Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 9 mai 2020


Horoscop 9 mai 2020, Berbec:

Berbecii sunt puși pe schimbări, dar nu știu de unde să înceapă. Ceva nu pare a merge bine, iar instinctul le spune că a venit momentul pentru lua anumite decizii. Înainte de a tăia, însă, asigură-te că măsori de două ori și bine. În special dacă hotărârile tale au efecte majore și asupra celor dragi. Nu e cazul să schimbi ceea ce nu trebuie.


Horoscop 9 mai 2020, Taur:

Taurii vor resimți de-a lungul întregii zile efectele unor probleme din trecut care nu și-au găsit încă o rezolvare, însă nici nu au putut fi date uitării. S-ar putea ca anumite episoade de tristețe să vină aparent din senin, dar nu trebuie să te opui sau să îți distragi atenția de la ele. Aceste emoții sunt încărcate de mesaje, trebuie doar să le deslușești.


Horoscop 9 mai 2020, Gemeni:

Gemenii nu trebuie să dea înapoi niciun pas, dacă simt că au dreptate, în special pe plan profesional. Colegii(ele) și șefii(ele) trebuie să știe că există anumite limite peste care nu se trece în cazul unui conflict. Atât timp cât ai procedat corect iar adevărul este de partea ta, cei(le) din jur îți vor da dreptate în cele din urmă și te vor aprecia pentru profesionalism.


Horoscop 9 mai 2020, Rac:

Este un moment prielnic pentru Racii care vor să pornească într-o nouă aventură. Chiar dacă, pentru moment, la nivel de imaginație. Lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare dacă depui efortul necesar și ești cu adevărat pasionat(ă). Ai încredere în propriile forțe și nu ezita să faci primul pas, dacă simți asta.


Horoscop 9 mai 2020, Leu:

Zi cu probleme financiare. Aruncă-ți o privire asupra contului bancar deoarece ai putea avea neplăcuta surpriză să constați o eroare de contabilitate ori o plată neprocesată. Mai multă atenție, așadar! Nu ignora nici sănătatea! Ai nevoie ca de aer de cele opt ore de somn.


Horoscop 9 mai 2020, Fecioară:

Fii mai critic(ă) cu privire la mesajele nesolicitate care tot vin peste tine astăzi, mai ales dacă vin din zona de afaceri. Nu întotdeauna cei(le) care te sfătuiesc sunt și bine intenționați(te). Cercetează ce interese ar putea avea și s-ar putea să ai parte de mari surprize.


Horoscop 9 mai 2020, Balanţă:

E bine că iei în calcul mai multe perspective ale aceleiași probleme, însă asta te poate încetini. Fiecare punct nou de vedere e o scuză să mai aştepţi un pic. Dar mai devreme sau mai târziu tot va trebui să acționezi, așa că fă-o acum. Faza confuză în care te afli acum îți demonstrează că trebuie să acționezi și să nu mai rămâi pasiv(ă). Chiar dacă vei face o alegere greșită, cel puțin vei afla câte ceva despre direcția în care trebuie să te îndrepți.


Horoscop 9 mai 2020, Scorpion:

Ești responsabil(ă) cu propria fericire, așa că nimic nu te oprește să faci lucruri care te bucură. Unul dintre ele este activitatea fizică. Fă mișcare astăzi, optează pentru o drumeție, dacă nu poți face un sport de echipă alături de prieteni(e). Poți apela chiar și la yoga pentru un impuls de energie și stare de bine.


Horoscop 9 mai 2020, Săgetător:

Nu toată lumea are simțul umorului tău, ceea ce va fi evident astăzi, când cineva va lua în serios un comentariu amuzant. Puteți încerca să temperați situația râzând cel mai tare și, probabil, această persoană se va relaxa și va face la fel. Dar nu poți convinge pe altcineva să găsească amuzant ceea ce crede că nu e, așa că nu depune prea mult efort. Păstrează-ți umorul alegând să vezi o comedie pe gustul tău.


Horoscop 9 mai 2020, Capricorn:

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp. Desigur, cineva matur și distinct ca tine nu se va obosi să jubileze când va avea dreptate, dar va trebui să te asiguri că cei(le) din jur vor realiza că ai știut ce spui și ce faci. Apoi așteaptă-te ca oamenii să te dorească în echipa lor.


Horoscop 9 mai 2020, Vărsător:

Renunță la gândirea ta analitică și nu te mai frământa atât de mult pentru orice! Există o mulțime de detalii în jurul tău și, dacă ții cont de fiecare, nu vei avea niciodată suficient timp sau energie pentru a trage concluzii. Momentul este totul, așa că țineți un ochi pe ceas în timp ce parcurgeți ziua. Fii atent(ă) la termene, dar nu intra în panică. Adunarea informațiilor este întotdeauna o strategie solidă, dar poate aduce și o cantitate paralizantă de informații irelevante.


Horoscop 9 mai 2020, Peşti:

Da, este adevărat că ai fost beneficiarul multor acte generoase din partea prietenilor(elor) tăi(ale), dar știi că îi/le poți ajuta și pe ei(le)! Împărtășirea este cu siguranță o stradă cu două sensuri, contactează astăzi pe unul(a) dintre prietenii(ele) tăi(ale) și împărtășește o parte din ceea ce ai, fie că este vorba despre bani, timp, glume, îmbrăcăminte sau sfaturi bune. Este posibil să nu aibă nevoie de nimic din aceste lucruri, dar asta nu contează. Valoarea este în gest și veți trimite un mesaj pe care trebuie să-l audă chiar acum, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS