Horoscop săptămânal: 31 august - 6 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 31 august - 6 septembrie 2020


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Berbec:

Sunteţi din ce în ce mai concentraţi(te) pe viitor și conştientizaţi că acțiunile bine canalizate sunt singura soluție pentru a scăpa de grijile voastre actuale. Nu căutaţi aprobarea persoanelor apropiate în ceea ce privește dorințele voastre, pentru că acest lucru poate crea încordare și discuții fără rost în cuplu sau familie. Dacă sunteţi singuri(e), luaţi lucrurile treptat și fiţi atenţi(te) la potențialul dezinteres al persoanelor de s*x opus. În primele zile ale săptămânii veţi avea ocazia să profitați de o situație. Aţi simțit şansa de a câștiga bani? Dacă aveţi în minte unele proiecte, acum este momentul să acţionaţi și să vă puneţi în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Norocul este de partea voastră și aveţi ocazia de a obține profituri interesante. O colaborare grozavă este, de asemenea, posibilă.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Taur:

Unele resentimente persistente vă încetinesc impulsurile, vă fac să vă îndoiţi de sentimentele voastre, astfel că preferaţi să vă amânaţi planurile în ceea ce privește dragostea. Evitaţi să vă pierdeţi timpul gândindu-vă la trecut. Aveţi oportunitatea de a găsi o persoană care să vă facă să uitați de tot, așa că nu îi daţi cu piciorul! Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă, certurile vor dispărea, este timpul pentru împăcare. În această săptămână, cei(le) mici sau unele rude apropiate vă determină să faceţi cheltuieli neprevăzute. Vă lăsaţi conduşi(se) de sentimente, dar, din păcate, veţi crea o situație financiară nedorită. Deși poate părea greu de realizat, va trebui să stabiliţi limite cu oamenii dragi vouă.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Gemeni:

Dacă nu sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie sentimentală, prioritatea voastră este să puneţi în lumina reflectoarelor individul(a) pe care îl/o placeţi și o veţi face bine. Dar, cea mai bună veste este că aştrii promovează înțelegerea și vă conving că merită să vă implicaţi într-o relație de iubire, să vă întăriţi relația actuală sau să vă ofere șansa de a repara ceva în cuplu. Nu sunteţi dispuşi(se) să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta și vreţi ca toată lumea să știe acest lucru. Sunteţi deranjaţi(te) de cheltuielile fără rost, vă limitaţi și economisiţi, dar vă permiteți din când în când și câte un mic răsfăț și să vă bucuraţi puțin de banii voştri. Aşadar, veţi găsi soluții să vă simţiţi bine fără cheltuieli inutile.






Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Rac:

Viața voastră sentimentală înflorește în această săptămână, indiferent de situația voastră actuală. Aştrii vă ajută să aveţi succes, dar trebuie să vă ajutați și voi cât de cât. Îndrăzniţi mai mult și puneţi-vă toată energia pentru a construi o viață frumoasă în doi. Se anunță vești bune și în cazul în care nu v-aţi întâlnit încă jumătatea, șansele de a îl/o găsi sunt foarte mari. Nu treceți cu vederea niciun pas, fiţi atenţi(te) cu banii în această săptămână. Chiar dacă vi se pare tentant să faceţi unele investiții, aştrii vă recomandă să vă gândiţi de două ori înainte de a porni la drum. Nu riscaţi! O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația voastră financiară. Luaţi-vă garanții înainte de a acționa, nu fiţi creduli(e) și sau grăbiţi(te).


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Leu:

Vă bucuraţi de protecția aştrilor în această săptămână. Dacă nu aţi întâlnit încă persoana potrivită pentru voi, veţi fi determinaţi(te) să aveţi un interes crescut pentru ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Nu trebuie să vă fie frică să faceţi primul pas, a sosit momentul să fiţi mai îndrăzneți(e). Dacă aveţi o relație sentimentală serioasă, puteți trece la următoarea etapă în cuplu. Confortul vostru financiar este asigurat, așadar nu e cazul să vă faceţi vreo grijă în aceste zile. În loc să fiţi superstiţioşi(ase) și să gândiţi negativist, mai bine v-aţi bucura de situația voastră din prezent indiferent cât va dura ea.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Fecioară:

Familia voastră are în continuu nevoie de voi? Superiorul(ara) vostru(astră) vă cere să staţi peste program la serviciu? Dacă răspunsul este afirmativ, este clar că viața voastră de cuplu vine după toate acestea, iar cel(a) drag(ă) ori soțul(ia) de asemenea. Săptămâna aceasta preluaţi frâiele asupra vieții voastre sentimentale, faceţi-o să fie o prioritate și îmbunătăţiţi-vă semnificativ senzualitatea, cheia fericirii emoționale! Profiturile pe care le obţineţi în această săptămână sunt cu putinţă datorită unor acțiuni din trecutul îndepărtat. Drept urmare, se poate spune că efectele sunt peste așteptările voastre. Sunteţi foarte conştienţi(te) că fluctuațiile vă ajută să vă gestionaţi conturile cu conștiinciozitate. Vă pricepeţi de minune să evitați perioadele de criză. Dacă aveţi în gând să efectuaţi unele tranzacții, climatul este prielnic.






Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Balanţă:

Beneficiaţi de protecția continuă a aştrilor care veghează asupra vieții voastre sentimentale. Vă redescoperiţi persoana de lângă voi și vă îndrăgostiţi de el/ea sau vă aprofundaţi conexiunile din trecut. Nu staţi la îndoială pentru a vă arăta disponibilitatea în cazul în care sunteţi singuri(e), astfel vă veţi putea bucura de o explozie de pasiune. Vă așteaptă zile frumoase în ceea ce privește banii. Veniturile voastre cresc din surse neașteptate și pe nepusă masă. Căutaţi totuși să nu vă entuziasmaţi prea mult și să ţineţi de câștigurile voastre, pentru că creșterea nu va ține la nesfârșit. Ar fi bine să acţionaţi chibzuit și să vă faceţi rezerve!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Scorpion:

Zilele acestei săptămâni vin cu unele dificultăți în ceea ce privește comunicarea, relațiile sunt încordate, sentimentele sunt interiorizate. Dacă aveţi multe probleme de rezolvat şi sunteţi îngrijoraţi din această cauză, viața voastră sentimentală este cea care are de suferit. Această perioadă este decisivă pentru viitorul relației în care sunteţi implicaţi(te). Folosiţi-vă farmecul pentru a rezolva o neînţelegere sentimentală. Săptămâna aceasta veţi fi tentaţi(te) să faceţi unele cheltuieli pentru a compensa o perioadă lungă de privare. Dintr-o dată, faceţi achiziții costisitoare. Din păcate, contrar a ceea ce credeţi, situația voastră financiară nu este încă stabilă. Dacă vreţi să nu mai treceţi încă o dată printr-o perioadă grea, puneţi bani deoparte în loc să-i cheltuiţi.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Săgetător:

Este o săptămână favorabilă pentru a vă lansa în noi provocări și pentru a descoperi orizonturi necunoscute. Sunteţi plini(e) de idei și ingeniozitate pe care le puteți folosi în avantajul vostru pe plan sentimental pentru ca relația voastră să treacă la alt nivel ori pentru a vă implica într-una cu totul nouă. Situația voastră materială este aproape perfectă, așa că aveţi de ce să fiţi mândri(e)! Această conjunctură prielnică vă permite să daţi curs unor proiecte dragi sufletului vostru, indiferent dacă este vorba de casa voastră, de viața profesională sau de copil(i), dacă este cazul.






Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Capricorn:

Comportamentul alesului(ei) inimii voastre vă face să conştientizaţi anumite nevoi de care aţi uitat de foarte mult timp. Devine imposibil să negaţi o parte din ceea ce este evident. Indiferent de situația voastră, sunteţi hotărâţi(te) să recăpătaţi controlul sentimentelor voastre. Sfaturile exterioare, de la amici(e) sau familie, v-ar permite să vă înţelegeţi mai bine așteptările. Realizarea proiectelor depinde de capacitatea voastră de a vă administra banii. Din păcate, nu staţi excelent la acest capitol și s-ar putea să faceţi unele investiții neinspirate. Într-un final poate că veţi ajunge la rezultatul dorit, însă eforturile vor fi extrem de mari.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Vărsător:

Indiferent dacă aveţi un/o partener(ă) de cuplu sau nu, șansele la fericire sunt garantate de aştrii. Comunicarea dintre voi și persoana dragă vouă este eficientă și vă conduce spre nivelul următor al relației. Pasiunea și înțelegerea dintre voi se observă cu ochiul liber. Admiratorii(arele) se bucură de prezența voastră, se gândesc la voi și își încearcă norocul. Viața vă zâmbește, meritați pe deplin toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața voastră de zi cu zi. Dorințele voastre cele mai sălbatice se pot împlini în această săptămână. Aveţi suficienți bani în buzunar pentru ele? Da! Resursele voastre sunt în vârf în acest moment. Aştrii vă susțin inițiativele în afaceri ori profesionale, puteți face acum alegeri trainice datorită bazei voastre financiare confortabile.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Peşti:

În zilele acestei săptămâni veţi reuși să vă temperaţi fricile iraționale și veţi găsi cuvintele potrivite pentru a clarifica o situație ori pentru a apăra un punct de vedere. Mintea voastră obosită se întoarce la calm. Fiind mai relaxaţi, comunicarea cu persoana dragă vouă va fi mai ușoară și mai constructivă. Orizontul pare destul de clar atunci când vine vorba de perspectivele voastre financiare. Pentru a continua pe traseul cel bun, aplicaţi aceleași principii de bază care v-au adus în acest punct.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS