Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să renunţe la zahăr şi să consume mai multe alimente sănătoase. Ar putea începe de astăzi cu câteva salate delicioase, care să conţină cât mai multe legume verzi.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să alunge starea de plictiseală pe care o au şi să înceapă să facă puţin sport. Câteva exerciţii în aer liber sunt recomandate pentru primele săptămâni, deoarece în acest fel Taurii se vor putea bucura de un aer curat şi de o stare de bine foarte profundă.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să fie mai pozitivi(e) şi să nu mai lase vorbele rele să îi necăjească. Chiar dacă uneori este dificil să ignorăm ceea ce auzim în jurul nostru, este bine să ne adunăm toate forţele şi să tratăm totul cu maturitate.






Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să citească în fiecare zi câteva pagini. Chiar dacă timpul este destul de scurt şi este mai atrăgător un serial TV, cititul ne ajută să ne dezvoltăm limbajul şi să ne transpunem în altă lume, în care trebuie să ne folosim foarte mult imaginaţia.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să mediteze mai mult şi să nu mai lase timpul să se scurgă fără sens. Chiar dacă lucrurile prin care aceştia(stea) au trecut au fost destul de marcante, este momentul să treacă peste ele şi să meargă mai departe.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se gândească la viitor şi la ceea ce vor face după finalizarea studiilor. Chiar dacă pare că ar fi foarte mult timp până la decizia finală, aştrii spun că acesta va trece foarte repede şi se poate ca termenul limită să îi/le ia pe Fecioare prin nepregătire.






Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să fie mai atenți(te) la activitatea copiilor, dacă sunt părinți, pentru a nu avea… surprize.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să pună cât mai repede osul la treabă. Lenea a început să facă parte din rutina lor zilnică şi cu greu vor mai reuşi să se apuce de activităţile pe care obişnuiau să le facă până acum.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi facă un control medical de rutină şi câteva analize de sânge, pentru a-şi verifica starea lor de sănătate.






Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu se mai implice atât de mult în vieţile celor din jurul lor. Oricât de mult şi-ar dori să îi ajute, Capricornii trebuie să înţeleagă faptul că schimbarea pleacă tot timpul din interior şi nu trebuie să fie un act forţat.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să cumpere din timp flori pentru aniversările care urmează, deoarece s-ar putea să existe posibilitatea să nu mai găsească ceea ce îşi doresc şi să rămână în pană de idei, fix în ziua evenimentului.


Recomandarea zilei de 15 aprilie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu mai poarte în fiecare zi aceleaşi haine, ci să le schimbe mereu pentru a ieşi în evidenţă cu lucrurile noi şi deosebite pe care le au.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS