Horoscopul banilor și al carierei, 15-21 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 15-21 iunie 2020


Horoscop 15-21 iunie 2020, Berbec:

In intervalul 17-18 iunie, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din astrograma ta solară, indiciu cum că la mijlocul săptămânii se pot ivi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Nu te mira dacă va fi nevoie să cooperezi cu unii oameni în acest sens, lucru care te va încânta, dar îți va și ridica unele provocări în următoarele zile.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Taur:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 anunță ambele faptul că e necesar să mai lucrezi la modul în care comunici. Dacă comportamentul tău în raport cu celelalte persoane nu ți-a adus prea multe avantaje în ultima perioadă sau dezavantajele au fost mai multe decât câştigurile, atunci va trebui să faci ceva în acest sens. Dă dovadă de mai multă empatie.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Gemeni:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 au ambele loc în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că trebuie să ai grijă de resurse tale materiale. Mai precis, aceste evenimente astrale au misiunea de a te avertiza că este necesar să schimbi ceva în politica ta de administrare a finanțelor. Altfel, se poate să suferi unele pierderi.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Rac:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 îţi pot influența destul de mult și comportamentul la serviciu. Lași câte o senzație diferită fiecărui om cu care intri în contact, iar acest fapt nu are un efect tocmai bun asupra primirii tale în domeniul tău de activitate. Dă dovadă de autenticitate. Întotdeauna vei fi câştigător cu o asemenea abordare.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Leu:

În intervalul 16-17 iunie, Luna se deplasează prin casa carierei din harta ta solară, ceea ce indică că atunci ai oportunitatea să te faci remarcat(ă) la locul de muncă. Poate fi vorba despre niște proiecte în cadrul cărora ai niște realizări importante ori poate că aplici niște tehnici de actualitate, cu care atragi atenția în mod pozitiv asupra ta. Oricum, adevărul este că faci o impresie bună și îți întăreşti renumele la serviciu.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Fecioară:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 sunt două evenimente astrale care își pot pune amprenta pe proiectele și colaborările tale. În cazul unora din ele, ar fi indicat să îți schimbi abordarea, să nu mai lași atât de mult de la tine ori în sens contrar, să dai dovadă de mai multă empatie. Caută să identifici ce vrea Universul de la tine, în funcție de ce comportament ai expus până acum.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Balanţă:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 se manifestă în casa carierei din horoscopul tău general. Misiunea lor este aceea de a te avertiza asupra statutului tău în compania în care activezi. Dacă ai luat unele decizii de curând, se poate să îți dai seama că nu sunt cele mai bune. Gândeşte-te din nou asupra lor și vezi ce-ți spune intuiția.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Scorpion:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 arată și un timp favorabil pentru a lucra la perfecționarea ta. Fă tot posibilul să participi la cursuri de perfecționare continuă și/sau de reconversie profesională. În cazul altor nativi(e), se anunță o perioadă în care se va rezolva situația unor plecări în afara ţării amânate din motive obiective.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Săgetător:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 indică faptul că sunt necesare unele discuții despre bani sau administrarea responsabilităților și a drepturilor în cadrul parteneriatului de viață și/sau afaceri. Se prea poate să fi existat, de o parte sau de cealaltă, planuri sau chiar încercări reale de a se impune păreri sau strategii cu care nu toată lumea a fost de acord.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Capricorn:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 îți aduce o perioadă mai ticsită în plan profesional. De precizat ar mai fi faptul că aceste evenimente cosmice ar putea avea o urmare asupra interacțiunii tale cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. De pildă, este posibil să comunici mai dificil cu ele ori să existe alte feluri de instabilităţi care afectează felul în care colaborați.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Vărsător:

Evenimentele astrale din zilele de 18 și 21 își fac simțite influența și în plan profesional. În acest sector, ar fi indicat să ții cont mai mult de rațiune în aceste zile, să arăți o atitudine practică. Din cauza lor, pornirea ta ar putea fi aceea de a te lăsa la mâna instinctului, care în aceste împrejurări, se poate să nu te conducă la cele mai bune decizii.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Peşti:

În data de 15, s-ar putea ivi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii. Începând cu 16 a lunii, axează-te pe activitățile care te aduc mai aproape de alte persoane, care îți permit să îți faci remarcate punctele de vedere și să formezi relații pe baza acestor afinități. Ai putea, de pildă, să ajungi să duci discuții pentru negocierea unui parteneriat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS