim pas, oricât de stângaci. Nu îți va spune nimeni ce simte cu adevărat, dacă nu inițiezi o conversație. Singura greșeală pe care o poți face este să aștepți prea mult, până când entuziasmul se spulberă și este înlocuit de îndoială. Da, confuzia este mare, dar merită să îți asumi acest risc.






Horoscop 13 septembrie 2020, Rac:

Racii ar putea avea parte de clipe romantice alături de persoana iubită, pe un final de săptămână armonios și liniștitor. E una dintre acele zile în care totul pare bine, iar problemele par la kilometri distanță. Astfel de momente sunt rare, așadar nativii(ele) din zodia Rac ar face bine să profite din plin.


Horoscop 13 septembrie 2020, Leu:

Compasiunea ta crește cu pași mari chiar acum și îți permite să faci legături personale mai puternice. Arată cuiva din viața ta cât de mult îți pasă, prin cuvintele sau faptele tale. Ajută-l(o) să rezolve o problemă cu care s-a luptat mult timp. Arată-i toate posibilitățile care îi stau în față și convinge-l(o) că orice este posibil! Are nevoie de sprijinul tău și te va recompensa cu încrederea și dragostea lui/ei.


Horoscop 13 septembrie 2020, Fecioară:

Multe detalii pe care le cunoașteți vi se par o limbă străină. Dintr-o dată ești confuz(ă) cu ceva ce făceai fără să te gândești. Acesta este micul mod al universului de a vă informa că din când în când trebuie să vă reîmprospătați memoria și să nu mai treceți prin viață pe pilot automat. Vestea bună este că, atunci când treceți peste detaliile mai fine ale rutinei zilnice, descoperiți inevitabil o modalitate de a le îmbunătăți!






Horoscop 13 septembrie 2020, Balanţă:

S-ar putea să descoperi că ești singura persoană cu energie bună astăzi. Toți(ate) ceilalți(lelalte) par a fi îngrijorați(te) de ceva, supărați(te) pentru ceva sau pur și simplu morocănoși(ase)! Primul îndemn ar putea fi să încercați să îi/le înveseliți, dar de ce să vă deranjați? Va fi clar că acești oameni sunt pur și simplu dornici de a avea o dispoziție proastă și s-ar putea să vă tragă cu ei(le) dacă nu sunteți prea atenți(te)! Distanțați-vă de energia proastă și concentrați-vă pe a rămâne vesel(ă).


Horoscop 13 septembrie 2020, Scorpion:

Nu toată lumea se află pe aceeași lungime de undă. Acest lucru înseamnă că astăzi ar putea apărea momente confuze sau tensionate dacă veți lucra cu alții(tele). Fii atent(ă) în relațiile de afaceri. Comunicarea nu va fi la fel de ușoară pe cât ți-ai dori. Distanțele mari, diferențele de timp și problemele de e-mail ar putea face mai dificilă clarificarea punctelor voastre de vedere. Din fericire, relațiile personale vor fi întărite, nu testate, în acest timp.


Horoscop 13 septembrie 2020, Săgetător:

Singurul lucru mai bun decât să rezolvi mai multe sarcini într-o zi e să te distrezi în timp ce o faci. Te ajută mult să ai o atitudine pozitivă indiferent ce ai de făcut, așa că relaxează-te. Respiră adânc și ia toate lucrurile pe rând. Cu răbdare și înțelepciune vei ajunge cât de curând la luminița de la capătul tunelului.






Horoscop 13 septembrie 2020, Capricorn:

Ești un model excelent pentru cei(le) mai tineri(e), de la copii(le) la adolescenți(te). Oricine care nu are o experiență de viață atât de vastă ar fi fericit(ă) să afle câte ceva de la tine, despre cum vezi tu lucrurile. Chiar dacă nu îți cer sfatul în mod direct, sunt curioși(ase) de ceea ce crezi cu adevărat. Comunicarea nu trebuie să fie întotdeauna reciprocă pentru a fi eficientă și plină de satisfacții pentru ambele părți. O mică prelegere ar putea fi exact ce trebuie.


Horoscop 13 septembrie 2020, Vărsător:

După o perioadă în care nu ţi-a mers prea bine pe plan profesional, aștrii îţi promit că lucrurile se vor schimba. Începi ziua în forță, creativitatea abundă și începi deja să îți planifici următoarele mutări. Sunt și oameni în jurul tău care pur și simplu nu sunt la curent cu ceea ce îți dorești și vor fi sceptici(e). Dar nu le reproșați lipsa viziunii. Ghidează-i(le) și vor înțelege mai repede decât crezi. Gândește-te dacă ești dispus(ă) să depui acest efort suplimentar pentru a-ți atinge scopurile.


Horoscop 13 septembrie 2020, Peşti:

Poţi fi dur(ă) şi calculat(ă) în dragoste și intuieşti perfect momentul potrivit în care să acţionezi. Foloseşte-ţi calităţile ca să alegi persoana potrivită. Dintr-o dată vei începe să vezi viața într-o nouă perspectivă, mult mai atrăgătoare decât până acum. Asumă-ţi riscuri şi viaţa ta va prinde culoare. Nu te preocupa că vei face ceva greșit. Orice ai face, de cele mai multe ori obţii ceea ce vrei într-un fel sau altul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS