Horoscopul zilei de duminică, 23 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 23 august 2020


Horoscop 23 august 2020, Berbec:

Berbecii vor primi laude din partea unor persoane influente pentru efortul depus în ultima vreme, mai ales din punct de vedere profesional. Astfel veţi înţelege că munca şi devotamentul au fost observate şi de altfel apreciate. Sunt şanse mari să obţineţi beneficii ori chiar să vi se propună o mărire de salariu.


Horoscop 23 august 2020, Taur:

Taurii au parte de o zi lungă şi obositoare în jurul căminului. Dacă aţi decis să faceţi mai multe schimbări prin casă, ei bine, astăzi vă veţi ocupa de toate acestea, pe lângă toată curăţenia pe care aţi promis că o veţi face. La finalul zilei însă veţi fi bucuroşi(ase), încântaţi(te) şi veţi răsufla uşuraţi(te) pentru că v-aţi îndeplinit dorinţele şi aţi adus o nouă înfăţişare casei voastre.


Horoscop 23 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi ocazia de a vă deschide sufletul în faţa unei persoane cu scopul de a începe, poate, o frumoasă poveste de dragoste. S-ar putea să aveţi mare noroc din acest punct de vedere, iar sentimentele să fie reciproce. Aveţi însă puţină răbdare.






Horoscop 23 august 2020, Rac:

Racii ar putea trece printr-un moment dificil, din cauza unor neînţelegeri. Fiţi calmi(e), acţionaţi cu tact, discutaţi deschis şi veţi reuşi să ajungeţi într-un punct comun. Fiţi însă clari(e), aveţi răbdare şi înţelegere. În final toate vor trece, iar pacea va fi reinstaurată. Aştrii au încredere în capacitatea voastră de mediere.


Horoscop 23 august 2020, Leu:

Dacă te simți presat(ă) să cheltui mai mulți bani astăzi, nu ceda! Dacă prietenii(ele) tăi(ale) vor să ieșiți la o cină pretențioasă, sugerează o ieșire la pizza. Dacă toți(ate) se laudă cu telefoane scumpe și mașini luxoase, amintește-ți cât ai muncit ca să îți poți permite telefonul pe care îl ții în buzunar. Trebuie să te păstrezi cât mai departe de tentația de a face cumpărături!


Horoscop 23 august 2020, Fecioară:

Uneori, pur și simplu nu te poți abține. Faci ceva despre care mulți(te) spun că este prea riscant, însă nici nu vrei să auzi când ți se cere să te oprești.






Horoscop 23 august 2020, Balanţă:

Analizează-ți puțin propria viață. Ce îți lipsește? Până la urmă, nu poți umple acel gol până nu știi ce cauți, nu? Atingerea fericirii presupune să depui anumite eforturi într-o direcție sau alta iar vestea bună e că, cu cât eforturile sunt mai intense, cu atât vei simți că ești răsplătit(ă) mai mult. Vorbește-le celorlalți(te) despre ceea ce visezi. Te va ajuta să îți păstrezi gândirea pozitivă.


Horoscop 23 august 2020, Scorpion:

Simțul excepțional al umorului e cel mai valoros lucru care te va scoate în evidență astăzi. Folosește-l pentru a face pe cineva să râdă. Când ceilalți(lelalte) se simt bine, egoul tău primește un impuls de energie și te ajută să te simți mai bine în pielea ta. E o atitudine sănătoasă și fericită care te va ajuta să faci față oricăror provocări pe care le întâmpini. Rezolvi aproape orice dacă știi să îți păstrezi optimismul.


Horoscop 23 august 2020, Săgetător:

Dacă ești pe cale să pleci într-o călătorie sau într-o vacanță, ai grijă să-ți stăpânești emoțiile. Altfel, îți va fi dificil să îți duci la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de rezolvat astăzi. Nu uita de responsabilitățile pe care le ai. Munca, apoi relaxarea. Sunt lucruri de care trebuie să te ocupi aici și acum, așa că încearcă să-ți cobori capul din nori. Rămâi concentrat(ă), vei fi liber(ă) să explorezi și să te relaxezi suficient cât de curând!






Horoscop 23 august 2020, Capricorn:

Această zi te va provoca să renunți la toate fixațiile tale și să te lași purtat(ă) de val. Așteptările tale nu corespund așteptărilor oamenilor cu care lucrezi, iar asta ar putea duce la conflict. Din păcate, unele persoane din jurul tău nu vor fi foarte amabile, ceea ce tensionează și mai mult atmosfera. Te-ai gândit vreodată că poate toate aceste neplăceri apar pentru că tu nu ești suficient de receptiv(ă) la ceea ce ți se transmite? Încearcă să vezi lucrurile și din punctul lor de vedere.


Horoscop 23 august 2020, Vărsător:

Lasă-i(le) pe ceilalți(lelalte) să fie în centrul atenției astăzi. Dă-le șansa să se afirme. Tu nu ai nevoie de asta acum. Îndepărtează-ți atenția de la afaceri și de la muncă. Este timpul să te distrezi. Nu rata o asemenea ocazie că nu se știe când vei mai putea face asta. Dacă ai prieteni(e) apropiați(te) care te susțin, cooptează-i(le) și pe ei(le) în planurile tale de distracție de astăzi.


Horoscop 23 august 2020, Peşti:

Nu te mai preocupa atât de mult de ceea ce cred ceilalți(lelalte) despre tine, dacă vrei să devii mai încrezător(are) în propriile forțe. Doar oamenii nesiguri simt constant nevoia să se raporteze la ceea ce spun sau cred ceilalți(lelalte). Nu mai încerca să impresionezi pe cineva și nu te lăsa atras(ă) în planurile altora. Implică-te în ceea ce dorești și fă ceva care te va face mândru(ă) de tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS