Recomandarea zilei de 6 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 6 august 2020


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Berbec:

Vedeţi-vă doar de îndatoririle voastre și nu vă lăsaţi derutați(te) de ceea ce se întâmplă în jur. Întâmplările care au loc zilele acestea în jurul vostru vă vor da foarte mari bătăi de cap și va fi aproape imposibil să vă concentraţi doar asupra lucrurilor care vă privesc pe voi înşivă(sevă).


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Taur:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, sfatul zilei este să eliminaţi starea de tristețe care vă copleșește. O stare care nu vă definește vă copleșește astăzi și vă va fi destul de greu să faceţi lucrurile așa cum trebuie.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Gemeni:

Sunteţi sfătuiți(te) să aveţi mai multă încredere în ideile pe care le aveţi. Deși vi se par niște idei banale sau nu la fel de bune pe cât aţi vrea voi să fie, adevărul este cu totul altul.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Rac:

Sunteţi sfătuiți(te) să vă retrageţi atunci când simţiţi că nu mai aparţineţi unui loc. Dacă vedeţi că, indiferent ce aţi face, munca voastră este în zadar, ar trebui să vă faceţi bagajele și să părăsiţi anturajul în care nu vă mai integraţi.






Recomandarea zilei de 6 august 2020, Leu:

Mergeţi în continuare pe drumul vostru, fără să plecaţi urechea în stânga și în dreapta. Lumea este rea, invidioasă și, de fiecare dată când va vedea că unei persoane îi merge bine, va încerca să îi bage bețe în roate.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Fecioară:

Luaţi în considerare adoptarea unei schimbări în viața voastră. Multe lucruri s-au întâmplat în ultima vreme, multe lecții au fost învățate în ultima perioadă, iar acest lucru îi/le va face pe nativii(ele) Fecioară să se gândească la o posibilă schimbare.






Recomandarea zilei de 6 august 2020, Balanţă:

Nu daţi vrabia din mână pe cioara de pe gard. Chiar dacă aveţi un plan foarte bine stabilit deja și ştiţi cum ar decurge lucrurile, nu ar trebui să renunţaţi la el, deoarece a doua variantă nu este destinată succesului.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Scorpion:

Nu vă implicaţi în certuri. Veţi spune lucruri pe un ton nu tocmai prietenos, modul în care o veţi face va fi unul tăios și nu va ieși nimic bun din acest lucru.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Săgetător:

Fiţi mai calculați(te) în acțiuni. Nu trebuie să vă aruncaţi cu capul înainte și nici să vă impuneţi ideea, deoarece lucrurile nu sunt chiar așa cum credeţi voi.






Recomandarea zilei de 6 august 2020, Capricorn:

Staţi acasă astăzi. Nu este chiar cea mai bună zi a voastră și multe lucruri rele se pot întâmpla, iar voi puteţi fi implicați(te) fără voia voastră.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Vărsător:

Nu vă complicaţi astăzi, deoarece unele lucruri vor fi în zadar. Nu trebuie să exageraţi, ci trebuie să vedeţi situația exact așa cum este ea.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Peşti:

Sfatul pe care nativii(ele) acestei zodii îl primesc astăzi este să fie atenți(te) la modul în care îi/le tratează pe cei(le) din jur.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS