Horoscop săptămânal: 24-30 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 24-30 august 2020


Horoscop 24-30 august 2020, Berbec:

Săptămâna aceasta veţi aveţi şansa de a vă canaliza atenția către ce trebuie. Profitaţi de acest climat dinamic din relația în care sunteţi implicaţi(te) și aveţi încredere în intuiția și sensibilitatea voastră. Cumva, viața voastră sentimentală încearcă să se așeze în acest moment. Dacă nu aveţi un/o iubit(ă) ori soţ(ie), găsiţi cu ușurință potențiali(e) parteneri(e). Un curaj atipic vă permite să obţineţi un succes suplimentar în ceea ce privește banii. Aveţi o carismă care poate fi foarte convingătoare uneori. De asemenea, determinarea voastră este fără greşeală și combinată cu un echilibru interior perfect vă va aduce o îmbunătățire pe plan financiar. În aceste zile, proiectele voastre se conturează cu viteza fulgerului.


Horoscop 24-30 august 2020, Taur:

În aceste zile vă veţi confrunta cu un sentiment care nu este gelozie, dar care seamănă foarte mult. Tensiunea dintre voi și cel(a) drag(ă) este vizibilă, așadar aştrii vă sfătuiesc să vă schimbaţi comportamentul înainte de a se transforma totul într-o mare problemă. Căutaţi să fiţi mai flexibili(e) pentru a face față mai ușor situațiilor neplăcute. Dacă sunteţi singuri(e), la sfârşit de săptămână se anunță momente pasionale. Zona financiară vă pune într-o situație neconfortabilă în această săptămână. Nu aveţi ambele picioare pe pământ! Acest sentiment vă determină să găsiţi mai rapid soluții pentru stabilitatea voastră. Din păcate, rezultatele nu sunt așa bune pe cât aţi fi sperat. Încercaţi alte metode dacă cele pe care le testaţi, observaţi că nu dau roade!


Horoscop 24-30 august 2020, Gemeni:

Evenimentele neprevăzute, dar nu foarte neplăcute, vă pot deranja puțin liniștea și planurile în această săptămână. Dacă este pentru o cauză nobilă, moralul vostru va crește, veţi fi mai relaxaţi(te) și mai deschişi(se) la dialog. Comunicarea se îmbunătățește, relația în care sunteţi implicaţi(te) devine satisfăcătoare și se arată o oarecare evoluție în cuplu. Deodată sunteţi mai încrezători(are), vă exprimaţi cu o mai mare ușurință și faceţi dezvăluiri importante. Chiar dacă situația voastră financiară este una bună spre foarte bună, alegeţi să nu aruncaţi fără rost banii, ci optaţi pentru achiziții eficiente. Contul vostru este gestionat ireproşabil, fiecare mare cheltuială este luată în considerare cu atenție. Rămân, desigur, câțiva bani și pentru mici nebunii sau mofturi. Totul este gândit până la cel mai mic detaliu, iar persoanele din jur vă admiră pentru asta.






Horoscop 24-30 august 2020, Rac:

Aştrii vă favorizează viața de cuplu în această săptămână și încurajează foarte mult dialogul cu persoana dragă. Dacă sunteţi singuri(e), a sosit momentul să socializaţi mai mult și să întâlniţi oameni noi. Vă veţi seduce fără îndoială interlocutorii(arele), șarmul vostru fiind irezistibil. Aveţi multe șanse de a vă implica în relații noi, depinde doar de voi ce alegeri faceţi. O îmbunătățire financiară serioasă este așteptată pe parcursul acestei săptămâni. Profitaţi de ocazie pentru a vă gândi la investiții pe termen lung, de preferință. Trăiţi pe picior mare și aţi uitat deja cum e să aveţi grija zilei de mâine. Cu toate acestea, ar fi recomandat să fiţi cumpătaţi(te).


Horoscop 24-30 august 2020, Leu:

Sunteţi irezistibili(e) și conştienţi(te) de acest lucru, de aceea profitați la maximum de puterea voastră de seducție în această săptămână. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, nu trebuie să acceptați orice propunere vi se face, în special dacă intuiția vă transmite semnale de alarmă. Nu rataţi ocazia de a vă bucura de lucruri simple! Banii sunt importanți. Chiar dacă se spune că nu aduc fericirea, există momente când o fac. Pentru voi, stabilitatea financiară este prioritară, de aceea veţi face orice pentru a ieși din impasul în care vă aflaţi. Bine ar fi să ieşiţi din zona de confort și să vă depuneţi CV-urile în cât mai multe locuri. Nu aveţi ce pierde!


Horoscop 24-30 august 2020, Fecioară:

Aştrii vă promit momente tandre și vă feresc de turbulențe în aceste zile. Toată atenția voastră se îndreaptă asupra persoanei dragi și relației voastre. Păreţi dispuşi(se) să faceţi concesii și nu vreţi să vă supăraţi în niciun fel jumătatea. Experiențele anterioare vă ajută acum. Vreţi o schimbare și încercaţi să îi transmiți subtil acest lucru celuilalt(eilalte). În această săptămână, alegeţi să vă privaţi de distracție decât să apelaţi la economiile voastre. Chiar dacă decizia e la voi, aştrii vă recomandă să cereţi părerea și persoanelor dragi. S-ar părea că atunci când vine vorba de bani, cei(le) din jurul vostru nu sunt de acord cu voi. Deci, analizaţi mai bine situația!






Horoscop 24-30 august 2020, Balanţă:

Aveţi parte de susținere în viața voastră de cuplu și vă reconectaţi cu credință, încredere și profunzime cu cel(a) drag(ă). Încercaţi să vă transformaţi speranțele în realitate și se pare că sunteţi pe drumul cel bun pentru a obține o mare satisfacție. Viața voastră sentimentală evoluează spre o atmosferă fascinantă datorită puterii voastre de seducție care nu lasă pe nimeni indiferent. Aveţi şansa de a avansa profesional datorită faptului că anticipaţi situațiile negative. Cereţi sfaturi care să vă ajute să vă administraţi mai bine banii. S-ar putea ca la sfârşitul săptămânii să constatați o îmbunătățire financiară neașteptată. Ocazia de a trăi mai confortabil este acolo, balanța se înclină în favoarea voastră.


Horoscop 24-30 august 2020, Scorpion:

Nu vă aflaţi în cel mai bun moment al vostru. Flirtul cu alte persoane în afară de cel(a) pe care îl/o iubiţi nu mai are ce căuta în viața voastră, altminteri relația în care sunteţi implicaţi(te) va fi puternic afectată sau chiar distrusă. Căutaţi să descoperiţi ceea ce vreţi cu adevărat și să urmaţi o singură cale! Începând din această săptămână, veţi începe să vă bucuraţi din nou de o situație financiară mai bună. Cu toate acestea, grijile cu care v-aţi obișnuit vă provoacă încă îndoieli. Dacă aveţi proiecte în derulare, nu rămâne blocaţi(te) în ele dacă vedeţi că nu duc nicăieri. Canalizaţi-vă energia pe obiectivele voastre realiste.


Horoscop 24-30 august 2020, Săgetător:

Vă așteaptă o săptămână foarte personală. Într-adevăr, natura voastră romantică se trezește brusc și vă inspiră pentru a reda un meniu tandru și amuzant vieții voastre de cuplu. Între fericire și surpriză, cel(a) pe care îl/o iubiți va fi impresionat(ă). Primiți reacțiile lui/ei cu brațele deschise. Cu o foarte mare atenție aţi avut grijă să strângeţi ceva bani deoparte și nimic nu a reușit să vă destabilizeze conturile în ultima vreme. Acum puteți profita din plin de banii strânși pentru a face ceea ce v-aţi propus. Investițiile voastre încă generează câștiguri atractive.






Horoscop 24-30 august 2020, Capricorn:

În aceste zile aţi putea simți o mare nevoie de stabilitate emoțională care pare foarte greu de atins. Veţi alerga toată ziua între misiunile voastre uzuale, în timp ce cel(a) drag(ă) va face la fel. În acest context, intimitatea este mai greu de atins. Încetiniţi puțin ritmul și comunicați sau petreceți mai mult timp împreună! Dacă situația voastră financiară este în creștere, se datorează faptului că negocierile voastre isteţe dau roade. Persoanele din jur ar putea apela la ajutorul vostru, iar generozitatea voastră caracteristică vă face să nu le puteți refuza. Acţionaţi totuși cu prudență!


Horoscop 24-30 august 2020, Vărsător:

Cosmosul e generos cu voi în această săptămână. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, norocul este de partea voastră și vă scoate în cale potențiali(e) parteneri(e) grozavi(e). Nu este niciodată prea târziu să încercaţi lucruri inedite, care vă scot din zona de confort. Nu trebuie să vă temeţi de provocări, pentru că doar astfel veţi reuși să evoluaţi. Vă concentraţi pe portofelul vostru mai mult decât de obicei. În cele din urmă, primiţi veștile pe care le aşteptaţi. Puteți începe din această săptămână să vă gândiţi mai serios și mai siguri(e) pe voi la viitor.


Horoscop 24-30 august 2020, Peşti:

De ce sunteţi atât de distanţi(te) față de cel(a) pe care îl/o iubiţi? Faceţi-l(o) fericit(ă) și învăţaţi să vă încredeţi din nou în el(a)! Oferiţi-i încredere deplină și în acest fel veţi reuși să vă întăriţi relația. Dragostea vă poartă pe căi neprevăzute și vă inspiră să visaţi; de ce să păstraţi toate aceste visuri doar pentru voi? În aceste zile nu veţi obține rezultate financiare foarte bune. Asta nu înseamnă că situația voastră este una rea, doar țelurile voastre nu sunt atinse. Ar fi indicat să fiţi atenţi(te) la detalii dacă vreţi să aveţi succes material.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS