Horoscopul sănătății, 11-17 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 11-17 mai 2020


Horoscop 11-17 mai 2020, Berbec:

Marte ajunge în data de 13 în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că te așteaptă o perioadă de câteva săptămâni în care unele lucruri din trecut, cel mai probabil frici sau frustrări, vin puternic din spate și încearcă să pună stăpânire pe prezent. Trebuie să te ții tare și să le faci față curajos(asă). Doar dacă le înfrunți direct nu te vei mai întâlni cu ele pe viitor.


Horoscop 11-17 mai 2020, Taur:

În cursul zilei de 14, Jupiter începe să retrogradeze prin casa filozofiei tale de viață, iar dacă ținem cont de faptul că în 13 a lunii intră Marte prin sectorul asociat cu proiectele tale de viitor, este de așteptat ca reglarea sistemului de principii, valori și credințe generată de Jupiter să conducă și la o turnură în ceea ce privește planurile tale pe termen lung, așteptările tale cu privire la ziua de mâine.


Horoscop 11-17 mai 2020, Gemeni:

În 11 și apoi din 14 încolo, ți se pune la încercare echilibrul interior. Intervin tot felul de evenimente cu impact emoțional puternic în viața ta, dar mai ales în cea sentimentală, iar ele îți vor supune unui test foarte important capacitatea de a administra situațiile întâlnite cu calm, fără să te hazardezi ori să îți pui amprenta durabil, dar în mod negativ pe relațiile cu cei(le) din jur.






Horoscop 11-17 mai 2020, Rac:

Mercur poposește în ziua de 12 în casa subconștientului din horoscopul tău general, acolo unde Venus începe să retrogradeze în data de 13, ceea ce înseamnă că universul tău interior este unul destul de instabil începând cu săptămâna aceasta. Fluctuezi ușor între stări de spirit diferite, iar gândul îți zboară la tot felul de scenarii, care mai de care mai ireale.


Horoscop 11-17 mai 2020, Leu:

Din 14 începând, Jupiter se deplasează în sens aparent invers prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce ar putea genera o acutizare a neplăcerilor de ordin medical resimțite la nivelul încheieturilor și articulațiilor. Încearcă să vezi dacă nu cumva lipsa de mișcare sau condiția fizică precară din această perioadă au condus la problemele experimentate acum.


Horoscop 11-17 mai 2020, Fecioară:

Saturn începe în prima zi a săptămânii să se miște în sens aparent invers prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă de câteva săptămâni în care trebuie să te asiguri că nu neglijezi acest plan. Pe fondul oboselii sau al stilului de viață sedentar din această perioadă, se poate să nu fii în cea mai bună formă. Pentru a evita cronicizarea, trebuie să depui niște eforturi.






Horoscop 11-17 mai 2020, Balanţă:

Din 13 încolo, Marte se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu vei duce lipsă de energie în perioada care urmează. Pe de altă parte, s-ar putea să te epuizezi mai ușor, să îți disipezi energia în toate direcțiile fără să realizezi mare lucru. Încearcă să îți conservi forțele și să le utilizezi într-o manieră productivă.


Horoscop 11-17 mai 2020, Scorpion:

Cu excepția zilei de 17, atunci când Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu se arată alte zile în care trebuie să faci o prioritate din stilul tău de viață și alimentație. Asta nu înseamnă însă că le poți ignora, ci doar că te poți concentra pe alte lucruri. Dar caută să îți faci un program sustenabil, care să îți ofere energia de care ai nevoie.


Horoscop 11-17 mai 2020, Săgetător:

În această săptămână, nu se arată conjuncturi astrale care să îți atragă atenția asupra stării tale de sănătate. În principiu, stai bine pe acest plan, iar acest lucru se datorează faptului că încerci să rămâi cât de cât activ(ă), să faci mișcare. Așadar, găsește-ți în continuare timp în program de exerciții sportive, de a te plimba prin proximitatea spațiului de locuit. Te va ajuta foarte mult.






Horoscop 11-17 mai 2020, Capricorn:

În data de 14 începe Jupiter să se miște aparent invers prin semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie ar putea scădea în perioada următoare. În consecință, trebuie să te gândești la metode alternative de a-ți mări forțele; să optezi pentru odihna activă în locul celei pasive, să înlocuiești alimentele nesănătoase cu alimente pline de vitamine și minerale care îți suplimentează energia.


Horoscop 11-17 mai 2020, Vărsător:

În ziua de 14 a lunii, Jupiter începe să se miște în sens aparent invers prin casa subconștientului din horoscopul tău general, iar din 11 mai, observăm un comportament asemănător la Saturn prin semnul nașterii tale. Aceste schimbări de sens de mers arată faptul că se prefigurează o perioadă în care trebuie să te bazezi mai mult pe motivație decât pe bagajele tale de energie. Acestea sunt destul de goale.


Horoscop 11-17 mai 2020, Peşti:

Saturn începe în data de 11 să retrogradeze prin casa subconștientului din horoscopul tău general, iar din 14 încolo, Marte traversează semnul nașterii tale. Această schimbare de sens de mers și ingresul lui Marte sugerează faptul că vei pendula între stări de spirit diferite în ultima perioadă, indiciu că trebuie să faci eforturi pentru a te menține pe linia de plutire, la un oarecare nivel de echilibru sufletesc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS