Recomandarea zilei de 21 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 21 mai 2020


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Berbec:

Este o zi ideală pentru a sta aproape de casă și a organiza spațiile în care locuiești. Unele îmbunătățiri, oricât de minore, vor aduce o altă lumină și un farmec aparte.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Taur:

Chiar dacă ai o listă lungă de sarcini, acestea pot aștepta. Nu te îndepărta prea mult de casă, fiindcă ești ușor distras(ă) și s-ar putea să te implici în ceva nedorit.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Gemeni:

Ești pe cont propriu când vine vorba de planurile financiare. Sfatul zilei este să nu semnezi contracte, angajamente în această perioadă.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Rac:

S-ar putea să se creeze o tensiune între membrii(ele) apropiați(te) ai(le) familiei, este momentul să îi/le lași să rezolve problemele.






Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Leu:

Astăzi este multă tensiune în aer, care te afectează atât în casă, cât și în exteriorul ei. Sfatul zilei este să îți petreci ziua în singurătate.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să simți o stare de frustrare din cauza banilor. Ar fi bine să te echipezi cu multă răbdare, fiindcă azi ai de-a face cu facturi și alte activități financiare.






Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Balanţă:

Azi te simți invincibil(ă), te bucuri de această abundență de energie pe care n-ai resimțit-o de mult. Ai grijă să nu exagerezi cu activitățile pe care ți le propui!


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Scorpion:

Este o zi potrivită pentru a te ocupa de treburile casei, de familie și de tine. Ideal ar fi să nu faci planuri majore privind călătorii sau să începi proiecte majore.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Săgetător:

Nu este o zi bună pentru întâlniri sau ieșiri. Cea mai bună alegere este să îți petreci ziua acasă și să te ocupi de treburile tale.






Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Capricorn:

Un/o prieten(ă) ar putea să te abordeze azi cu un nou plan de afaceri. Ar fi recomandat să analizezi toate informațiile, dar să nu adopți azi niciun fel de decizie.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii au parte de dialoguri cu membrii(ele) familiei. Pot fi destul de neatenți la unele cerințe sau le pot refuza voit.


Recomandarea zilei de 21 mai 2020, Peşti:

Dragostea și starea de bine te învăluie azi. Sfatul zilei este să te bucuri de această atmosferă și să cauți modalități de a transmite această stare și celor din jur.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS