Horoscopul zilei de joi, 21 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 21 mai 2020


Horoscop 21 mai 2020, Berbec:

Vă bucuraţi de atenţia unei persoane speciale pe care aţi cunoscut-o în urmă cu puţin timp. Cine ştie, aţi putea începe o nouă şi frumoasă poveste de dragoste alături de această persoană în cazul în care descoperiţi că aveţi multe lucruri în comun, iar inima nu încetează să bată cu putere atunci când o vedeţi. Cupidon este în spatele vostru.


Horoscop 21 mai 2020, Taur:

Taurii au speranţa că lucrurile se vor schimba în plan financiar şi nu greşesc deloc. Este o perioadă prielnică pentru semnarea contractelor şi pentru începerea unor noi proiecte. Aveţi însă grijă, nu toţi(ate) colegii(ele) sau partenerii(ele) de serviciu sunt de încredere, puteţi risca chiar să fiţi trădaţi(te) din acest punct de vedere. Păstraţi lucrurile importante pentru voi şi nu lăsaţi pe nimeni să vă afle secretele.


Horoscop 21 mai 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi ușor stresantă, mai ales din punct de vedere profesional. Aveți grijă de sănătatea voastră în această perioadă, sunteți predispuși(se) răcelilor sezoniere. În ceea ce priveşte dragostea, vă puteţi bucura căci veştile aştrilor sunt bune. Poate fi o zi plină de surprize frumoase din partea persoanei dragi.






Horoscop 21 mai 2020, Rac:

Racii sunt sfătuiți să se bazeze doar pe ei pentru a-și găsi echilibrul interior, fără a face apel la plăceri de moment sau activități care să le distragă atenția. Orice emoție semnalizează o problemă sau o oportunitate, învață să înțelegi cu atenție ce îți transmite instinctul. Valabil atât pe plan profesional, ci și în relația de cuplu.


Horoscop 21 mai 2020, Leu:

Leii nu trebuie să neglijeze locul în care își petrec totuși cel mai mult timp - locuința. Dacă vrei să schimbi lumea, de aici trebuie să pornești, de la lucrurile pe care le poți aranja fără prea mult efort, însă care au o influență majoră asupra comportamentului. Obiceiuri mici, făcute zi de zi, se adună într-o avalanșă care îți poate schimba viața în bine mai repede decât ți-ai putea imagina.


Horoscop 21 mai 2020, Fecioară:

Fecioarele care au întâmpinat probleme de comunicare cu persoanele dragi sunt sfătuite să încerce o nouă abordare. Logica și apelul la rațiune nu pot rezolva problemele de suflet. Deschide-ți sufletul și spune cu sinceritate ceea ce simți, fără a considera asta un o slăbiciune. Poate că de un astfel de gest au nevoie cei(le) din jur - să te vadă vulnerabil(ă), nu calculat(ă) și precis(ă) în fiecare decizie, așa cum sunt mai toți(ate) nativii(ele) din Fecioară.






Horoscop 21 mai 2020, Balanţă:

Mintea ta intră într-o fază puternică de claritate, în ciuda faptului că există prea multă dualitate în viața ta acum. Se pare că toată lumea are două fețe și nu ești sigur(ă) ce parte a lor vei vedea la un moment dat. Încercați să nu vă implicați. Doar rămâneți la munca pe care trebuie să o faceți. Puteți avea o mulțime de activități, așa că profitați la maximum de această fază productivă.


Horoscop 21 mai 2020, Scorpion:

Ești total capabil(ă) să fii serios(asă) și analitic(ă) în acest moment, dar te vei bucura mult mai mult de ziua aceasta dacă petreci cel puțin o parte din ea distrându-te! Încercați să amânați clipele bune pe care le doriți, mai ales că până la prânz nu vei avea timp de distracție. Poți să-ți faci restul muncii mâine, așa că nu-ți face griji și nu lăsa pe nimeni în așteptarea ta pentru distracție. Meriți o șansă să te dezlipești de sarcini, așa că profită cât timp șansa este aici.


Horoscop 21 mai 2020, Săgetător:

Lucrurile ar putea fi foarte imprevizibile astăzi, așa că așteptați-vă la unele schimbări de ultimă oră. Gândește-te la ziua ta ca la un motor care tocmai a primit o cheie uriașă! Nimic nu este sigur, nimic nu este bătut în cuie și nu puteți lua nimic de-a gata. Dar, într-un fel, a nu ști ce se întâmplă ar putea fi un fel distractiv și interesant. În viața ta a existat atâta predictibilitate, încât această zi de agitație ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.






Horoscop 21 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii ar putea avea o idee genială, doar că, din păcate, nu e momentul pentru a o materializa. Sfatul aștrilor este să o păstrezi până când va veni momentul oportun. De asemenea, dacă vrei să faci cumpărături online, indicat ar fi să fii cumpătat(ă) și asigură-te că achiziționezi lucruri de care ai într-adevăr nevoie. Seara, o veste excelentă primită de la un/o prieten(ă) bun(ă) îți va readuce zâmbetul pe buze.


Horoscop 21 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii au parte de o zi în care totul merge șnur. Dacă te-ai gândit să cumperi ceva important, astăzi este ziua potrivită. Este lucrul la care te gândeşti de multă vreme şi pentru care economiseşti de ceva timp. Oferta este de nerefuzat, așa că profită de ea cât poţi de repede. De asemenea, astăzi ai șansa de a întâlni o persoană interesantă care te va ajuta să obții ceea ce îți dorești, din punct de vedere profesional.


Horoscop 21 mai 2020, Peşti:

Peștii ar putea fi puși în situația în care să fie nevoiți să ia o decizie dificilă. Nu ești încântat(ă) de felul în care au evoluat lucrurile în ultima perioadă, însă trebuie să înțelegi că este în interesul tău să faci această alegere. Ia în calcul toate opțiunile și alege ce e mai bun pentru tine. Seara, te vei relaxa la o cină romantică sau vei urmări împreună cu familia un film bun, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS