Horoscopul sănătății, 18-24 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 18-24 mai 2020


Horoscop 18-24 mai 2020, Berbec:

În zilele de 18 și 19 mai, Luna traversează chiar semnul nașterii tale, indiciu că începi săptămâna energizat(ă) și tonic(ă), pregătit(ă) să dai piept provocărilor acestei săptămâni. Important este să ai grijă să nu te epuizezi fizic prea mult pentru că poți avea tendința de a te implica în tot felul de activități care te obosesc cu totul, dar nu te alegi cu mare lucru de pe urma lor. Gândește în perspectivă.


Horoscop 18-24 mai 2020, Taur:

În cursul zilelor de 20 și 21, Luna se deplasează prin semnul nașterii tale, indiciu că mijlocul de săptămână te surprinde într-o dispoziție bună, cu mult mai multă energie în baterii decât ai în mod normal în această parte a săptămânii. Bine ar fi totuși să nu îți programezi atunci sarcini de serviciu sau de ordin gospodăresc care te privează de cheful necesar în weekend să îți duci planurile la bun sfârșit.


Horoscop 18-24 mai 2020, Gemeni:

Luna Nouă din 22 se perfectează tocmai în semnul nașterii tale, indiciu că a doua parte a săptămânii ar putea veni la pachet cu un impuls de energie numai bun pentru weekend. Ideal ar fi totuși să te folosești de această şansă și pentru a lucra la timp, pentru a vedea ce poți face pentru a te apropia mai mult de adevăratul tău potențial. Vorbind cu ceilalți(lelalte) îți poți da seama ce ar fi de făcut.






Horoscop 18-24 mai 2020, Rac:

Luna Nouă din data de 22 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te face extrem de activ(ă) din punct de vedere mental. Există însă posibilitatea ca nu toate gândurile pe care ți le faci să fie constructive, ba chiar s-ar putea să persiști în tipare mentale coercitive și pesimiste. Încearcă să te rupi de ele și să nu îți pierzi vremea cu astfel de lucruri.


Horoscop 18-24 mai 2020, Leu:

Rezervele tale de energie sunt la cote optime în această săptămână, în sensul în care aștrii nu interferează cu starea ta de spirit ori cu bunăstarea ta fizică. Așadar, depinde numai de tine să îți gestionezi forțele cu atenție și să te bucuri de o formă bună și în weekend, atunci când ți-ai programat o serie de activități destul de importante în plan personal și la nivel de gospodărie.


Horoscop 18-24 mai 2020, Fecioară:

În cursul zilelor de 20 și 21, Luna se deplasează prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu unele revelații, cu unele descoperiri care te vor ajuta să îți aduci la zi crezul personal. Toată această perioadă ți-a furnizat multe lecții importante, iar dacă le vei aplica de acum înainte, vei fi foarte câștigat(ă) pe viitor.






Horoscop 18-24 mai 2020, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 22 se formează într-o casă adesea asociată cu filozofia ta de viață, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni vine la pachet cu unele schimbări importante în sistemul tău de valori, principii și credințe. Perioada aceasta te-a maturizat mult și nu ar fi o idee rea ca lecțiile primite în aceste luni să se reflecte cumva în crezul tău personal.


Horoscop 18-24 mai 2020, Scorpion:

Luna Nouă din data de 22 se formează într-o casă adesea asociată de astrologi transformărilor mari la nivel sufletesc. Se prefigurează așadar că, în a doua jumătate a acestei săptămâni, vei intra într-o perioadă în care se amestecă tot felul de trăiri în sufletul tău. Încearcă să rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți) și să nu pierzi controlul în fața acestui tăvălug de emoții.


Horoscop 18-24 mai 2020, Săgetător:

Luna traversează în zilele de 20 și 21 casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce ar putea transforma acest sector într-un punct sensibil. Așadar, este important să te protejezi, cu toate că am ieșit oficial din starea de urgență. Încearcă să nu dai dovadă de superficialitate în legătură cu mijloacele de prevenție. Altfel, se prea poate să te alegi cu unele surprize neplăcute.






Horoscop 18-24 mai 2020, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 22 se perfectează în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment prielnic ca în următoarea perioadă să te concentrezi pe ajustarea stilului tău de viață și alimentație. Ar fi indicat să incluzi mai mult sport în agenda ta zilnică, mai ales că perioada aceasta pare să nu fi avut cel mai bun efect asupra formei în care te afli.


Horoscop 18-24 mai 2020, Vărsător:

Cu excepția zilei de 22 mai, în care s-ar putea să fii ușor abătut(ă) ori să îți lipsească energia caracteristică, nu se arată alte zile în această săptămână în care să se poate zice că aștrii îți afectează starea de spirit sau capacitatea de a rezista la efort. Încearcă să îți menții însă tonusul bun cu un pic de mișcare și ceva mai multă odihnă. Îți vei mulțumi mai târziu, în weekend.


Horoscop 18-24 mai 2020, Peşti:

În această zi de 22 mai, ți s-ar putea întâmpla destul de des să cazi pe gânduri, să îți fugă mintea la trecut și la oportunități de care poate nu ai profitat la timp. Pe de altă parte, în restul săptămânii, lucrurile evoluează într-o direcție bună, ai resurse zdravene de energie și bună dispoziție. Tot ceea ce trebuie să faci este să încerci să nu lași anumite lucruri să te afecteze prea puternic.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS