Horoscopul zilei de duminică, 10 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 10 mai 2020


Horoscop 10 mai 2020, Berbec:

Berbecii și-ar putea vedea visul cu ochii. Persoana pe care încearcă să o seducă de multă vreme și care le-a aprins imaginația pare, în cele din urmă, că a lăsat garda jos și este pregătită să-și exprime sentimentele. Este un moment ideal pentru a face primul pas cu încredere. Nu lăsa această ocazie să-ți scape printre degete, pentru că nu ai nimic de pierdut.


Horoscop 10 mai 2020, Taur:

Taurii nu trebuie să se streseze dacă anumite lucruri nu le ies ca la carte. Uneori, chiar dacă respecți „rețeta”, produsul final nu este tocmai reușit. Lasă situația să se stingă de la sine, o poți lua de la capăt în orice moment. Mare atenție și la cheltuieli în această perioadă, este mai bine să ai bani economisiți pentru situații neașteptate.


Horoscop 10 mai 2020, Gemeni:

Iarba nu este mai verde dincolo de gard, așa că nativii(ele) din zodia Taur nu au niciun motiv să fie intimidați(te) de succesul altor persoane. Dincolo de aparențe lucrurile arată cu totul altfel. Înainte de a-ți face calculele, amintește-ți că vezi doar partea frumoasă a lucrurilor, cea pe care toți(ate) vor să o scoată la lumină. Nu îți pierde nicio clipă încrederea în forțele proprii, ești mai puternic(ă) și mai ambițios(asă) decât crezi.


Horoscop 10 mai 2020, Rac:

Racii ar face bine să fie cu ochii în patru, în special dacă poartă discuții picante cu anumite persoane. Detaliile pot face diferența dintre o poveste de dragoste sau un episod care va fi dat uitării. Încearcă să citești printre rânduri și să înțelegi ceea ce ți se transmite, de fapt. S-ar putea să ai surprize.


Horoscop 10 mai 2020, Leu:

Azi beneficiezi de o combinație invincibilă de energie și discernământ, care te pregătește bine pentru o zi plină de oportunități. Dacă vezi ceva ce trebuie reparat, apucă-te de treabă! Îți vei face o idee despre cum merg lucrurile și în viitor, nu doar azi. Genul ăsta de gândire pe termen lung și de ansamblu îți va aduce popularitate și succes. Modifică-ți CV-ul cu ultimele realizări.


Horoscop 10 mai 2020, Fecioară:

Ai prins microbul cumpărăturilor - și nu scapi de el - dar fascinația ta pentru bunurile materiale nu îți face bine în aceste momente. Toate semnele încă indică faptul că trebuie să economisești! Aruncatul banilor pe fereastră nu doar că te va seca de resurse, dar te abate și de la lucrurile cu adevărat importante. Găsești mai multă bucurie în relații, decât într-un gadget prostesc sau accesoriu la modă. Ține de bani, o perioadă.


Horoscop 10 mai 2020, Balanţă:

Aspectele distractive și superficiale ale vieții îți vor ocupa mare parte a zilei și te vei distra dând frâu liber inteligenței și creativității. Flirtatul o să îți aducă niște zâmbete, dar ai grijă că nu toată lumea este dispusă să se „joace”. Cât timp reușești să îți dai seama cu cine poți să glumești și cu cine nu, te vei bucura de tot ceea ce vine în direcția ta. Profită de ziua asta pentru că, din nefericire, distracția nu durează la nesfârșit.


Horoscop 10 mai 2020, Scorpion:

Ești gata pentru orice azi! Nimic și nimeni nu te poate copleși acum, așa că e un moment bun să sari în centrul acțiunii. Mănâncă un mic dejun consistent, pentru că ziua de azi va fi plină de acțiune și oportunități. Acceptă provocările și vei reuși să le dovedești. Nimic nu te poate opri și ar trebui să înțelegi și să accepți această putere pe care o ai. Mânuiește-o cu atenție!


Horoscop 10 mai 2020, Săgetător:

Nu puteți pune două persoane care nu se vor să fie împreună. Dacă dorința ta de a face pe Cupidon nu funcționează, renunță la ea. Atracția magnetică dintre două persoane nu este un lucru pe care îl poți produce tu, chiar dacă îl încurajezi. Nu te simți vinovat(ă) pentru că nu poți face acest lucru. Pur și simplu, schimbă energia într-un alt proiect. În loc să vrei să schimbi oamenii, bucură-te de ei.


Horoscop 10 mai 2020, Capricorn:

Ca și blugii tăi preferați, timpul tău începe să se dilate și să devină mult mai confortabil. Dar, în loc să ajungi să pui curea ca să-l comprimi la loc, mai bine relaxează-te și bucură-te de senzația că nu mai e nimic de făcut. Acesta este un moment minunat pentru a începe să vă planificați următoarea vacanță sau schimbarea în carieră. Aveți timpul necesar pentru a face toate cercetările de care aveți nevoie pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum doriți.


Horoscop 10 mai 2020, Vărsător:

Indiciile sunt în jurul tău astăzi și nu va fi nevoie de prea multă energie intelectuală pentru a vedea totul și a înțelege ceea ce se întâmplă cu adevărat. Din păcate, când descoperi asta, s-ar putea să fii dezamăgit(ă). Imaginația ta este mult mai activă decât o justifică această situație. Așa că vei înțelege că a știi totul e uneori periculos și că adevărul nu este întotdeauna la fel de interesant pe cât ai sperat.


Horoscop 10 mai 2020, Peşti:

Lucrul într-un parteneriat se potrivește personalității tale chiar acum, chiar dacă compromisurile ți se par un pic incomode. Există un dezechilibru al nivelului de maturitate cu care trebuie să abordezi acest moment de „împreună”. Cea mai bună abordare este să aștepți și să-i/le lași să-și dea seama singuri(e). Fii cu un pas înainte cu privire la preocupările tale, dar nu oferi un ultimatum. Disponibilitatea celorlalți(te) de a se plia cu programul tău este reconfortantă și autentică, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS