Ce energii incredibile ne-a adus Luna Plină în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce energii incredibile ne-a adus Luna Plină în Vărsător


În noaptea de 3 spre 4 august am avut pe cer o Lună Plină în zodia Vărsător. Aflaţi ce energii incredibile ne-a adus Luna Plină în Vărsător pentru zilele ce vor urma...


Berbec:

Oricât de mult vă veţi strădui, nu veţi fi niciodată suficienţi(te) de buni(e) pentru anumite persoane. Și asta nu reprezintă o problemă - pentru că acei oameni nu au ce să caute în viața voastră. Dar să reţineţi că întotdeauna sunteţi totul pentru oamenii care vă iubesc sincer, iar asta contează cel mai mult.


Taur:

Bucuraţi-vă de viață, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Distrugeţi obstacolele pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și învăţaţi să iubiţi. Obişnuiţi-vă să fiţi din nou vulnerabili(e), învăţaţi să trăiţi la maximum.


Gemeni:

Începeţi să vă bucuraţi de lucrurile simple pentru că ele sunt cele care contează cu adevărat. Cel mai uşor mod prin care învăţaţi să apreciaţi ceea ce aveţi este să realizaţi cât de repede le puteți pierde. Fiţi recunoscători(are) pentru tot ce aveţi.






Rac:

Nu vă mai întoarceţi în trecut. Acum se desfăşoară viața voastră. Dacă vreţi să faceţi schimbări, acesta este momentul oportun. Drumul pe care îl aveţi în față este mai important decât cel pe care l-aţi lăsat în urmă.


Leu:

Poate că anul acesta este unul dificil, dar asta nu înseamnă că întreaga voastră viață va fi dificilă. Căutaţi puterea de a merge mai departe, sunteţi pe drumul cel bun. Obişnuiţi-vă să aveţi mereu un zâmbet ascuns în inimă.


Fecioară:

Trăiţi în prezent... pentru că acum se desfăşoară viața voastră. Daţi ocazia fiecărei zile să fie o zi minunată, să vă aducă zâmbete și fericire. Chiar dacă uneori este greu și simţiţi că clacaţi... căutaţi puterea de a merge mai departe și de a vă bucura de fiecare clipă specială.






Balanţă:

Să nu vă schimbaţi niciodată pentru nimeni - doar pentru voi și asta dacă vreţi și simţiţi cu adevărat. Persoanele care vă vor în preajma lor nu vor încerca niciodată să vă schimbe; ele vă vor accepta pentru ceea ce sunteţi și vă vor iubi fără condiţii, cu bune și cu rele.


Scorpion:

Obişnuiţi-vă să vă bucuraţi de viață așa cum este. Nu mai aşteptaţi ziua de mâine pentru a vă bucura, pentru a fi fericiţi(te). Singurul motiv pentru care vieții voastre pare să îi lipsească ceva este acela că nu sunteţi prezenţi(te) cu adevărat.


Săgetător:

Obişnuiţi-vă să fiţi selectivi(e) în ceea ce privește oamenii pe care îi aduceţi aproape de voi. Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu persoane care nu merită atenția și iubirea voastră.






Capricorn:

Aveţi încredere în voi şi că totul va fi bine. Aveţi încredere că și de data aceasta veţi putea să o scoateţi la capăt şi să treceţi peste. Aveţi încredere că Universul v-a adus acolo unde trebuie să fiţi.


Vărsător:

Nu mai luaţi decizii plecând urechea în stânga şi în dreapta. În schimb, ascultaţi-vă gândurile, intuiția, inima. Sufletul vostru știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi cu adevărat împliniţi(te).


Peşti:

Obişnuiţi-vă să fiţi mai selectivi(e) cu oamenii pe care îi lăsaţi să intre în viața voastră. Puteți fi lezaţi(te) foarte ușor și abia veţi reuși să vă mai vindecaţi. Nu le spuneţi gândurile voastre tuturor, ci doar acelora care vă pot face sufletul să zâmbească.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS