Recomandarea zilei de 17 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 17 august 2020


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Berbec:

Persoanele născute în această zodie au ocazia azi să ia parte la câteva discuții despre viața de familie și despre cum să-și organizeze mai bine timpul pentru a petrece cât mai mult timp alături de cei(le) dragi.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Taur:

S-ar putea ca pe parcursul acestei zilei, prietenii(ele) să-i(le) acapareze pe persoanele născute în această zodie cu sarcina de a oferi diverse sfaturi.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Gemeni:

Gemenilor li se recomandă să renunțe la a mai face sacrificii pentru oamenii din jurul lor dacă asta înseamnă să vă ignorați propriile interese.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Rac:

Ziua de luni se poate dovedi una extrem de dificilă în cazul în care nu vă gestionați resursele de timp eficient.






Recomandarea zilei de 17 august 2020, Leu:

În privința zilei de azi, pentru nativii(ele) acestei zodii va o zi revelatorie în sensul în care vor afla cine le sunt adevărații(tele) prieteni(e).


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Fecioară:

În ceea ce îi/le privește pe nativii(ele) acestei zodii, ziua de luni le va părea una în care vor avea timp să facă în sfârșit tot ce își doresc.






Recomandarea zilei de 17 august 2020, Balanţă:

Pentru acești(ste) nativi(e), ziua de 17 august poate fi una în care pot înregistra câștiguri fabuloase dacă își testează ambiția.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Scorpion:

Scorpionii vor fi precum un magnet care atrage doar lucruri bune în această zi. Atât la serviciu dar și acasă, colegii(ele) de serviciu, șefii(ele) și partenerul(a) de viață vă fac aprecieri pentru determinarea cu care lucrați.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Săgetător:

Deoarece responsabilitatea nu este tocmai punctul forte al acestor nativi(e), acest lucru se va vedea în unele acțiuni minore care se vor răsfrânge asupra lor în mod neprevăzut.






Recomandarea zilei de 17 august 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni ziua de luni poate fi una care să le aducă multe satisfacții și asta în cazul în care se organizează foarte bine și nu își supraestimează potențialul deoarece asta ar putea atrage exact contrariul.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Vărsător:

Ziua bună se cunoaște de dimineață în cazul acestor nativi(e) deoarece intră în posesia unor vești conform cărora proiectul pe care îl aveau de prezentat se amână.


Recomandarea zilei de 17 august 2020, Peşti:

Printre marile plăceri ale persoanele născute în această zodie se numără scurtele vizite la oamenii dragi lor cum ar fi părinți sau prieteni(e).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS