Horoscop săptămânal: 10-16 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 10-16 august 2020


Horoscop 10-16 august 2020, Berbec:

Viața voastră are nevoie de un aer proaspăt cât mai repede cu putinţă. Pentru a putea să o luaţi de la început, e musai să vă vindecaţi de rănile din trecut, în special în plan sentimental. Primul pas este să scăpaţi de dezamăgiri și să vă potoliţi nervii, pentru că doar așa veţi obține ceea ce vă doriţi și veţi putea să fiţi cu adevărat fericiţi(te).


Horoscop 10-16 august 2020, Taur:

Aştrii vă îndeamnă să vă eliberaţi de orice lucru sau persoană care nu vă aduce nimic bun în viață. Vă simţiţi mai obosiţi(te) decât de obicei, atât fizic, cât și psihic. Apoi, trebuie să vă găsiţi energia necesară pentru a face ceea ce trebuie făcut. Veţi avea parte de o săptămână liniştită dacă nu vă luaţi mai multe angajamente decât puteți duce. Veţi avea parte de schimbări și, chiar dacă simţiţi o oarecare grijă, trebuie să mergeţi înainte!


Horoscop 10-16 august 2020, Gemeni:

Începeţi săptămâna în forță și decideţi să părăsiţi unele locuri sau să puneţi capăt unor relații în care nu vă mai regăsiţi. Aveţi un psihic puternic, ceea ce vă va ajuta să treceţi mai ușor peste schimbările drastice care se vor produce și să vă adaptaţi rapid unui nou stil de viață. Tot ce se întâmplă este din cauza faptului că aveţi nevoie de mai multă libertate personală și de spațiu personal.






Horoscop 10-16 august 2020, Rac:

Săptămâna începe cu energie, multe schimbări și, mai ales, multă muncă. Zilele de 13 şi 14 ale lunii sunt zile în care puteți înregistra progrese uimitoare în planurile profesional și financiar. În ceea ce privește dragostea, loialitatea îți va fi pusă la îndoială. Deși nu există motive întemeiate pentru a fi acuzaţi(te) de așa ceva, lipsa de comunicare dintre tine și cel(a) drag(ă) își spune cuvântul. Schimbaţi puțin regulile din cuplu și fiţi mai deschişi(se) la ideile celuilalt(eilalte).


Horoscop 10-16 august 2020, Leu:

Este o săptămână favorabilă pentru a vă seta noi ţeluri și pentru a vă face planul pentru realizarea lor. Important este să vă stabiliţi obiective pe termen scurt, pentru că din aproape în aproape veţi reuși să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Ideile voastre sunt extraordinare, însă veţi întâmpina unele probleme în a le pune în practică. De asemenea, aştrii vă recomandă să vă faceţi mai mult timp pentru voi și corpul vostru, să vă reinventaţi aspectul sau să vă răsfăţaţi cu o activitate care vă place.


Horoscop 10-16 august 2020, Fecioară:

Este o săptămână prielnică să vă îndreptaţi atenția către sinele vostru interior. Viața socială nu ar trebui să fie un punct de interes pentru voi, este mai bine să fiţi voi cu voi înşivă(sevă), să reflectaţi asupra dorințelor și sentimentelor voastre cele mai intense. În acest mod, veţi găsi multe dintre răspunsurile de care aveţi nevoie. Acordaţi atenție mesajelor, viselor, senzațiilor, pentru că acestea vă pot transmite informații importante.






Horoscop 10-16 august 2020, Balanţă:

Săptămâna aceasta veţi fi conduşi(se) de dorința de a vă petrece tot mai mult timp alături de membrii(ele) familiei și prieteni(e). Atmosfera va fi degajată și liniștitoare. Aveţi nevoie de un moment de relaxare, în ultima perioadă nervii v-au fost puși la grea încercare. Veţi fi creativi(e) și dornici(e) să faceţi lucruri noi, cum ar fi înscrierea la un curs care implică o activitate care vă pasionează sau, pur și simplu, să vă apucaţi de sport. La fel, e ocazia ideală pentru a vă reîmprospăta viața de cuplu cu o excursie sau o escapadă.


Horoscop 10-16 august 2020, Scorpion:

Configurația astrală din acest moment vă amplifică energia emoțional-impulsivă. Mintea voastră este uneori o sabie cu două tăișuri, plină de prea multe gânduri care provoacă dezordine în viața voastră. Încetiniţi puțin ritmul și încercaţi să vă bucuri de prezent. Fiind prea preocupaţi(te) de viitor vă îndepărtează de realitate și vă provoacă stres și nervi fără rost. Întotdeauna vor fi lucruri de făcut, dar în acest moment tot ce trebuie să faceţi este să vă reorganizaţi lista de priorități și obiective.


Horoscop 10-16 august 2020, Săgetător:

Săptămâna aceasta veţi scăpa de anumite răspunderi care atârnau greu pe umerii voştri. Veţi avea mai mult timp pentru activități recreative. Deopotrivă, aştrii vă recomandă să lăsaţi grija banilor deoparte și să vă faceţi uneori câte un moft. Ieșirile cu amicii(ele) vă pot aduce ocazii de iubire. Profitaţi de ele, pentru că aveţi nevoie să începeţi o viață nouă.






Horoscop 10-16 august 2020, Capricorn:

În această perioadă, Capricornii vor avea multe decizii de luat. De asemenea, aştrii vă recomandă să acordaţi o atenție deosebită semnalelor de alarmă pe care organismul încearcă să vi le transmită. Aveţi grijă de sănătatea voastră! În ceea ce privește dragostea, e timpul să alegeţi alături de cine vreţi să fiţi. Luarea deciziilor înseamnă să trăiţi cu adevărat.


Horoscop 10-16 august 2020, Vărsător:

Dacă relația în care sunteţi implicaţi(te) a devenit plictisitoare sau vi se pare că stagnează, faceţi primii pași spre schimbare! Dacă aţi trecut recent printr-o dezamăgire sentimentală sau printr-o despărțire amiabilă, faceţi tot ce vă stă în putere să lăsaţi în urmă ceea ce aparține trecutului. Reînnoiţi-vă viața, căutaţi noi orizonturi și căi spre fericire și împlinire sufletească. Mintea voastră este cel mai bun aliat atunci când luaţi decizii de schimbare.


Horoscop 10-16 august 2020, Peşti:

Unde este nevoie de schimbări în viața voastră? Aceasta este întrebarea care vă va frământa în această săptămână. O excursie undeva departe de agitaţia orașului vă va ajuta să vă simţiţi mai conectaţi(te) cu dorințele voastre. Să vă oferiţi un spațiu de liniște și meditație poate face ca toate îndoielile voastre să dispară. Este o perioadă a marilor schimbări, în toate planurile vieții voastre. Vestea bună este că puteți lua cele mai bune decizii dacă veţi căuta adânc în interiorul vostru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS