Horoscopul dragostei, 20-26 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Zilele acestei săptămâni nu vor veni cu nimic deosebit pe plan social. Dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Aştrii îți permit să experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconectează cu nevoile tale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Furtunile pasionale continuă să avanseze în această săptămână. Te conduc la schimbări pe care nu le așteptai așa devreme. În ciuda abilităților tale de anticipare, vei întâlni situații noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe întâlniri romantice care pun uneori în discuție situația ta emoțională actuală. Întrebările sunt esențiale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Apar interese noi în viața ta sentimentală în această săptămână. Indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experiențele fără precedent devin posibile, senzuale și emoționante.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Rac:

Spontaneitatea ta revine în forță și te duce pe cărările plăcerii intense. Pofta de viață revine în viața ta sentimentală. Pentru mulți(te) dintre voi, un nou început va fi posibil la mijlocul săptămânii. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi gesturi de afecțiune. Nu te implica în relații noi înainte de a te gândi la toate!


Horoscop 20-26 iulie 2020, Leu:

Impulsivitatea te expune la certuri și dorințe care schimbă totul în calea lor, inclusiv rațiunea. Teama de respingere te poate face să îți reții sentimentele, să acționezi cu mai puțină diplomație sau atenție. Importanța iubirii devine inevitabilă, astfel încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Fecioară:

Situația ta sentimentală din această săptămână e influențată în mare parte de partenerul(a) tău(a) și de schimbările de dispoziție ale acestuia(eia). Vei avea un sentiment de mai puțin control asupra vieții tale sentimentale. Această perioadă necesită o mai mare capacitate de acceptare a situației prezente, care poate părea uneori frustrantă. Din fericire, acest sentiment este doar pe termen scurt.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Balanţă:

Atmosfera din această săptămână este plină de optimism în viața ta sentimentală. Momentele de dezacord dintre tine și persoana iubită vor avea un singur scop, acela de a vă întâlni undeva la mijloc în ceea ce privește modul vostru de gândire, aspirațiile și valorile. Așteaptă-te la întâlniri pasionale în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Scorpion:

Viața ta sentimentală va fi dominată de nevoia ta de control care va crește în această săptămână. Aștrii te sfătuiesc să acționezi cu mai multă căldură în ceea ce privește relația cu persoana iubită. De asemenea, dacă trebuie să iei vreo decizie importantă, nu uita să te consulți cu partenerul(a) de viață!


Horoscop 20-26 iulie 2020, Săgetător:

Dragostea va fi intens favorizată în această săptămână, în sensul că vei ajunge fără eforturi speciale să fii mai tandru(ă) față de persoana iubită. Aștrii te ajută să fii mai dispus(ă) să oferi mai mult. Lucrurile se vor desfășura cu ușurință.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Capricorn:

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă în această săptămână. Se pune accentul pe persoana de lângă tine și îți va fi destul de greu să nu conduci dansul. Dacă ești implicat(ă) într-o relație de lungă durată, vei observa că partenerul(a) este mai receptiv(ă) la seducția ta, cât și mai expansiv(ă) față de tine.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Vărsător:

Săptămâna aceasta e nevoie urgentă de decizii. Te vei vedea nevoit(ă) să te exprimi mai clar cu privire la valorile, așteptările și planurile tale de viitor în ceea ce privește viața personală. Dacă ești singur(ă), întâlnirile pasionale sunt antidotul perfect pentru a te vindeca de trecut.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Peşti:

Poți depăși multe momente delicate prin forța voinței și prin exprimarea celor mai importante dorințe ale tale. Dacă ești deja implicat(ă) într-o relație, se va produce o ușurare care îți va oferi mai mult spațiu personal. Dacă ești singur(ă), aștrii favorizează întâlnirile. Pentru ca aceste întâlniri să decurgă bine trebuie să îți depășești fricile din cauza experiențelor din trecut.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS