Axa Destinului s-a mutat în Săgetător-Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Axa Destinului s-a mutat în Săgetător-Gemeni


Axa Destinului este axa care ne arată sensul vieții, mai exact de unde venim și încotro ne îndreptăm. Axa Destinului este de natură karmică, este crucea pe care o avem de dus în viața asta, scopul vizitei noastre pe Pământ și, totodată, ne arată calea evoluției spirituale. Fiecare persoană are trasat în astrograma natală acest aspect și, implicit, dincolo de rezonanța personală, are și o influență generală.


Berbec/Ascendent Berbec:

Trebuie să vă desprindeţi de filozofii de viață învechite, să vă perfecţionaţi zona studiilor înalte, să obţineţi diplome, să căutaţi sau să vă folosiţi bagajul spiritual pentru a face o schimbare profesională, pentru a transmite mai departe ceea ce ştiţi deja. Comunicarea, ca valență sau ca meserie ce o presupune, poate fi o direcție de viitor, la fel și comerțul, negocierile, tranzacțiile, activitățile de PR, publicitate.


Taur/Ascendent Taur:

Veţi reuși să treceţi peste pierderile materiale și financiare sau vă veţi folosi de moșteniri, resurse financiare ale altora, împrumuturi, credite pentru a rezolva situații ce vă blochează în evoluție. Zona mistică va fi de interes și v-ar putea ajuta să înţelegeţi sensul vieții. Înțelegerea, soluționarea unor aspecte ce țin de viața intimă. Taurii se vor îndrepta către stabilitate financiară, își vor descoperi talente, își vor valorifica propriile lor resurse și vor dori să atingă confortul personal.






Gemeni/Ascendent Gemeni:

Rezolvarea situațiilor care vizează viața de cuplu, relațiile de lungă durată, căsătoria, inclusiv parteneriatele profesionale. Nativii(ele) se desprind de ceea ce-i/le blochează și-i/le limitează cu scopul de a se regăsi pe sine, de a-și redescoperi propria identitate. Vor avea șanse să devină ceea ce-și doresc. Viața personală intră în vizor.


Rac/Ascendent Rac:

Desprinderi și finalizări legate de locul de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile, schimbări legate de stil de viață și o nouă raportare la felul în care au grijă de sănătate. Racii vor tinde către stabilitate psihică, vor dori să elimine fricile și temerile, viciile și dependențele și mulți vor căuta psihologi, maeștri spirituali, duhovnici. Posibil să tindă către interiorizare și activități sau relații secrete, ascunse.


Leu/Ascendent Leu:

Încheieri legate de viața sentimentală sau de modul în care v-ați raportat la iubire până acum. Vă puteți folosi de propriile pasiuni pentru a evolua, de puterea de creație, de inspirația artistică. Veţi tinde către afirmarea în noi cercuri, noi anturaje care să vă pună mai mult în valoare, veţi tinde către legarea noilor relații de prietenie și veţi simți evoluția prin filtrul acțiunilor umanitare și caritabile. Noi planuri și proiecte de viitor.






Fecioară/Ascendent Fecioară:

Vă desprindeţi de trecut, lăsaţi în spate copilăria, cu traumele și amintirile ei, încheiaţi situații legate de familie sau locuință care vă țin pe loc, vă blochează și vă îndreptaţi către evoluție profesională, către atigerea unor aspirații legate de carieră. Vă doriţi funcții, statut și recunoașterea meritelor. Imaginea și felul în care sunteţi percepuţi(te) de cei(le) din jur va deveni foarte importantă pentru voi.


Balanţă/Ascendent Balanţă:

Va trebui să lăsaţi în spate raționamente superficiale, să faceţi schimbări în modul în care comunicaţi cu ceilalți(lelalte), dar și legate de modul în care gândiţi, încheieri legate de contracte, rude. Veţi tinde către evoluție spirituală, veţi simți nevoia să vă apropiaţi de Divinitate, să cunoaşteţi, să studiaţi noi domenii și veţi dori să vă perfecţionaţi, personal sau profesional, prin cursuri, prin călătorii.


Scorpion/Ascendent Scorpion:

Va trebui să începeţi să vă desprindeţi de zona materială a vieții sau să folosiţi propriile resurse, talente pentru a evolua. Este vorba de o karmă legată de bani și de modul în care-i faceţi sau îi folosiţi. Veţi tinde către soluționarea unor probleme ce țin de moșteniri, partaje, relații intime și veţi simți nevoia unei regenerări sufltești, nevoia de afectivitate. De interes va fi și zona mistică.






Săgetător/Ascendent Săgetător:

Vă desprindeţi de trecut, de acele situații care v-au blocat, simţiţi nevoia unei reconfigurări în viața personală, în relații, schimbări legate de imaginea voastră, de comportament și atitudine. Tindeţi către relații de lungă durată, cuplu, căsnicie, colaborări profesionale, parteneriate de afaceri și asocieri importante.


Capricorn/Ascendent Capricorn:

Vă desprindeţi de trecut, de relații secrete și toxice, eliminaţi dependențe și vicii și simţiţi nevoia unei schimbări la nivel psihic. Vă ajutați de meditații, introspecții, credință, Divinitate. Tindeţi către un nou loc de muncă, noi responsabilități profesionale, noi sarcini și activități care să vă ajute în evoluție. Schimbaţi stilul de viață și puneţi mai mult preț pe sănătate.


Vărsător/Ascendent Vărsător:

Vă desprindeţi de vechi anturaje care vă limitează, încheiaţi relații de prietenie care nu vă mai reprezintă, finalizaţi planuri și proiecte, inclusiv legate de acțiuni umanitare. Tindeţi către iubire, poate o nouă iubire, relații sentimentale armonioase, copii, posibil să vă doriţi să experimentaţi rolul de părinte. Descoperiţi noi pasiuni și noi talente artistice și creative.






Peşti/Ascendent Peşti:

Încheierea unei etape legate de carieră, recunoașterea meritelor, desprinderea de un anumit statut social, ajustarea imaginii profesionale, îmbunătățirea reputației. Este vorba de o karmă de autoritate. Tindeţi către familie, posibil chiar întemeierea unei familii, posibil achiziționarea, construirea unei case, renovarea celei actuale. Noi oportunități legate de viața personală, redescoperirea ideii de cămin și a zonei emoționale, afective.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS