7 mai 2020: ultima Super Lună a anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
7 mai 2020: ultima Super Lună a anului 2020


Berbec:

Este momentul să vă puneţi pe primul loc. Nimeni nu ajunge la final de viață și spune că și-ar fi dorit să muncească mai mult. Munciţi din greu, însă acordaţi prioritate vieții voastre, familiei voastre, prietenilor(elor) voştri(astre).


Taur:

Poate că este greu în aceste momente, însă nu trebuie să vă daţi bătuţi(te). Mergeţi întotdeauna mai departe. Nu vă împotmoliţi. Viața este mult mai mult decât problemele cu care vă confruntați în aceste momente.


Gemeni:

Nu vă grăbiţi în decizii. Nu vă concentraţi doar asupra momentelor dificile. Dacă vă simţiţi copleşiţi(te) de viață, îndreptaţi-vă atenția către soare și închideţi ochii. Respiraţi adânc, relaxaţi-vă.






Rac:

Închideţi ușa trecutului și nu o mai deschideţi niciodată. Iertaţi. Aveţi posibilitatea de a nu uita, este dreptul vostru, însă iertaţi. Nu pentru cei(le) care v-au greșit, ci pentru liniștea sufletului vostru.


Leu:

Bucuraţi-vă de fiecare moment mărunt. Apreciaţi lucrurile mici și gratis. Preţuiţi fiecare clipă. Viața seamănă cu o poveste. Ceea ce contează nu e lungimea ei, ci valoarea ei.


Fecioară:

Nu vă împotmoliţi în durere, mergeţi mai departe oricât de greu v-ar fi. Vor exista mereu oameni care vă vor răni, așa că trebuie să vă păstraţi încrederea și doar să aveţi mai multă grijă în cine aveţi încredere și a doua oară.






Balanţă:

Aveţi încredere în voi. Priviţi partea bună a lucrurilor. Mâine este o nouă zi, o nouă șansă pentru a face ce vă place, pentru a trăi așa cum vă doriţi. De îndată ce v-aţi înlocuit gândurile negative cu unele pozitive, veţi începe să obţineţi rezultate pozitive.


Scorpion:

Continuaţi să fiţi așa cum sunteţi. Iubiţi fără limite, iertaţi, aveţi grijă de oamenii din jurul vostru și oferiţi afecțiune. Sufletul care nu cere nimic merită totul.


Săgetător:

Nu vă pierdeţi speranța, este și mâine o zi. Aveţi răbdare, drumul pe care mergeţi este mai lung decât credeţi. Continuaţi să luptați pentru visurile voastre și bucuraţi-vă de această călătorie numită viață.






Capricorn:

Unde căutaţi fericirea când ea este în sufletul vostru? Unde căutaţi iubirea când ea este în inima voastră? A căuta fericirea și iubirea e ca și cum aţi vâna vântul sau aţi încerca să prindeţi o umbră.


Vărsător:

Sub nicio formă, nu vă lăsaţi pradă negativității – indiferent că este a voastră sau a altora. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte, concentraţi-vă pe momentele frumoase din viața voastră, număraţi-vă binecuvântările și alegeţi să fiţi recunoscători(are) pentru tot ce aveţi.


Peşti:

Este momentul să trăiţi mai mult timp cu voi înşivă(sevă). Să vă ascultați gândurile, să aflaţi de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te) și, nu în cele din urmă, să luptați pentru a obține acele lucruri, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS