Horoscopul zilei de marți, 12 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 12 mai 2020


Horoscop 12 mai 2020, Berbec:

Berbecii își petrec ziua în compania persoanei dragi. Fie veți face împreună un preparat delicios, fie începeți o nouă pasiune ori poate veți pune la cale câteva planuri de vacanță pentru viitorul apropiat. Important este să fiți unul(a) alături de celălalt(alaltă) în această perioadă.


Horoscop 12 mai 2020, Taur:

Taurii au făcut o promisiune pe care trebuie să o respecte, altfel ar putea face pe cineva să sufere. Foarte probabil persoana iubită se bazează pe ajutorul vostru, mai ales dacă trec printr-o perioadă stresantă, trebuie să le fiți alături, să le oferiți sprijinul vostru.


Horoscop 12 mai 2020, Gemeni:

Gemenii sunt sfătuiți să ia o decizie în ceea ce privește dragostea. Este important să faceți alegerea potrivită pentru voi și sănătatea voastră, altfel ați putea suferi enorm. Cereți sfaturi familiei sau prietenilor(elor) de încredere, gândiți-vă și analizați situația, aștrii vă recomandă să nu vă grăbiți.


Horoscop 12 mai 2020, Rac:

Ești mai bun(ă) ca oricând la simplificarea situațiilor complicate. De aceea, astăzi este o zi minunată să porți negocieri complicate, să semnezi documente legale sau să te cufunzi într-un roman provocator. Orice alte activități care îți cer atenție maximă sunt pe placul tău, astăzi. Nu îți face griji dacă vei începe să te simți copleșit(ă) de atâtea informații. Sortează lucrurile și vei descoperi o adevărată bijuterie!


Horoscop 12 mai 2020, Leu:

Oprește acea voce interioară care nu îți dă pace. Ai ascultat prea mult de ea și nu face decât să te tulbure și mai mult. Fă un pas lateral și depărtează-te un pic de propriile griji și vorbește cu oamenii din jurul tău care încearcă să rezolve lucrurile. Ascultând necazurile lor și ajutându-i să-și rezolve problemele vei obține o mai bună cunoaștere a ceea ce trebuie să faci în ceea ce te privește.


Horoscop 12 mai 2020, Fecioară:

Cauți perfecțiunea? Ești foarte aproape de ea. Astăzi toate planurile ți se leagă perfect și câștigi chiar și admiratori(are) până la finalul zilei. Bucură-te de moment. Dacă te concentrezi prea mult pe ceea ce ai putea îmbunătăți, atunci ai putea rata toate aceste lucruri minunate care ți se întâmplă chiar acum. Lucrurile nu vor fi niciodată perfecte și nimeni nu se așteaptă ca acestea să fie așa.


Horoscop 12 mai 2020, Balanţă:

Să ai relații nu trebuie să fie o presiune, mai ales dacă înțelegi că poți să reușești cu o personalitate autentică, decât de orice altceva. Ziua v-ar putea oferi destul de multe oportunități de a face conexiuni de afaceri. În dragoste, cineva intenționează să te facă să înțelegi cât de mult îi pasă de tine. Ar putea fi un început pentru o nouă fază a relației.


Horoscop 12 mai 2020, Scorpion:

Unii oameni ar putea crede că obținerea de mai multă atenție și nevoia de a răspunde la multe întrebări despre ei înșiși este măgulitor. Nu și tu. Nu aveți absolut nicio toleranță pentru cei(le) care vă țin ocupați(te), mai ales astăzi, când aveți destule de rezolvat fără să vă raportați la cineva sau să vă împărtășiți părerile despre fiecare lucru mic. Dacă nu puteți evita persoanele care iubesc să-și bage nasul în ceea ce faceți, distrați-vă șocându-i.


Horoscop 12 mai 2020, Săgetător:

Astăzi, ajungeți la alte persoane și veți putea să atingeți energia care plutește acolo și să o aduceți mai aproape de inima voastră. Realizarea conexiunilor cu oameni speciali va fi foarte ușoară, precum și plină de satisfacții, chiar acum. De ce să nu surprinzi un/o prieten(ă) cu un telefon? Bucurați-vă de efectul pe care îl aveți asupra celorlalți(te). Eul tău va primi multe mici explozii de energie astăzi și vei face numai bine pentru egoul tuturor celor cu care intri în contact.


Horoscop 12 mai 2020, Capricorn:

Capricornii vor lucra astăzi mai mult decât este necesar. Dacă ai în plan să călătorești, aștrii îți recomandă să amâni asta pentru o altă zi. Renunță la această excursie și dedică-te proiectelor de la muncă. Secretul e să ai răbdare astăzi și să nu îţi verşi frustrările asupra altora. Râzi mult și nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine. Și nu uitaţi că trebuie să vă odihniţi, aveţi nevoie de relaxare.


Horoscop 12 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorilor li se recomandă să ia deciziile obiectiv, fără să se lase influenţaţi de sentimente. Marți este o zi a achizițiilor reușite. Fie că este vorba despre un obiect pentru casă, personal sau pentru serviciu, îl vrei și îl urmărești de multă vreme, acum este timpul să-l cumperi. Seara, un/o prieten(ă) foarte bun(ă) îți va da o veste incredibilă. Apar noi oportunități de câștiguri și se conturează ideea unei afaceri de succes.


Horoscop 12 mai 2020, Peşti:

Peștii sunt cu capul în nori, simt că plutesc de-a lungul zilei. Astăzi, ai tendința să rămâi în lumea ta, departe de lume și agitație. În plus, eviți să porți o discuție serioasă cu partenerul(a) de viaţă, despre o problemă care nu dă pace relației de ceva vreme. Sfatul aștrilor este să-ți iei inima în dinţi şi să poți acest dialog. Atenţie la anturaj, cineva apropiat, poate chiar un/o prieten(ă), s-ar putea să vă dea bătăi cap și să apară motive de gelozie, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS