Recomandarea zilei de 12 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 12 mai 2020


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Berbec:

Nativii(ele) zodiei își petrec ziua în compania persoanei iubite. Fie veți găti împreună ori poate puneți la cale câteva planuri de vacanță pentru viitorul apropiat.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Taur:

Taurii au făcut o promisiune pe care trebuie să o respecte, altminteri ar putea face pe cineva să sufere. Este probabil ca persoana dragă vouă să se bazeze pe ajutorul vostru, în special dacă trece printr-o perioadă dificilă. Să-i fiți alături negreșit.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Gemeni:

Sunteți sfătuiți(te) să luați o decizie în ceea ce privește dragostea. Este important să faceți alegerea potrivită pentru voi, altfel ați putea suferi foarte mult. Cereți sfatul familiei și prietenilor(elor) de încredere. Analizați bine situația.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Rac:

Astăzi este o zi prielnică pentru a purta negocieri, pentru a semna documente legale ori pentru a te cufunda într-un roman. Orice alte activități care îți cer atenția sunt pe placul tău marți.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Leu:

Vocea interioară nu-ți dă pace. Ai ascultat prea mult de ea, iar acum te copleșește. Fă un pas în spate și relaxează-te.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Fecioară:

Ești foarte aproape de ceea ce-ți dorești. Toate planurile de marți ți se leagă perfect și câștigi chiar și admiratori(are) până la finalul zilei.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Balanţă:

Ziua de marți v-ar putea oferi destul de multe oportunități de a face afaceri. Cât despre dragoste, cineva intenționează să te facă să înțelegi cât de mult îi pasă de tine.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Scorpion:

Nu ai toleranță pentru persoanele care te țin ocupat(ă), în special azi, când ai destule de rezolvat. Dacă nu poți evita oamenii care adoră să-și bage nasul în treburile altora, distrează-te șocându-i.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Săgetător:

Astăzi realizezi conexiuni cu oameni speciali. Bucură-te de efectul pe care îl ai asupra celorlalți(te).


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Capricorn:

Capricornii vor lucra toată ziua, mai mult decât este necesar. Secretul este să ai răbdare astăzi și să nu îți verși frustrările asupra altora. Nu lăsa stresul să te acapareze.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Vărsător:

Nativii(ele) zodiei Vărsător sunt nevoiți(te) să ia astăzi decizii, iar aștrii le recomandă să se folosească de obiectivitate, fără să se lase influențați de sentimente.


Recomandarea zilei de 12 mai 2020, Peşti:

Sunteți aiuriți și pe tot parcursul zilei simțiți că plutiți. Aveți tendința să rămâneți în lumea voastră. Evitați de multă vreme să purtați o discuție serioasă cu partenerul(a) de viață, despre o problemă veche. Luați-vă inima în dinți și discutați.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS