Horoscopul zilei de vineri, 21 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 21 august 2020


Horoscop 21 august 2020, Berbec:

Berbecii se simt pregătiţi să devină părinţi ori cel puţin au parte de o pregătire în acest fel. O persoană apropiată v-ar putea cere ajutorul pentru a avea grijă de micul(a) membru(ă) din familia lor pentru câteva ore, în lipsa lor. Fiţi vigilenţi(te), atenţi(te), aveţi multă răbdare şi nu uitaţi: uneori este foarte important să redeveniţi copii(le) pentru a-i/le înţelege. Jucaţi-vă împreună, râdeţi, simţiţi-vă bine. Poate fi ocazia perfectă şi pentru a vă relaxa.


Horoscop 21 august 2020, Taur:

Taurii trec printr-o perioadă uşor aglomerată, însă cu sprijinul familiei, al celor dragi(e) vor ajunge într-un punct în care se vor simţi cu adevărat uşuraţi(te). Fiţi sinceri(e), deschişi(se), puneţi-vă ordine în gânduri apoi vorbiţi despre asta. Aştrii întrevăd veşti foarte bune în plan sentimental, o idilă romantică este pe cale să înceapă.


Horoscop 21 august 2020, Gemeni:

Gemenii se pregătesc de noi schimbări în plan financiar. Aţi putea primi o ofertă generoasă din partea unei companii importante. Gândiţi-vă bine şi luaţi în calcul toate variantele pentru a avea siguranţa că nu veţi regreta mai târziu. Poate fi un început bun şi o eliberare sufletească.


Horoscop 21 august 2020, Rac:

Dis de dimineaţă aţi putea avea parte de o conversaţie serioasă cu persoana dragă. Gândiţi-vă bine dacă nu cumva aţi uitat de vreo aniversare ori de un moment important. Dacă aţi greşit cel mai bine ar fi să vă cereţi imediat iertare cu promisiunea unei revanşări în scurt timp.


Horoscop 21 august 2020, Leu:

O persoană cu autoritate din anturajul tău încearcă să se facă auzită cu orice preț iar asta nu îți este pe plac. Trebuie să recunoști, însă, că e timpul să fii mai receptiv(ă) la ceea ce se spune și să te oprești din a da ordine. Chiar dacă nu ești de acord cu deciziile luate de ceilalți(lelalte), faci parte din echipă și trebuie să te conformezi. Dacă nu ai o obiecție morală față de acestea, astăzi doar execuți ordinele.


Horoscop 21 august 2020, Fecioară:

Unul(a) dintre cei(le) mai apropiați(te) prieteni(e) îți duce lipsa teribil și ar fi bine să-i acorzi mai multă atenție. Nu contează distanța care stă între voi. Geografia nu are nicio legătură cu apropierea dintre două persoane, atunci când vine vorba de emoții. S-ar putea să dureze ceva timp până când această persoană se va simți confortabil să se deschidă. Nu grăbi lucrurile.


Horoscop 21 august 2020, Balanţă:

Întotdeauna ai impresionat cu calitățile tale artistice, de ce nu le-ai folosi azi pentru a câștiga ceva de pe urma lor? Un post de stilist(ă), de decorator(are) de interioare sau de consultant(ă) de imagine ți se va potrivi mănușă. Iar satisfacția de a ști că ajuți pe cineva nu poate fi nici ea trecută cu vederea.


Horoscop 21 august 2020, Scorpion:

Chiar dacă te simți mai sigur(ă) pe tine pentru că ai rezolvat unele probleme financiare sau ai promisiuni în acest sens, ai face bine să nu fii la fel de optimist(ă) și în legătură cu banii pe care îi cheltui. Îmbrățișează haosul acestei zile și lasă-te condus(ă) de inimă în deciziile pe care le iei. Intri într-o fază în care ai nevoie de toate abilități organizaționale posibile. Într-un final, tu ieși câștigător(are)!


Horoscop 21 august 2020, Săgetător:

Uneori, e suficient să ai credință. Acum sunteți la o răscruce de drumuri, iar timpul se scurge. Trebuie să decideți în ce mod continuați și nu veți avea luxul de a cunoaște toate informațiile pe care doriți să le cunoașteți despre opțiunile voastre. Vestea bună este că te afli într-o fază norocoasă foarte solidă, în care instinctele tale pot completa lipsurile și te pot ajuta să îți asumi un risc calculat. Deci, chiar dacă nu sunteți complet sigur(ă), mergeți în direcția care se simte a fi cea mai confortabilă acum.


Horoscop 21 august 2020, Capricorn:

Casa ta este de obicei refugiul din lume, dar evenimente recente ar putea cauza unele probleme în acea zonă. Dacă este vorba despre o defecțiune fizică, faceți toate apelurile telefonice necesare pentru ca lucrurile să fie remediate. Dacă e vorba mai mult despre o problemă de emoții (să zicem, probleme în relație), astăzi trebuie să începeți o conversație despre asta. Începeți un dialog și aflați ce trebuie să înțeleagă toată lumea. Un răspuns va fi găsit rapid.


Horoscop 21 august 2020, Vărsător:

Aveți un sentiment admirabil de proprietate față de ceea ce faceți acum, dar este el justificat complet? Ar fi multe de spus despre delegarea unora dintre responsabilitățile voastre către alte persoane, din când în când. La urma urmei, fiecare vede lucrurile într-un mod diferit și își adaugă propria vibrație la situație. Predarea controlului asupra unui lucru te va elibera și poți să începi să te gândești la un lucru nou. Eliberați-vă de cel puțin o responsabilitate.


Horoscop 21 august 2020, Peşti:

Energia ta are nevoie de o anumită stimulare astăzi, dar nu de cea fizică sau emoțională. Pentru a vă hrăni mintea, căutați o stimulare intelectuală delicioasă. Idei controversate și perspective neobișnuite te vor forța să te gândești la lucruri într-un mod nou. Du-te în mijlocul unei mulțimi de oameni noi, unde vei avea părerea minorității. Ascultă idei incomode. Nu trebuie să le adopți, dar trebuie să le respectați. Fii deschis(ă) să te răzgândești din când în când.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS