Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Berbec:

Berbecii se preocupă de niște situații financiare, mai degrabă care pot avea legătură cu un comision, o sumă de bani deținută cu terțe persoane, o moștenire, litigiu și mai puțin se arată probleme legate de salarizare, dar în contextul social prezent nu este exclus nici varianta aceasta.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Taur:

Taurii trec prim momente nu doar tensionate, ci și ciudate, greu de gestionat în relația cu partenerul(a) de viață, posibil multe izvorâte ca urmare a contextului social deosebit de apăsător.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru Gemeni ar fi să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea psihică.






Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Rac:

Racii ar fi bine să se dedice mai mult plăcerilor personale, unei pasiuni ori unei activități casnice care le-ar putea ține mintea ocupată.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Leu:

Leii ar trebui să fie atenți în relațiile profesionale, cu un/o șef(ă), cu o persoană cu funcție.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar trebui să fie foarte atente la deciziile legate de locul de muncă pe care vor să le ia pentru că poate să nu fie cel mai bun moment să facă o schimbare radicală, chiar dacă ea este dorită.






Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Balanţă:

Balanțele pot avea parte de un context care necesită cheltuieli urgente, însă sunt sfătuite să fie foarte lucide în administrarea resurselor.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Scorpion:

Scorpionii au parte de momente de răgaz, însă sunt sfătuiți să lase deoparte visarea și să le folosească pentru a-și pune ordine în gânduri.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorilor li se cer mai multă odihnă și grijă pentru sănătatea psihică.






Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Capricorn:

Capricornilor li se cer să fie mai îngăduitori și să încerce să se pună în ipostaza celor cu care au de-a face, celor de care sunt nemulțumiți.


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorilor li se cer foarte multă atenție în legătură cu ceea ce vorbesc și atenție la cei(le) din jur. Poate fi vorba de o răzbunare a cuiva frustrat(ă) de funcția nativilor(elor).


Recomandarea zilei de 9 aprilie 2020, Peşti:

Peștilor li se cer să se detașeze de unele idei învechite care s-a demonstrat în repetate rânduri că nu funcționează, că nu le aduc nimic bun sau avantajos.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS