Recomandarea zilei de 9 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 august 2020


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Berbec:

Sfatul pe care nativii(ele) acestei zodii îl primesc astăzi este să aibă mai multă încredere în ei(le). Chiar dacă traversează o perioadă mai puțin plăcută în viața lor, nu trebuie să își piardă încrederea, deoarece aceasta îi/le va ajuta să facă față mai bine.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Taur:

Nativii(ele) născuți(te) în această zodie sunt sfătuiți(te) să meargă mai departe și să nu se mai lase conduși(se) de trecut. Ce-a fost a fost, cu toții(ate) trebuie să învățăm din trecut, lecțiile oferite de el sunt foarte importante, dar aici se termină totul.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni sunt sfătuiți(te) să nu se lase influențați(te) de prima impresie pe care le-o lasă cineva, deoarece poate fi foarte greșită.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Rac:

Recomandarea zilei pentru acești nativi(e) este să nu se lase conduși(se) de sentimente. Ziua de duminică nu este cea mi bună pentru a lua decizii importante, deoarece Racii vor avea tendința de a amesteca sentimentele cu hotărârile ce trebuie luate.






Recomandarea zilei de 9 august 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să nu se amestece în problemele celorlalți(te) dacă nu li se cere ajutorul. Fiecare om are dreptul de a decide persoana din partea căreia vrea să vină ajutorul și Leii, deși au intenții bune, pot fi înțeleși greșit, ca fiind băgăcioși.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Fecioară:

Sfatul dat pentru nativii(ele) născuți(te) în această zodie este să nu se descurajeze, deoarece toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.






Recomandarea zilei de 9 august 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi. Timpul trece foarte repede, sarcinile sunt multe, responsabilitățile cresc și Balanțele nu mai au timp și pentru altceva.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Scorpion:

Sfatul zilei pentru Scorpioni este să preia ei funcția de lideri astăzi. Deoarece au acest lucru în sânge, le va fi foarte ușor să coordoneze câteva persoane sau un grup mai mare, vor împărți sarcinile în mod egal și se vor asigura că totul merge ca la carte.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Săgetător:

Nativii(ele) născuți(te) în această zodie sunt sfătuiți(te) să țină cont de toate recomandările pe care le primesc de la cei(le) dragi lor.






Recomandarea zilei de 9 august 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să aibă răbdare, deoarece nu toate lucrurile se vor întâmpla la fel de repede pe cât își doresc ei(le).


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Vărsător:

Sfatul zilei pentru nativii(ele) născuți(te) în această zodie este să nu se dea bătuți(te), mai ales de la primul obstacol, chiar dacă va fi greu.


Recomandarea zilei de 9 august 2020, Peşti:

Nativii(ele) Pești sunt sfătuiți(te) să nu plece urechea la lucrurile negative care se spun la adresa lor. Aceste lucruri se vor întâmpla, de cele mai multe ori, din cauza impresiei greșite pe care și-o fac persoanele din jur la prima vedere, dar și din cauza unor vorbe auzite și transmise mai departe.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS