Recomandarea zilei de 18 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 18 mai 2020


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Berbec:

Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să încerce să fie cât mai echilibrați și organizați pentru a face față provocărilor profesionale.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Taur:

Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu dureri de cap, insomnii, stări de irascibilitate și pot intra în conflicte cu cei(le) din jur pe motive neîntemeiate.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Gemeni:

Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi puși în situații neplăcute de cei(le) dragi, în încurcături pe care vor trebui să le dezlege singuri.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Rac:

Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie pe cât posibil de calmi și înțelepți, responsabili cu noua situație profesională pe care, mulți dintre ei, astăzi o află.






Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Leu:

Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă să ia atitudine și să se impună într-un astfel de context care le poate afecta credibilitatea în fața altora.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Fecioară:

Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere multă atenție în actele care alcătuiesc un dosar pentru că se pot strecura erori și pot fi documente lipsă.






Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Balanţă:

Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că se pot grăbi în luarea unor decizii legate de o asociere, de un parteneriat.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Scorpion:

Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte și schimburi de replici acide cu colegii(ele) și șefii(ele).


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Săgetător:

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă responsabilitate vizavi de cheltuielile pe care le pot face pentru satisfacerea unor plăceri, mofturi.






Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Capricorn:

Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot primi vești mai puțin plăcute de la părinți sau legate de cineva din familie.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Vărsător:

Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești destabilizatoare, mai puțin plăcute despre persoane apropiate, posibil chiar rude.


Recomandarea zilei de 18 mai 2020, Peşti:

Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot pierde bani, pot fi furați sau înșelați într-o tranzacție.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS