Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Berbec:

Relaxați-vă și acceptați faptul că nu veți fi întotdeauna cei(le) mai buni(e) la toate. Oamenii te vor aprecia chiar dacă nu eşti primul(a) în orice activitate sau competiţie. De asemenea, viața nu este o cursă. Nu trebuie să neglijezi familia pentru a ajunge în vârf, pentru că asta va duce la singurătate, până la urmă.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Taur:

Aveţi puterea să înțelegeți că pierderea unei lupte nu este un capăt de drum. Nu este nimic rău să vrei să-ți susții părerea, dar dacă îi manipulezi constant pe oameni de dragul câștigului, vei ajunge să faci rău oamenilor.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Gemeni:

Niciodată nu vei putea face față durerii tale dacă vei continua să o maschezi cu remarci și glume sarcastice. A simți durerea înseamnă a fi om, deci permite-ți să exprimi aceste emoții din când în când.






Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Rac:

Nu ești nebun pentru că simți toate emoțiile pe care le ai, dar superficialitatea oamenilor și refuzul de a vorbi despre ce simți cu adevărat nu face decât să te inhibe şi mai mult. Oamenii nu-ți pot citi gândurile și nu pot înțelege dorințele tale reale dacă refuzi să le spui, așa că trebuie să vorbești.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Leu:

Ştii cum să foloseşti cuvintele, dar ai tendința să urmăreşti scopuri mai puţin nobile, fiind lipsit de onestitate. Oamenii v-ar aprecia mai mult dacă ați înceta să vă ascundeți în spatele unei imagini false. Descoperiți cine sunteți cu adevărat, apoi arătați celor apropiaţi această versiune a voastră.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Fecioară:

Nu mai fi atât de negativ(ă). Să te desconsideri pe tine însuți(ăți) și pe ceilalți(lelalte) nu face nimic pentru a schimba circumstanțele lumii în care trăiești. Dacă continuați să vă gândiți într-o manieră negativă la tot, atunci oamenii vor obosi în cele din urmă să se ocupe de voi. Încercați să vă concentrați asupra lucrurilor pozitive din viață.






Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Balanţă:

Trebuie să fii prudent(ă) în ceea ce priveşte modul în care ceilalți(lelalte) îți percep personalitatea. Puteți răni multă lume când își dau seama că jucați un rol și că, de fapt, nu simțiți nimic pentru ei(le). Aflați cum să comunicați clar şi sincer.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Scorpion:

Învață să dai drumul trecutului. Într-adevăr, trebuie să înțelegeți că este în regulă să mergeţi mai departe, deoarece vă faceți rău doar atunci când continuați să păstraţi durerea în jurul vostru. Așadar, învață să îi/le ierţi pe ceilalți(lelalte) și pe tine însuți(ăți) și mergi mai departe.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Săgetător:

Viața nu e aşa cum te aştepţi uneori, dar a aduce haos în jurul tău pentru a înlătura această plictiseală nu este niciodată o idee bună. De asemenea, îndepărtarea oamenilor pentru că te-ai plictisit face ca o mulțime de oameni să ajungă să te evite. Învață să apreciezi mai mult oamenii din jurul tău și încetează să îi respingi pentru ca nu sunt la fel ca tine.






Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Capricorn:

Ți-e teamă să nu fii dezamăgit(ă) şi ai tendinţa de a ţine oamenii la distanţă. Știu că ți-e teamă de ce s-ar putea întâmpla dacă oamenii se apropie de tine, dar trebuie să înțelegi că îndepărtarea oamenilor și construirea zidurilor incredibil de înalte nu provoacă nimic altceva decât vătămare și singurătate. E în regulă să îi lași pe oameni să intre şi să îţi coloreze viaţa.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Vărsător:

Ai tendința să tai legăturile înainte de a putea fi rănit(ă). Dar trebuie să înțelegi că nu toată lumea are intenții proaste. Lasă-i pe oameni să experimenteze fericirea pe care ţi-o pot oferi. Meriți lucruri bune şi relaţii remarcabile cu cei(le) apropiaţi(te). Tot ce îţi doreşti se află dincolo de frică.


Recomandarea zilei de 1 aprilie 2020, Peşti:

Există o diferență între a fi îndrăgostit(ă) și o simplă infatuare – te vei salva de durere odată ce îți dai seama de acest lucru. Și este în regulă să fii egoist(ă) din când în când – nu trebuie să îi/le pui pe toți(ate) ceilalți(lelalte) pe primul loc. Învață să te iubești pe tine, în primul rând, iar o dragoste reală față de ceilalți(lelalte) se va arăta.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS