Horoscopul zilei de luni, 31 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 31 august 2020


Horoscop 31 august 2020, Berbec:

Berbecii încep săptămâna în forță și nu puțini(e) sunt cei(le) care vor avea parte de oferte de nerefuzat, atât pe plan personal, cât și în ceea ce privește sfera profesională. Este timpul pentru mari schimbări, care vor atrage după sine noi persoane, gânduri și moduri de a privi lumea. Nativii(ele) din zodia Berbec au toate motivele să privească cu încredere spre viitor. Îndrăznește să îți aduci ideea în realitate, vei fi surprins(ă) de ce va urma.


Horoscop 31 august 2020, Taur:

Taurii ar putea trece printr-o dilemă sentimentală. O persoană dă semne de trădare, iar ceea ce spune nu se potrivește mai deloc cu modul în care acționează. Atenție mare și multă răbdare, pentru că în astfel de situații lucrurile nu se tranșează de pe o zi pe alta. Încearcă să vezi de unde izvorăște totul și care sunt adevăratele intenții ale celor cu care interacționezi la nivel profund.


Horoscop 31 august 2020, Gemeni:

Un început de săptămână cum nu se poate mai armonios pentru Gemeni, care ar putea trăi un sentiment de seninătate ce nu pare a fi provocat de niciun eveniment extern. Aici este de fapt adevărata fericire, când nu ai nevoie de lucruri sau reușite pentru a te simți în pielea ta. Profită de moment, pentru că e rar și merită trăit la adevărata lui însemnătate.






Horoscop 31 august 2020, Rac:

Racii ar putea intra într-o nouă etapă pe plan sentimental. Ocaziile se perindă cu viteză amețitoare, iar nu puțini sunt cei(le) care vor avea parte de schimbări imposibil de imaginat în urmă cu puțin timp. Este momentul pentru a trece la acțiune, însă nu înainte de a face ordine în gânduri și de a afla care sunt adevăratele dorințe și aspirații.


Horoscop 31 august 2020, Leu:

Dacă se gândește la orice călătorie majoră în acest an, astăzi este ziua pentru ca Leul să pună lucrurile în mișcare. Analizați datele și încercați să căutați opțiuni de transport accesibile. Verificați cu oricine intenționa să meargă cu dumneavoastră și asigurați-vă că sunt încă în plan. Totuși, dacă așteptați prea mult pentru a merge mai departe cu planurile dumneavoastră, ați putea pierde o oportunitate frumoasă de vacanță.


Horoscop 31 august 2020, Fecioară:

Fecioara astăzi ar putea avea o conversație semnificativă, din punct de vedere emoțional, cu o persoană cu care ai o relație mai mult profesională. Aruncați-vă subtil câteva gânduri și dacă amândoi vreți să discutați în detaliu, continuați. Aveți grijă să nu depășiți limita pe care ați pus-o între muncă și viața privată, dar este în regulă să lăsați puțin garda jos.






Horoscop 31 august 2020, Balanţă:

Uneori, izbucnirile neașteptate ale Balanței sunt cele care inspiră cele mai bune idei, așa că încearcă să nu te dezici nici azi. Spune ce simți, imediat. Este timpul să vă eliberați mintea și limba, pentru a spune adevărul și numai adevărul. Sigur, acest tip de comunicare dezinhibată vă poate aduce unele deservicii, dar cui îi pasă? De cele mai multe ori, veți adăuga valoare și autenticitate conversației.


Horoscop 31 august 2020, Scorpion:

Pentru Scorpion, responsabilitățile pot fi o sabie cu două tăișuri, dar când vi se oferă astăzi câteva responsabilități suplimentare, concentrați-vă asupra aspectelor pozitive ale acestora. S-ar putea să vă ocupe mai mult timp, dar ce ați fi făcut cu tot timpul liber oricum? Aveți acum o energie foarte pozitivă în interiorul dumneavoastră și ar fi bine să o canalizați într-o direcție utilă. Aceste noi obligații sunt, în felul lor, un cadou. Vă vor oferi șansa de a străluci și de a vă construi încrederea.


Horoscop 31 august 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, e o zi în care ar putea descoperi că nu întotdeauna e necesar să se descurce singuri. Unde-s doi, puterea crește, spune o vorbă populară. În plan profesional, atragerea unor colegi(e) în proiectele pe care le aveți v-ar ajuta să rezolvați rapid situația. La fel și în viața personală, timpul liber petrecut în compania unei persoane dragi ar putea fi mult mai plăcut.






Horoscop 31 august 2020, Capricorn:

În ultima zi de vară, dacă nativii(ele) din Capricorn au de gând să tragă linia, să vadă ce au realizat până acum, ar fi bine să nu fie prea exigenți(te) cu ei(le). Dacă simțiți că nu ați atins unele obiective, nu e timpul trecut. Urmează o perioadă în care puteți avea parte de realizări și satisfacții. E important să aveți încredere în voi și în ceea ce întreprindeți.


Horoscop 31 august 2020, Vărsător:

Începutul de săptămână pentru Vărsători ar putea fi o bună ocazie de a vă face noi cunoștințe. Veți avea posibilitatea de a intra în legătură cu noi persoane și să vă extindeți contactele în plan profesional. Pentru cei(le) care încă nu și-au găsit jumătatea, ar putea fi vorba despre o întâlnire cu o persoană ce le va atrage atenția.


Horoscop 31 august 2020, Peşti:

Pentru cei(le) din zodia Pești, în cazul proiectelor pe care trebuie să le realizeze, ar fi bine să nu să grăbească pentru a le duce la capăt. Calitatea e mai importantă decât viteza, în multe situații. Așa că v-ați putea concentra ca totul să iasă cât mai bine. În a doua parte a zilei, v-ați putea bucura de ceea ce vă face să vă simțiți bine: muzică, prietenie sau o mâncare bună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS