Horoscopul zilei de vineri, 22 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 22 mai 2020


Horoscop 22 mai 2020, Berbec:

Berbecii au parte de o zi liniștită, petrecută în compania familiei sau a persoanei iubite. Relaxați-vă, bucurați-vă de momentele libere, stați departe de telefon sau calculator și evitați să vă adânciți în problemele de natură profesională. Nu este o zi potrivită pentru acest lucru.


Horoscop 22 mai 2020, Taur:

Taurii trebuie să învețe să piardă. Spre seară puteți porni un mic scandal în familie din cauza unui joc la care nu ați excelat. Nu-i/le acuzați pe ceilalți(lelalte) de trișat dacă nu aveți nicio dovadă. Altfel, scânteia ar da naștere unei întregi situații neplăcute.


Horoscop 22 mai 2020, Gemeni:

Gemenii speră la o vizită din partea cuiva drag, mai ales dacă în ultimele zile au stabilit pe deplin această întâlnire. S-ar putea să fiți surprinși(se) și de o veste mult așteptată care să vă aducă bucurie în suflet. Aștrii au vești bune și în sfera profesională.


Horoscop 22 mai 2020, Rac:

Cineva pentru care ai avut sentimente puternice în trecut ar putea reveni în viața ta, fie fizic, fie online. Încă are un efect important asupra ta, dar e încă prea devreme să știi dacă ești gata să reiei legătura și tot ce presupune ea. Așteaptă până te vei lămuri cu ceea ce simți, înainte de a răspunde oricărei propuneri. Decizia de a reveni în brațele cuiva din trecut ar putea fi mult mai complicată decât crezi acum.


Horoscop 22 mai 2020, Leu:

Emoțiile sunt greu de gestionat astăzi, însă nu imposibil. Nu te aprinde imediat dacă cineva îți spune un lucru enervant sau acuzator. Respiră adânc și numără până la zece (sau mai mult) și fii tu cel(a) înțelept(aptă). Trebuie însă să găsești o modalitate prin care să-i spui persoanei în cauză cum te face să te simți, fără să o insulți. Ai toate atuurile să fii diplomat(ă) și în acest caz.


Horoscop 22 mai 2020, Fecioară:

Simți nevoia să te miști într-un ritm mai lent astăzi și ai face bine să-ți asculți acest instinct, mai ales dacă ceilalți(lelalte) au tendința să te grăbească. Fiecare are dreptul să se miște în ritmul pe care îl dorește. Vrei să vorbești cu cineva? Sună-l cu cameră, dacă este posibil. Nu mai trimite sms-uri care, deși ajung mai repede, nu înseamnă că sunt mai eficiente. Neînțelegerile sunt mai ușor de limpezit atunci când privești pe cineva în ochi.


Horoscop 22 mai 2020, Balanţă:

Crearea frumuseții și a armoniei în casa ta ar trebui să fie prioritatea ta acum. Indiferent dacă ai pus niște flori proaspete într-o vază pe un raft de cărți sau începi un proiect important de reamenajare, este timpul potrivit pentru a transforma mediul de viață în refugiul ideal din lumea exterioară. Aveți câteva idei creative, așa că împărtășiți-le cu oamenii cu care trăiți. Sunt deschiși(se) și încântați(te) să facă o schimbare.


Horoscop 22 mai 2020, Scorpion:

A încerca ceva nou, chiar dacă nu reușești, este foarte important pentru tine astăzi. Încercarea te învață cel mai mult, mult mai mult decât să reușești, de fapt. Nu încerca să consumi energie doar că să dai bine. Cu cât mai repede te simți confortabil cu autoironia, cu atât vei învăța mai mult de-a lungul vieții. Dacă rutina ta zilnică era să te concentrezi la câștigarea recunoașterii celorlalți(te), trebuie să faci unele schimbări.


Horoscop 22 mai 2020, Săgetător:

Este firesc să vrei doar să-i/le ascultați pe alții(tele) care vorbesc despre trecut, dar încearcă să te concentrezi asupra viitorului. Există o lume întreagă plină de oportunități pentru voi, așa că mai bine începi să te gândești cum vei petrece următoarele douăsprezece luni descoperind-o pe fiecare dintre ele. Așezați-vă într-un loc liniștit și scrieți-vă o scrisoare pe care să o citești peste un an. Fă o listă cu ce vrei să-ți aducă acest an și felicită-te pentru ce ai reușit în ultimele 12 luni.


Horoscop 22 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii ar trebui să fie mai optimiști. Dacă nu te descotorosești de starea negativă care îți tot dă târcoale de câteva zile, riști să provoci conflicte, fără ca cineva să ştie sigur de la ce a pornit scandalul. Încearcă să petreci mai mult timp alături de familie. Iar dacă ești implicat(ă) într-o relație, trebuie să-i spui mai des partenerului(ei) de viață ce simți pentru el(a). Scene romantice se întrevăd înainte de căderea nopții.


Horoscop 22 mai 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor avea parte de o surpriză extraordinară. Ar putea fi vorba despre o veste bună, un cadou foarte valoros sau cineva îşi va mărturisi dragostea pentru tine. Aștrii te sfătuiesc să nu lași pe nimeni și nimic să te întristeze. Bucură-te de tot ce primești și de toate persoanele care te fac fericit(ă). Această seară va aduce cu ea emoții puternice, care te vor face să te simți special(ă) și extrem de iubit(ă).


Horoscop 22 mai 2020, Peşti:

Vineri, Peştii întâlnesc o persoană care le dă lumea peste cap. Adună-ți curajul și fă primul pas. Fii sincer(ă) și nu ezita să-ți mărturisești sentimentele. Poate că acesta este momentul care îți va schimba radical viața. Spre seară, nu este exclusă întâlnirea cu un/o prieten(ă) din copilărie. Bucură-te de această zi, vei avea parte de clipe de neuitat, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS