Horoscop 3-9 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 3-9 august 2020


Horoscop 3-9 august 2020, Berbec:

Berbecii vor avea parte de vești extrem de bune, de propuneri, de dialoguri și negocieri care să le aducă prilejul de a-și atinge un obiectiv important. Totodată, Berbecii pot cunoaște o persoană, posibil chiar în mediul online, cu care să empatizeze de la prima întâlnire și de care să se îndrăgostească. Relațiile de familie sunt foarte bine susținute și mulți(te) nativi(e) pot rezolva chestiuni financiare ce țin de casă. În cuplu se poate să apară unele discuții despre responsabilități și nativii(ele) să-și dorească să consolideze relația impunând noi reguli. Posibile tensiuni în grupul de prieteni(e) la începutul săptămânii.


Horoscop 3-9 august 2020, Taur:

Taurii pot încheia un proiect profesional care nu-i pune în valoare sau care le consumă timpul și nu le oferă independența de care au nevoie. Cei născuți în zodia Taurului trebuie să-și echilibreze profesia cu familia, să se responsabilizeze mai mult față de persoanele dragi, pentru a nu avea parte de neplăceri și tensiuni. Se arată noroc financiar, vești bune, câștiguri neașteptate care să-i ajute să-și îndeplinească un vis. Nevoia de siguranță emoțională va crește, iar cei(le) singuri(e) pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. În cuplu comunicarea se va îmbunătăți și se pot face declarații de dragoste siropoase. Posibile cheltuieli cu casa, negocierea unui bun de patrimoniu.


Horoscop 3-9 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o săptămână favorabilă din multe puncte de vedere și pot trăi un moment important, un eveniment de destin. În primul rând, au ocazia să-și schimbe filozofiile de viață, să depășească o situație principială limitativă pentru mintea lor ageră. Se pot remarca printr-un discurs. Totodată, persoanele care își doresc să înceapă o relație pot cunoaște pe cineva de care se pot îndrăgosti chiar și la prima vedere fiind vorba de un magnetism puternic. În plan financiar vor fi puși la încercare și vor trebui să dea dovadă de responsabilitate pentru că excesele vor fi taxate. Comunicarea va fi bună, deși nativii(ele) nu vor spune tot ce le trece prin cap, ceea ce poate fi un atu în această perioadă încărcată. În weekend pot pleca într-o călătorie.






Horoscop 3-9 august 2020, Rac:

Racii au parte de ingresul planetei Venus în zodia lor, iar acest aspect le este benefic dat fiind că a fost o perioadă agitată pentru ei. Venus le va aduce un soi de liniște și bucurie sufletească, disponibilitate mai mare spre iubire și mai multă grijă și afecțiune față de ei înșiși, dar și față de familie. Oricum, încă din primele zile ale săptămânii, mulți Raci vor simți că ceva se îmbunătățește în starea lor emoțională, poate chiar depășesc o frică sau o deziluzie în dragoste. Unii pot vindeca ceva din trecut care nu-i lăsa să evolueze, să avanseze. Din punct de vedere financiar sunt sfătuiți să devină mai responsabili și mai chibzuiți în cheltuieli. Negocierile pot fi blocate în această săptămână.


Horoscop 3-9 august 2020, Leu:

Leii vor avea parte de intrarea lui Mercur în semnul lor, însă în opoziție cu Saturn, prin urmare nativii(ele) oricât de mult ar dori să se afirme prin dialog și să spună lucrurilor pe nume, vor fi limitați(te) și vor deveni atenți(te) la ceea ce le iese gură. Este un moment prielnic să se responsabilizeze în comunicare și să pună preț pe cuvinte. Începutul de săptămână le poate aduce în viață noi persoane cu care să lege noi relații, însă sunt sfătuiți să fie atenți la calitatea și moralitatea acestora pentru a nu fi dezamăgiți. De asemenea, în relațiile de lungă durată pot apărea tensiuni și acolo unde lucrurile nu mai funcționează se pot produce încheieri. Este o perioadă favorabilă să se reconecteze la trecut și propriile lor gânduri pentru a dizolva temeri și tipare de gândire toxice.


Horoscop 3-9 august 2020, Fecioară:

Fecioarele pot încheia o etapă ce ține de serviciu, de felul în care-și desfășoară sarcinile zilnice, de programul de lucru. Este o perioadă favorabilă să-și schimbe stilul de viață cu unul mai echilibrat, grija pentru sănătate fiind crescută. Oricum, în zona profesională sunt vești bune și este posibil fie să treacă la o nouă etapă în carieră, fie să primească ajutor în atingerea unui obiectiv la care au muncit. Relațiile cu prietenii(ele) sunt bune și nativii(ele) pot primi susținere din partea acestora.






Horoscop 3-9 august 2020, Balanţă:

Balanțele pot reuși să se detașeze de o poveste de iubire sau să încheie o relație care le-a acaparat libertatea sau în care lucrurile nu mai funcționau de la sine. Mulți(te) nativi(e) vor obține diplome, se vor înscrie la cursuri, în timp ce alții(tele) pot cunoaște o persoană cu care să empatizeze foarte puternic la nivel spiritual, de principii și astfel să înceapă o relație. O călătorie poate veni cu evenimente inedite pentru Balanțe. Cariera capătă culoare și unele Balanțe pot fi mai determinate decât de obicei să-și atingă niște obiective.


Horoscop 3-9 august 2020, Scorpion:

Scorpionii reușesc să finalizeze o situație care viza casa, poate o renovare, poate o schimbare de domiciliu. Nativii(ele) trebuie să fie mai înțelegători(are) cu familia pentru a mai detensiona relațiile. Pe de altă parte, vor fi Scorpioni norocoși care vor obține un credit, poate vor intra în posesia unei moșteniri, poate vor câștiga un proces, vor finaliza un litigiu, partaj, un aspect bun legat de bani și bunuri la comun cu alții se va petrece în această săptămână. Se cere mai multă atenție la comunicarea cu superiorii(arele) și, în general, cu autoritățile din viața lor. În cuplu, nativii(ele) ajung să vibreze la unison cu persoana dragă și acest aspect le aduce un punct în plus în consolidarea relației.


Horoscop 3-9 august 2020, Săgetător:

Săgetătorii pot afla vești neașteptate, pot fi surprinși de niște informații, pot vedea într-o altă lumină niște principii de viață și se prea poate ca unele secrete să iasă la iveală cu scopul de a-i ajuta să ia o decizie într-o anume situație. În dragoste pot avea parte de un eveniment de destin, posibil ca nativii(ele) singuri(e) să întâlnească pe cineva cu care să empatizeze la nivel de raționament, de gândire, însă să fie nevoie să se desprindă de unele idealuri și convingeri pentru a fi împreună. În cupluri pasiunea se reaprinde, însă atenție la conflictele generate de bani și cheltuieli, mai ales dacă nativii(ele) pleacă într-o călătorie.






Horoscop 3-9 august 2020, Capricorn:

Capricornii pot culege roadele financiare ale unui proiect cu miză mare sau pot finaliza un proces ce ține de o moștenire, un partaj, litigiu. Mare atenție la negocieri, la credite, la speculații financiare și investiții. Persoanele singure pot cunoaște un om care să le trezească interesul prin intermediu locului de muncă și pot începe o nouă relație. În cuplu, cel puțin în această săptămână, partenerii(ele) pot ajunge la o înțelegere, la echilibru și armonie. Interesul pentru sănătate crește și pot face analize, consultații, pot rezolva o problemă de sănătate mai veche.


Horoscop 3-9 august 2020, Vărsător:

Luna Plină se va petrece întocmai în semnul Vărsătorului, iar nativii(ele) vor avea ocazia să încheie un capitol de viață și să culeagă roadele. Va fi nevoie să instaleze echilibrul între ceea ce-și doresc ei(le) și ceea ce-și doresc ceilalți(lelalte), partenerul(a) de viață. Oricum, Mercur va activa sectorul relațiilor și va aduce ocazia de a sta la masa rotundă și a discuta ceea ce nu merge în cuplu. În plan profesional pot primi vești bune sau pot simți o ușurare a condițiilor de muncă.


Horoscop 3-9 august 2020, Peşti:

Peștii pot să aibă de-a face cu o problemă de sănătate care se cere rezolvată. Este vorba de mult stres psihic acumulat care trebuie desființat. Este o perioadă în care se vor responsabiliza vizavi de sănătatea lor, de stilul de viață și mulți(te) nativi(e) pot merge la un specialist să facă analize și investigații. Un dialog cu cineva din familie poate aduce la iveală un secret sau poate contribui la depășirea unei spaime pe care nativii(ele) o au, poate chiar frica de a-și construi propriul cămin. În dragoste veștile sunt bune pentru că Venus le va activa acest sector și, cel puțin în această săptămână, îi/le va stimula, îi/le va face mai dornici(e) să iubească, să-și declare sentimentele, să petreacă timp cu cei mici, dacă sunt părinți.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS