Horoscopul zilei de luni, 4 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 4 mai 2020


Horoscop 4 mai 2020, Berbec:

Dacă doriți să spuneți unei persoane deosebit de nepoliticoase ce credeți despre aceasta, încercaţi să fiţi calmi(e), vorbiţi cu tac şi cu politeţe. Chiar dacă v-au fost rănite sentimentele, daţi dovadă de mai multă bunătate şi nu acţionaţi la fel. Veţi fi mai bucuroşi(ase) la finalul zilei de alegerea făcută.


Horoscop 4 mai 2020, Taur:

Se poate să vă fie greu să vorbiţi despre sentimentele voastre astăzi. Este probabil un semn că nu sunteţi încă prgătiţi(te) pentru a vă asuma cu adevărat o relaţie sentimentală. Ar trebui să aveţi mai mult curaj, mai ales dacă inima vă bate cu putere atunci când vă gândiţi la acea persoană specială din viaţa voastră. S-ar putea ca la final să descoperiţi că aveţi sentimente comune.


Horoscop 4 mai 2020, Gemeni:

Gemeni iau parte de veşti grozave din partea unei persoane influente, fie o rudă apropiată, fie un/ coleg(ă) de serviciu dintr-o funcţie mai înaltă. Aţi putea avea oportunitatea de a avansa din punct de vedere profesional. Munciţi mai mult şi dovediţi că sunteţi capabili(e) să transformaţi idei în proiecte senzaţionale care pot aduce succesul în viaţa voastră. Nu veţi regreta.






Horoscop 4 mai 2020, Rac:

Trebuie să începeți să acordați mai multă atenție propriei persoane şi să faceţi alegeri pe baza dorinţelor voastre mai mult decât pe baza a ceea ce aşteaptă cei(le) din jur de la voi. Este important să aveţi mai multă încredere în voi şi în talentul vostru, în capacitatea voastră de a obţine succesul mult dorit.


Horoscop 4 mai 2020, Leu:

Leii nu trebuie să lase modestia să le răpească bucuria de a se lăuda cu propriile reușite. Aveți de ce să fiți mândri(e) și motive întemeiate pentru a solicita ce vi se cuvine. Leii sunt conștienți că, deși fac parte dintr-o echipă, succesul acesteia li se datorează în mare măsură. Ați fost de curând ingredientul de bază al unei afaceri importante, iar dacă nu există aroganță aveți toate argumentele necesare pentru a vă putea bucura de succesul obținut.


Horoscop 4 mai 2020, Fecioară:

Fecioarele evoluează astăzi în baza emoțiilor puternice de care dau dovadă. Chiar dacă la un moment dat vă temeți că sentimentele v-ar putea acapara și nu veți fi luați(te) în serios, trebuie să înțelegeți că este momentul propice pentru a lua decizii cu inima. Poate nu veți avea succesul financiar așteptat, însă veți beneficia de mult mai multă liniște care vă poate ajuta ca pe viitor să îndepliniți toate obiectivele propuse.






Horoscop 4 mai 2020, Balanţă:

Balanțele primesc laude de la persoane de la care se așteptau mai puțin, inclusiv de la străini(e), iar asta s-ar putea să vă cutremure lumea mai mult decât vă așteptați. Însă astăzi ați ajuns în momentul acela în care vă bucurați mai mult de micile plăceri ale vieții. Sunteți cuceriți(te) de momente pe care în mod normal nici nu le-ați fi remarcat, însă astăzi vi se par intrigante și pline de satisfacții. Multe comori sunt disponibile pentru Balanțele, trebuie doar să le descoperiți.


Horoscop 4 mai 2020, Scorpion:

Scorpionii dau ritmul vieții astăzi. Vă puneți amprenta serios pe viteza în are evoluează lucrurile, indiferent că vorbim despre dezvoltarea unei relații personale sau despre planul de luptă pe care trebuie să-l puneți în aplicare pentru îndeplinirea obiectivelor de la locul de muncă. Conversațiile profunde avute cu cei(le) din jur îi/le ajută pe aceștia(stea) să înțeleagă că deciziile pe care le luați vor avea un efect mult mai mare pe plan îndepărtat.


Horoscop 4 mai 2020, Săgetător:

Unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Săgetător nu vor fi comunicativi(e), în prima zi a săptămânii. Cel mai probabil, în prima parte a zilei te vei concentra asupra unei probleme legale extrem de importante de care depinde viitorul tău profesional. Nu te gândi acum la schimbarea locului de muncă, nu este cel mai potrivit moment. Seara, partenerul(a) de viață te va surprinde cu un cadou frumos.






Horoscop 4 mai 2020, Capricorn:

Capricornii vor începe ziua cu o reușită incredibilă și vor fi extrem de mândri de ei înşişi. Reușești să finalizezi un proiect delicat, iar șefii(ele) te propun pentru o avansare sau o mărire de salariu. În plan sentimental, nu apare niciun fel de schimbare importantă. Dacă ai început recent o relaţie de iubire, încearcă să fii mai înțelegător(are) cu partenerul(a) de viață. Capricornii cu familie trebuie să arate mult tact și să fie mai răbdători.


Horoscop 4 mai 2020, Vărsător:

Luni, Vărsătorii au șansa să experimenteze tot felul de lucruri. Să nu îți fie teamă, vei avea succes în tot ce faci. Singurul lucru care nu trebuie neglijat, astăzi, este sănătatea. Nu încerca nimic ce îți poate pune viaţa în pericol. Seara există șansa să primești o veste care îți va aduce zâmbetul pe buze și îți va da o nouă perspectivă asupra viitorului profesional.


Horoscop 4 mai 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii care au muncit în weekend se simt epuizaţi și le este greu să o ia de la capăt. De asemenea, este foarte posibil ca o glumă făcută de un/o prieten(ă) apropiat(ă) să te rănească și să îți strice dispoziţia. Încearcă să treci peste acest moment neplăcut pentru că restul zilei va decurge surprinzător de bine, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS