Horoscopul zilei de marți, 19 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 19 mai 2020


Horoscop 19 mai 2020, Berbec:

Berbecii care se așteaptă ca realitatea să corespundă cu planul lor de viață ar putea avea parte de surprize. Indiferent de precizia deciziilor luate, există întotdeauna elementul de hazard. Nu poți și nici nu trebuie să controlezi fiecare aspect, iar acesta este și farmecul. În fiecare eveniment neprevăzut există o oportunitate. Ai grijă să nu o scapi printre degete. Și nu uita, între timp, să te bucuri de fiecare moment trăit. Drumul e mai important decât scopul în sine.


Horoscop 19 mai 2020, Taur:

Lasă-i(le) pe cei(le) dragi să aibă dubii cu privire la acțiunile tale, în special dacă pregătești o surpriză sau un eveniment special. Entuziasmul va fi cu atât mai mare atunci când persoanele pe care le iubești vor realiza ce se întâmplă. O idee bună de aplicat - de altfel - și în relațiile profesionale. Așa te vei feri și de stres. Nu este necesar să mulțumești pe toată lumea, ci să faci ceea ce este corect.


Horoscop 19 mai 2020, Gemeni:

Gemenii care resimt o stare de plictiseală se concentrează pe lucruri puțin importante, de aici și acest sentiment. Încearcă să-ți urmărești visurile încă de la primele ore ale dimineții, nu aștepta un viitor îndepărtat pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Nu va fi niciodată momentul potrivit pentru a risca. Fă ceea ce simți, acesta a fost și va fi mereu secretul unei vieți trăite la intensitate maximă.






Horoscop 19 mai 2020, Rac:

Încercați să acceptați lucrurile așa cum sunt acum, chiar dacă nu sunt exact cum doriți să fie. Rețineți că lucrurile nu vor fi niciodată perfecte. Cu cât mai repede poți învăța cum să fii mai flexibil(ă), cu atât mai bine! A fi inconfortabil din punct de vedere emoțional sau fizic nu este neapărat un lucru rău. Există o mulțime de oportunități de creștere, atunci când te chinui să îmbunătățești lucrurile. Dacă totul ar fi ușor, atingerea lucrurilor nu ar fi foarte plină de satisfacții.


Horoscop 19 mai 2020, Leu:

Începeți să vă încordați mușchii și să vă folosiți puterea. Abia atunci vei înțelege câtă putere ai. Dacă o să începi să ceri mai puțin, vei descoperi că poți controla totul fără să faci prea mult pe șeful(a). Este bine să provocați oamenii să vă satisfacă standardele înalte. Ei apreciază faptul că îi crezi capabili de lucruri grozave! Trebuie să fii dispus(ă) să nu te placă, dacă vrei să inspiri cu adevărat alți oameni.


Horoscop 19 mai 2020, Fecioară:

Puteți adăuga soare în viața altor oameni, dar numai dacă vă dau ei voie. Astăzi, dacă cineva refuză să fie întunecat sau agitat, indiferent câte glume îi spui, mergi mai departe. De ce să vă faceți griji pentru o persoană care încă este blocată în ceața personală? Trebuie să fie suficient de deschisă pentru a vedea că poate alege să fie fericită. Și dacă nu, nu o poți obliga. Las-o să-și găsească propria cale spre fericire. În acest fel este mult mai satisfăcător.






Horoscop 19 mai 2020, Balanţă:

Romantismul îți poate oferi o perspectivă nouă asupra vieții, însă nu te lăsa afectat(ă) dacă el întârzie să apară în calea ta. Profită de singurătate pentru a vedea viața dintr-o perspectivă nouă. Privește-o ca pe o șansă de a profita de independența pe care ți-o oferă acest statut. Dacă ești într-o relație, e posibil ca tu și partenerul(a) tău(a) să intrați într-o fază de separare cât de curând. Nu dispera, e o decizie care îți va face mult bine!


Horoscop 19 mai 2020, Scorpion:

Pui familia în topul priorităților, astăzi, asta pentru că au apărut tensiuni ce trebuie neapărat aplanate. Nu îți va lua mult să refaci echilibrul. Tot ce trebuie să faci este să îți iei inima în dinți și să deschizi subiectul pe care toți îl evită acum. Doar așa vei face progrese. E mai bine să discuți despre aceste lucruri sensibile înainte ca ele să se întâmple!


Horoscop 19 mai 2020, Săgetător:

Dacă simțeai nevoia să spui ceva important unui(ei) prieten(e), acum e momentul potrivit să faci asta. Energia zilei e centrată în jurul comunicării și vezi lucrurile că sunt mai clare ca oricând. Sunt slabe șanse ca prietenul(a) să interpreteze greșit sfaturile tale și să ajungă să fie defensiv(ă). Vorbește din inimă și spune-i tot ce trebuie să știe!






Horoscop 19 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii au tendința de a sta departe de agitație. Ești o persoană cu suflet bun, vrei tot timpul să-ți ajuți rudele și prietenii(ele) aflați(te) în nevoie, însă nu și în această zi. Marți, preocupările tale se concentrează doar asupra propriilor probleme. În plus, ai tot felul de reparații de făcut în casă, așa că, astăzi, este cel mai bun moment să treci la treabă. Spre seară, o plimbare îți va face foarte bine.


Horoscop 19 mai 2020, Vărsător:

Marți, Vărsătorii sunt nevoiți să se împartă între problemele personale și cele de la locul de muncă. Sfatul aștrilor este să le desparți. Dacă te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, lasă deoparte orice chestiune personală. În plan personal, există riscul să te cerți cu partenerul(a) de viață. Încearcă să fii calm(ă) și să rezolvi cu diplomație orice conflict ar apărea. Horoscopul îți recomandă să fii echilibrat(ă) în tot ceea ce faci pe parcursul acestei zile.


Horoscop 19 mai 2020, Peşti:

Și Peștii simt nevoia să fie singuri. Ai putea să-ți iei o zi liberă de la serviciu, ca să te poți ocupa de treburile personale. Ai fost extrem de ocupat(ă) în ultima perioadă, așa că ai rămas în urmă cu unele proiecte. Singur(ă), departe de agitația de la locul de muncă, vei găsi rapid soluțiile cele mai bune. Seara, un/o prieten(ă) te va surprinde cu o veste incredibilă, care îți va schimba radical viața, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS