Horoscopul dragostei, 8-14 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8-14 iunie 2020


Horoscop 8-14 iunie 2020, Berbec:

În weekend, Luna se deplasează prin semnul nașterii tale, semn că finalul de săptămână te surprinde într-o formă grozavă, iar carisma și șarmul nu îți lipsesc. E adevărat însă că ești mai sensibil(ă) decât de obicei atunci, indiciu că ți-ar putea fi destul de dificil să accepți anumite comportamente din partea persoanelor dragi ție. E important să știe și ei(le) care ar fi acelea.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Taur:

Felul în care comunici în jurul sau în cursul zilei de 13 ar putea conduce la unele greșeli pe plan familial pe care le-ai fi putut preîntâmpina. Lași loc de comentarii, iar acest lucru poate conduce la o serie de neînțelegeri cu persoanele la care ții. Pentru a împiedica astfel de situații, este important să spui direct ce ai de zis.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Gemeni:

Finalul de săptămână îți poate aduce o atmosferă neclară acasă. Nu prea reușești să presupui ce simt persoanele dragi ție, ba mai mult, nici tu nu prea lași să se observe ceea ce simți. Aparent, toate par să „meargă” bine, dar ceva se petrece în adâncul relației voastre și este evident pentru toată lumea că ar fi cazul să discutați. Fă-ți tu curaj să preiei inițiativa dacă nu vine din partea celorlalți(te).






Horoscop 8-14 iunie 2020, Rac:

În zilele de 9 și 10 iunie, au loc dialoguri importante în cuplu. Perioada agitată prin care trecem cu toții(ate) și-a pus amprenta într-o anumită măsură pe dinamica vieții tale sentimentale, iar acest lucru ar trebui să îți dea de gândit, să te determine să schimbi ceva la modul în care te raportezi la partener(ă). Altfel, nu-ți va plăcea traiectoria asumată de relația voastră.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Leu:

Trebuie să te concentrezi și pe viața sentimentală. Și în acest caz, ar trebui să aibă prioritate țelurile voastre de cuplu, planurile pe care le-ați conceput unul(a) cu celălalt(alaltă), scrie horoscop-urania.org. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze bine, să lași impresia unui om căruia nu îi pasă decât de binele personal.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Fecioară:

În intervalul de zile 11-13 iunie, dar mai ales în această din urmă zi, accentul cade pe viața de cuplu. În mare parte, te bucuri de bună înţelegere și romantism alături de persoana dragă ție, dar prea mult mister poate duce la greșeli. Iar cum tu ești o persoană realistă, un om care apreciază vorbele mai mult decât semnalele amestecate și vagi, nu este de mirare că ți-ai putea pierde instant răbdarea cu cel(a) pe care îl/o iubeşti.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Balanţă:

În zilele de 13 și 14, este important să îți faci timp pentru persoana dragă, mai ales dacă nu ești într-o formă de zile mari. Te cunoaște foarte bine și va observa dacă ai nevoie de o pauză ori dacă este cazul să tragă puțin de tine; te bucuri când te determină în anumite momente. Lasă-te deci pe mâna sa și în cele din urmă nu îți va părea rău deloc.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Scorpion:

În perioada 11-13 iunie, aștrii aderă la tot felul de aspecte concordante în casele iubirii din astrograma ta solară, dar specificul semnelor în care ele se realizează pot deforma natura acestor configurații cosmice. În concluzie, dragostea dă indicii că plutește în aer, dar în același timp, se poate ca unele lucruri să rămână neclare, deși ar cam trebui să ai o discuție serioasă cu partenerul(a).


Horoscop 8-14 iunie 2020, Săgetător:

În cursul zilei de 13, dar și în cele din 11 și 12, ai putea simți o urmă de încordare între tine și cei(le) dragi ție. Problemele s-ar putea să fie mai de demult, iar cu timpul au ieșit la suprafață și se prea poate să nu le mai poți trece cu vederea la finalul acestei săptămâni. Oricare este situația, adevărul este că te-ar ajuta mult să vorbești cu persoanele dragi ție, să lămurești ceea ce nu merge bine și vă nemulțumește unul(a) la celălalt(alaltă).






Horoscop 8-14 iunie 2020, Capricorn:

În weekend, Luna se deplasează prin casa familiei, iar ținând cont de energia acestui sector în horoscopul tău general, mai mult ca sigur că nu te vei plictisi alături de persoanele dragi ție în această săptămână. Dar pe cât de dinamică și plină de viață este atmosfera, pe atât de mult s-ar putea ajunge la certuri din nimic. Asigură-te că nu se va merge într-atât de departe.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Vărsător:

Luna traversează semnul nașterii tale în zilele de 9 și 10, indiciu că atunci se amplifică la maximum șarmul și carisma de care ești capabil(ă). Iar printre persoanele pe care le vei surprinde cu aerul tău proaspăt se numără rudele de origine, care se vor simți sufocate, în sensul bun, de energia pozitivă pe care o emani în jur.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Peşti:

Ziua de 8 iunie ar trebui să fie despre amici(e) în cazul tău, cel puțin în această săptămână. O vizită scurtă, la o distanță sigură, v-ar permite totuși să comunicați mult diferit decât la telefon. Apoi, în zilele de 11, 12 și 13 iunie, se formează tot felul de aspecte în semnul nașterii tale. Ele vor atrage fără îndoială atenția celor dragi ție asupra ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS