Recomandarea zilei de 8 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 8 mai 2020


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Berbec:

Sfaturile pentru zodia Berbec nu sunt foarte greu de urmat. Aceştia trebuie să evite certurile cu cei(le) dragi, să nu intre în polemici de tot felul deoarece s-ar putea ca lucrurile să degenereze foarte mult şi să se ajungă într-un punct neplăcut.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Taur:

Chiar dacă vremurile care au venit sunt extrem de dificile pentru nativii(ele) din zodia Taur, aceştia(stea) nu trebuie să îşi piardă încrederea.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Gemeni:

În casă vor exista întotdeauna lucruri de făcut, pentru că uneori treburile casnice ne dau impresia că nu au nici o finalitate.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Rac:

Racii sunt sfătuiţi de aştrii să înceapă un jurnal unde să îşi aşterne în fiecare zi ideile care le trec prin minte şi cele care nu le dau pace.






Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Leu:

Se pare că la locul de muncă nativii(ele) din zodia Leu nu o duc prea bine din cauza unor probleme pe care le-au creat.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Fecioară:

Aştrii îi/le sfătuiesc pe nativii(ele) din zodia Fecioară să treacă peste limitele pe care şi le pun singuri(e) şi să vadă dincolo de norii gri ce le-au acoperit orizontul.






Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Balanţă:

Balanţele acordă prea mult timp lucrurilor nefolositoare şi nu se dedică destul de mult celor care merită cu adevărat atenţia şi strădania lor.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt sfătuiţi să se oprească din a demonstra celor din jurul lor de ce sunt capabili şi să se axeze pe propria lor fericire şi mulţumire sufletească.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiţi să facă un consult de specialitate pentru a-şi afla dioptriile, deoarece vederea le-a cam scăzut în ultimul timp iar cu sănătatea nu trebuie să ne jucăm.






Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Capricorn:

Chiar dacă părinţii nu le fac toate poftele Capricornilor, aceştia trebuie să înveţe să îi aprecieze aşa cum sunt şi să admire efortul pe care ei l-au depus tot timpul pentru a fi fericiţi.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiţi să acţioneze cât mai prudent şi să nu se grăbească, orice s-ar întâmpla. Acest lucru îi va ajuta foarte mult să nu fie agitaţi şi să obţină cele mai bune rezultate.


Recomandarea zilei de 8 mai 2020, Peşti:

Peştii trebuie să înţeleagă că nu oriunde pot fi nervoşi şi nu se pot manifesta aşa cum simt. Adesea trebuie să ţină cont de oamenii care se află în jurul lor, deoarece îşi pot păta foarte uşor imaginea şi pot lăsa impresia că au un caracter impulsiv, ceea ce nu este prea plăcut.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS