11 mai - 29 septembrie 2020: Saturn intră retrograd în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 mai - 29 septembrie 2020: Saturn își asumă o mișcare retrogradă în Vărsător


Pentru anul 2020, această perioadă este între 11 mai şi 29 septembrie, intrând retrograd în Vărsător şi ieşind direct în Capricorn. Acest Saturn retrograd vă poate trezi amintiri din copilărie şi din relaţia cu tatăl sau cu bărbaţii din viaţa voastră (Saturn înseamnă energia masculină, paternă). Poate agita conexiunea noastră cu energia masculină la modul general.


Berbec:

Ştiţi cum se spune că nu contează atât ce ştiţi cât pe cine ştiţi? Cei(le) care vă ştiu pot beneficia de ceea ce voi ştiţi şi viceversa. Poate că va fi nevoie să vă ajustaţi graniţele ca să permiteţi unor oameni mai multă libertate decât sunteţi voi confortabili(e) să aibă. În acelaşi timp, se poate să fie nevoie să aveţi şi voi graniţe mai puţin dure faţă de alţii(tele). Şi totodată, poate că va fi bine şi să luaţi o pauză sau să o rupeţi cu cei(le) care nu vă respectă.


Taur:

Toate organismele de pe planetă regresează din orice formă de comportament de succes când noile lor adaptări nu le pun mâncare pe masă. În cazul vostru însă, această tendinţă va fi mai mult de progres decât de regres. În acest tranzit retrograd, dacă aţi muncit serios şi consecvent, veţi putea constata că v-aţi ales pe masă cu mai multă „mâncare” decât realizaţi.


Gemeni:

Acea iarbă care arăta mult mai verde înainte poate deveni mai maronie pe la margini în acest tranzit retrograd. Este un semnal că, în loc să mergeţi mai departe, să înţelegeţi că răspunsurile vin din a vă duce mai în adâncime. Dacă săpaţi profund vă va ajuta nu doar să găsiţi acele surse adânci de hrană dar şi rădăcinile actuale ale problemelor după prea mult timp petrecut ignorându-le şi focalizându-vă în orice altă parte.


Rac:

V-aţi dori să puteţi reveni înapoi la începuturi, când lucrurile erau simple, dulci şi romantice? Sigur că da, sunteţi firi sentimentale! Ei bine, vestea bună e că puteţi categoric să recăpătaţi scânteia originală cu cineva în acest tranzit. Propuneţi o întâlnire romantică persoanei cu care sunteţi în cuplu. Faceţi toate acele lucruri care v-au făcut să vă îndrăgostiţi de la bun început sau cât mai multe din ele, oricum.






Leu:

Acest tranzit de Saturn retrograd vă poate atinge unde vă doare mai tare. Dar poate mândria adevărată este să aveţi disponibilitatea de a pune deoparte demnitatea personală şi să fiţi parte din echipă. Vârfurile se construiesc cu fundaţii solide. Dacă vă aplecaţi spre bază ca să o consolidaţi alături de oameni, vă veţi înălţa încă şi mai mult şi stabil.


Fecioară:

Aţi devenit aşa de disciplinaţi(te) şi organizaţi(te) încât v-aţi pierdut orice sens de a vă distra şi a fi creativi(e)? A cultiva arta vieţii de zi cu zi cu micile ei bucurii este important acum pentru nativii(ele) acestei zodii, deşi este paradoxal că tocmai Saturn să vă susţină să învăţaţi asta. Dar şi a vă bucura de viaţă este o lecţie în sine, nu-i aşa? Dacă înţelegeţi că există câte un Univers în interiorul fiecărui mic detaliu poate să transforme orice calvar într-o aventură şi să vă reaprindă flăcările creative.






Balanţă:

Vă puteţi chestiona creativitatea sau abilitatea de a vă asuma riscuri, în special când e vorba de situaţii sociale în timpul acestui tranzit retrograd. Lucruri care vin de obicei natural pot părea ca un real efort acum. Este o şansă minunată însă să vă cunoaşteţi mai bine pe voi şi să faceţi mult mai conştient toate acele lucruri pe care altminteri le faceţi instinctiv sau pe pilot automat.


Scorpion:

Aţi putea să simţiţi destulă plictiseală sau visaţi cu ochii deschişi, în acest tranzit. Natura voastră care de obicei este stabilă poate părea mult mai puţin solidă altora. Lucrurile simple pot părea dificile, de la o rearanjare de mobilă până la o porţie sănătoasă de socializare. Dar totuşi aveţi nevoie de ceva mai mult pentru planul vostru global de viitor. Îndrăzniţi să credeţi că este de esenţă spirituală ce vă trebuie.


Săgetător:

Contactele voastre sociale vă vor fi mai la îndemână pe durata acestui retrograd şi a învesti în ele sau a le cere lor să investească în voi vă va aduce beneficii mai târziu. Şi unele aranjamente în vecinătatea voastră se schimbă acum iar voi puteţi fi chiar acele persoane care pot face ceva în această privinţă.






Capricorn:

Orice preocupare financiară care va apare pe durata acestui retrograd trebuie să fie un semnal pentru voi să priviţi mai profund la voi înşivă(sevă). Dacă toate aceste bunuri materiale sau sume de bani ar dispărea total de mâine, voi aţi mai fi aceeaşi(leaşi)? Aţi mai face tot aceleaşi lucruri ce le faceţi azi? Nu continuaţi să investiţi în continuare în ceva în care nu credeţi cu adevărat. Găsiţi-vă credinţa sau descoperiţi o altă cale.


Vărsător:

Aţi putea avea tendinţa să luaţi personal orice schimbări sau îndepărtări de la normal în acest tranzit retrograd, cel puţin în prima sa perioadă. Dar nu este despre voi. Este despre faptul că îngerii sau entităţile superioare în care voi credeţi că au putere de ghidare asupra voastră, au alte planuri pentru voi. Fiţi atenţi(te) şi pe fază! A persista pe o cale prin care sunteţi traşi(se) de la calea voastră adevărată nu este ceva înţelept.


Peşti:

Natura voastră profundă şi spirituală v-a făcut să fiţi luaţi(te) de naivi(e) mai mult decât o dată în viaţa voastră, dar acum nu va fi una din acele perioade. De fapt, este chiar o idee bună să practicaţi exerciţii de echipă, de a construi sau susţine o echipă, inclusiv în echipe mici în care cădeţi în braţele partenerului(ei) şi vă daţi voie să fiţi voi cei(le) prinşi(se). Dezvoltaţi toate aceste mici detalii de conexiuni interumane care să vă conducă spre ce va urma după ce Saturn revine direct.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS