Recomandarea zilei de 20 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 20 august 2020


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Berbec:

În ceea ce îi privește pe Berbeci, aceștia sunt pe cale să se afunde din nou în muncă și să uite de celelalte lucruri pe care le au planificate pe ordinea de zi.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Taur:

S-ar putea ca pe parcursul zilei de joi să simți că nu ai destule resurse pe care să le folosești pentru a fi productiv(ă), iar, pe deasupra, îți lipsește și motivația.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Gemeni:

Te simți copleșit(ă) de lucrurile pe care le ai de făcut, iar faptul că nu te simți bine îți încetinește ritmul zilnic.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Rac:

Faci prea multe compromisuri în ceea ce privește timpul tău, iar acest lucru îți va aduce astăzi un impuls de frustrare și anxietate generat de o criză care poate apărea în lipsa acestei resurse.






Recomandarea zilei de 20 august 2020, Leu:

Ai acceptat mult timp ca oamenii să se folosească de obiectele tale personale, deși acest lucru îți crea o stare de neliniște.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Fecioară:

De fel ești o persoană care, deși este deranjată de anumite fapte ale persoanelor din jur, eviți să le atragi atenția, de teama de a nu-ți strica relațiile cu aceștia.






Recomandarea zilei de 20 august 2020, Balanţă:

Ești predispus(ă) să fii foarte impulsiv(ă) în această zi, iar acest lucru îți va deteriora considerabil relațiile cu membrii(ele) familiei.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Scorpion:

În ceea ce privește oamenii de care ești înconjurat, știi foarte bine că nu toți îți împărtășesc valorile, ba chiar unii dintre ei te pun des în situații inconfortabile.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Săgetător:

Ești strict în relația sentimentală și mai tot timpul încerci să te impui, pe tine și părerile tale, în fața partenerului(ei).






Recomandarea zilei de 20 august 2020, Capricorn:

Astăzi este foarte probabil să îți intre în cont o sumă generoasă pe care nu o poți lăsa să fie cheltuită la voia întâmplării.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să fie mai atenți cu privire la sănătatea lor.


Recomandarea zilei de 20 august 2020, Peşti:

Peștii sunt, prin definiție, persoane extrem de orgolioase, însă astăzi au tendința să exagereze. Fă o schimbare în acest sens, deoarece riști să pierzi oameni foarte dragi ție.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS