Horoscopul zilei de miercuri, 13 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 13 mai 2020


Horoscop 13 mai 2020, Berbec:

Dacă vreți un animal de companie, gândiți-vă bine, dragi Berbeci. Aveți timp, energie, buget financiar pentru a vă asuma o asemenea responsabilitate? Dacă mediul în care trăiți ori stilul de viață, fie el haotic ori poate prea organizat, vă va pune piedici în îngrijirea unui cățel sau a unei pisici, ați putea lua în considerare renunțarea la această dorință ori poate alegerea unui animal care să nu necesite o grijă sporită. Discutați cu un medic veterinar.


Horoscop 13 mai 2020, Taur:

Taurii sunt cu gândul la vacanță, dar mai au puțin de așteptat. Câteva zile la munte totuși vă vor reîncărca bateriile și vă vor oferi acea doză de relaxare mult dorită. Discutați totuși cu superiorii(arele) pentru a vedea dacă este momentul potrivit pentru un concediu de câteva zile, iar dacă răspunsul va fi pozitiv, vă puteţi bucura alături de prieteni(e) ori persoana iubită de scurta escapadă din aglomeraţia oraşului.


Horoscop 13 mai 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să facă neapărat o schimbare. Ce-ar fi o nouă frizură? Ori poate reînnoirea garderobei? Organizați o sesiune de cumpărături cu prietenul(a) cel(a) mai bun(ă) ori cu persoana iubită și astfel veți putea petrece și timpul împreună, vă veți distra și vă veți umple de bunădispoziție văzându-vă cu noile achiziții. Aveți grijă totuși la buget, nu cheltuiți mai mult decât vă propuneți.






Horoscop 13 mai 2020, Rac:

Ești tare indecis(ă) astăzi. Indiferent ce problemă te frământă în prezent, nu vei putea lua o decizie pe cont propriu. Acum trăiești unul din acele momente în care opinia cuiva din afară ar putea să te facă să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Caută mai multe informații, vorbește cu persoane care au fost în situația ta. Fă o alegere și lasă-i(le) pe ceilalți(lelalte) să te ajute în sensul asta.


Horoscop 13 mai 2020, Leu:

Începi ziua în forță și simți că poți muta munții. Canalizează-ți energia într-o direcție utilă și ai putea observa unele progrese grozave înainte de sfârșitul zilei. Ajută-ți un/o prieten(ă) îngrijorat(ă). Dacă poți, asumă-ți o nouă obligație. Toată această stare de agitație se poate transforma într-un dar neprețuit dacă vei ști să o canalizezi în direcția potrivită.


Horoscop 13 mai 2020, Fecioară:

Nu lua decizii pripite pe plan emoțional, chiar dacă crezi că ești gata să treci la următorul nivel. E prea curând. Dacă partenerul(a) este cel(a) pe care îl/o crezi, atunci te va aștepta. Timpul este extrem de prețios pentru tine în acest moment. De ce să te grăbești? Ia lucrurile pe rând, chiar dacă poate deveni frustrant, însă pentru tine e cea mai bună strategie pentru zilele următoare.






Horoscop 13 mai 2020, Balanţă:

Prea multe schimbări care se întâmplă prea repede v-ar putea da înapoi, așa că luați lucrurile mai încet acum! Sigur, sunteți dornici(e) să se vadă îmbunătățirile pe care doriți să le aduceți în viața voastră și asta trebuie lăudat. Dar nu puteți să vă așteptați la succese dacă nu vă ocupați de lucruri cărora le puteți face față. S-ar putea să credeți că a face totul simultan vă va asigura că vă veți respecta planul, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Pas cu pas este cel mai bun mod de a-ți atinge obiectivul.


Horoscop 13 mai 2020, Scorpion:

Sentimentele voastre mai intense se ridică astăzi la suprafață și v-ar putea determina să fiți oarecum distras(ă). Ai nevoie de o stimulare majoră pentru a rămâne conectat(ă) cu alți oameni. Lumea ta interioară va fi mult mai captivantă decât realitatea, dar acesta este un semn că imaginația ta este gata să te ajute să treci la următorul nivel din viața ta. Doar asigurați-vă că nu vă lăudați cu ceva important.


Horoscop 13 mai 2020, Săgetător:

S-ar putea să primiți câteva indicii despre lucrurile care vor urma. Abia aștepți să treci la următoarea fază a vieții tale, ceea ce e de înțeles. Însă, acum, ar trebui să vă concentrați pe finalizarea a tot ceea ai de făcut de ceva vreme. Te simți optimist(ă). Lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare în ultimele săptămâni, dar se înseninează!






Horoscop 13 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt invidioși pe reușitele altora și le este greu să revină la un echilibru emoțional. Indiferent că este vorba despre reușite profesionale sau personale, digeri cu greutate succesele altora. Aștrii îți recomandă să ieși din acest episod urât şi să conștientizezi că și tu ești capabil(ă) de lucruri incredibile. În plan sentimental, nu îți fie teamă să îți mărturisești sentimentele. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, horoscopul te sfătuiește să nu te arunci cu capul înainte.


Horoscop 13 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să știe că azi e ziua în care pot să facă schimbări majore în viața lor. Indiferent că este vorba despre carieră sau viața personală, ia-ți inima în dinți și fă primul pas. Nu-ți fie frică și nu te lăsa intimidat(ă), totul se întâmplă exact la momentul potrivit. Nu te speria, nu se schimbă nimic radical, însă este un început. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu ceri sfatul nimănui și să faci doar ceea ce simți.


Horoscop 13 mai 2020, Peşti:

Miercuri, Peştii au tendința de a nu spune mereu adevărul. Dacă nu îți revii rapid, riști să pui în pericol relațiile cu rudele şi prietenii(ele). În plus, cei(le) dragi pot ajunge să își schimbe părerea despre tine și să vă perceapă altfel decât ești de fapt. În plan sentimental, dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, o să ai parte de o surpriză extrem de plăcută. Vei realiza că în anturajul tău există o persoană cu care ai putea fi mai mult decât prieten(ă), conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS