Horoscopul zilei de duminică, 3 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 3 mai 2020


Horoscop 3 mai 2020, Berbec:

Dragi nativi(e), gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie, mai ales din punct de vedere financiar. S-ar putea, altfel, să faceţi achiziţii care nu vă vor fi de folos ori să semnaţi contracte care vă pot aduce în sapă de lemn. Discutaţi cu persoane de încredere, care ştiu şi au experienţa necesară pentru a vă oferi sfaturi în acest domeniu.


Horoscop 3 mai 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt binedispuşi astăzi şi nimic nu le va putea schimba starea. Relaxaţi-vă, dacă locuiţi la casă aţi putea chiar să vă bucuraţi de soare în grădină. Dacă locuiţi la bloc ce-ar fi să încercaţi o nouă pasiune? Poate un dans învăţat cu ajutorul unor cursuri online, ori v-aţi putea lăsa inspiraţia să zboare pictând un tablou indiferent de talent.


Horoscop 3 mai 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii se grăbesc în a lua decizii, iar acest lucru nu este tocmai benefic. Discutaţi cu persoana iubită dacă aveţi nelămuriri, fiţi sinceri(e), deschişi(se) şi veţi vedea că orice problemă îşi va găsi o rezolvare. Spre seară aţi putea petrece timpul împreună, uitaţi-vă la un film ori la o emisiune preferată de amândoi.


Horoscop 3 mai 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac trebuie să înţeleagă că uneori se întâmplă să mai şi greşească şi nu este o ruşine să îşi ceară iertare, mai ales dacă au greşit în faţa persoanei iubite, a unei rude foarte apropiate ori a unui(ei) prieten(e) bun(e). Aveţi curaj, altfel această persoană îşi poate pierde definitiv încrederea în voi.


Horoscop 3 mai 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt prea entuziaști(ste) astăzi, iar anumite persoane s-ar putea să interpretez greșit mesajele transmise. Nu este momentul cel mai potrivit pentru a vă arăta talentele în ceea ce privește arta flirtului. Există pericolul să provocați un scandal care nu își are rostul. La momentul actual, Leii nu au emoții în ceea ce privește viața sentimentală, chiar dacă unii dintre ei nu își dau seama de acest lucru și solicită mai multă atenție.


Horoscop 3 mai 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară nu trebuie să-și bată capul cu evenimentele în care sunt implicați(te) astăzi. Totuși, important este să vorbiți cât mai mult cu acele persoane care oferă idei pozitive și vă fac să vă simțiți liniștiți(te). Nu-i(le) lăsați pe alții(tele) să vă stabilească agenda și să vă indice care ar fi obiectivele de îndeplinit. Evitați să luați decizii cu inima pentru că riscați să ajungeți într-o stare și mai confuză și nu este perioada ideală în care să bateți pasul pe loc.


Horoscop 3 mai 2020, Balanţă:

Programul de lucru al Balanțelor suferă modificări semnificative în perioada imediat următoare. Însă acest lucru nu este neapărat unul rău, pentru că Balanțele ar putea obține mai multe avantaje. Modificările vă pot ajuta să reluați o nouă pasiune de care nu v-ați mai ocupat de mult, dar vă aduc și un bonus semnificativ pentru efortul în plus depus în anumite momente în care oamenii au avut nevoie de ajutorul vostru, atât pe plan personal, cât mai ales profesional.


Horoscop 3 mai 2020, Scorpion:

Vă doriți ca astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii să creadă despre voi că aveți totul sub control. Însă pentru a lăsa o astfel de impresie trebuie să lucrați mai mult la interacțiunea cu alți oameni și să încercați să nu le controlați modul de a gândi. Scorpionii trebuie să se ghideze după ideea că faptele contează mai mult decât vorbele. Bazați-vă cât mai mult pe logică și nu încercați să forțați lucruri acolo unde nu este cazul.


Horoscop 3 mai 2020, Săgetător:

Pentru nativii(ele) Săgetător, ziua de duminică se anunță una plină de reușite. Aștrii te avertizează, însă, să nu exagerezi în a te lăuda cu succesul tău. Nu vei stârni decât invidia celor din jur. Fii reținut(ă) și echilibrat(ă). Tot astăzi ar fi bine să te gândești la o sursă alternativă de venit. Nu stai prea bine la capitolul finanțe, așa că încearcă să nu achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie. Seara se anunță plăcută.


Horoscop 3 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, norocul pare a fi de partea nativilor(elor) din zodia Capricorn. Horoscopul anunță câștiguri atât în plan profesional, cât și în viața de familie. Nu te baza doar pe cartea norocului, recomandă aștrii. Cea de-a doua parte a zilei aduce clipe relaxante în compania familiei. Seara, vei primi o veste excelentă de la un/o prieten(ă).


Horoscop 3 mai 2020, Vărsător:

Ziua de duminică se anunță extrem de agitată pentru Vărsători. S-ar putea să nu primești sprijinul unui(ei) prieten(e) pe care la rândul tău l-ai/ai ajutat(-o) în trecut. Nu fii dezamăgit(ă), efortul tău va avea parte foarte curând de recompensa binemeritată.


Horoscop 3 mai 2020, Peşti:

Duminică, Peștii trebuie să fie ei cei care fac primul pas. Abordează cu mai mult curaj situațiile, în special în planul carierei. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te intimideze. Vei avea de câștigat fie că este vorba de relația sentimentală, fie că vorbim despre latura profesională. Ai putea avea șansa unei promovări. De asemenea, ai putea primi un cadou. Seara, te vei bucura de compania familiei, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS