Planeta Venus va tranzita zodia Gemeni până în data de 7 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Planeta Venus va tranzita zodia Gemeni până în data de 7 august 2020


Venus va tranzita zodia Gemeni până în data de 7 august 2020, un tranzit foarte lung pentru această planetă și asta pentru că în perioada 13 mai – 25 iunie, Venus va retrograda în zodia Gemeni.


Berbec:

Comunicarea este importantă pentru tine în această perioadă și poţi lucra la probleme vechi de comunicare sau poţi încerca să vorbeşti despre ce te preocupă acum. Se poate să nu ai răbdare, iar acest lucru poate provoca o mulțime de încurcături și comunicări greșite, așa că încearcă să obții un control asupra energiei mentale. Fiţi mai calmi(e), mai cumpătaţi(te), gândiţi de mai multe ori înainte de a spune ceva.


Taur:

Energia mentală poate fi mai lentă în acest interval de timp și vrei timp pentru a înţelege lucrurile, pentru a vorbi despre schimbare și pentru a înțelege ce îţi spun alții(tele). Ai grijă la încăpățânare, care este din păcate o caracteristică a celor născuţi(te) în această zodie. Deschideţi-vă mintea și ascultaţi cu adevărat persoanele de care vă pasă și în care aveţi încredere.


Gemeni:

Venus este în zodia Gemeni acum și vă puteți focaliza pe modul de conectare cu ceilalţi(lelalte). Puteţi readuce anumite persoane în viața voastră și puteţi spune despre lucruri din trecut, care ar trebui clarificate. În relațiile existente, vei dori să limpezeşti situaţii mai vechi, să afli răspuns la anumite întrebări şi Venus în zodia ta va ajuta exact la acest lucru.






Rac:

Nu este exclus să fiţi mai puțin inclinaţi(te) să împărtăşiţi deschis opiniile voastre în această perioadă. Vă păstraţi intenţiile, gândurile și opiniile pentru voi. Încercaţi să vă faceţi timp pentru persoanele dragi din familie, aveţi încredere să vorbiţi deschis despre tot ce vă apasă şi ce aţi vrea în viitor. Vă puteți simți mai confortabili(e) fiind sinceri(e) în spatele ușilor închise și puteți vorbi despre lucruri din trecut sau vă puteți scufunda în subconștientul vostru.


Leu:

Încercaţi să comunicaţi în moduri noi și diferite. Agitaţi lucrurile cu stilul vostru caracteristic de comunicare și puteţi asculta diverse opinii. Prieteniile pot atrage multă atenție în acest interval de timp și, dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație romantică, veţi observa că baza este prietenia sinceră, apoi atracţia.


Fecioară:

Comunicarea în această perioadă poate fi axată doar pe ceea ce trebuie spus și nimic mai mult. S-ar putea să existe mai puțină răbdare pentru declaraţii și doreşti ca toate cele spuse să aibă un scop. Încearcă să te asiguri că nu contrazici doar de dragul de a avea ultimul cuvânt.






Balanţă:

Vă puteți simți mai deschişi(se) acum să împărtăşiţi povești mari și idei în această perioadă, dar vă puteți lupta cu detaliile și criticile. Nu ignoraţi acele lucruri, altfel se poate să rataţi ceva esenţial. De asemenea, urmăreşte ce spui în această perioadă, deoarece este posibil să faci mai multe promisiuni pe care nu le poţi respecta. Fiţi realişti(ste) cu cuvintele voastre, aveţi grijă să reflecte realitatea.


Scorpion:

Acest interval de timp vă face să vă concentraţi și mai mult asupra problemelor importante și puteţi aborda subiecte serioase cu persoanele din viața voastră. Poţi lua lucrurile foarte în serios, dar această abordare poate părea prea intensă uneori. Încearcă să le oferi oamenilor din viața ta un pic de destindere, astfel încât să nu se simtă sufocați mental. Lăsaţi-le şi celorlalţi(te) posibilitatea de a avea o opinie și nu vă impuneţi doar voința.


Săgetător:

Liniile deschise de comunicare în relațiile voastre pot fi incredibil de importante în acest interval de timp, dar nu numai pentru voi sau doar pentru interlocutori(are). Fiţi echilibraţi(te) şi înţelegeţi şi punctul de vedere al persoanelor din jur. Familia vă sprijină, deci aveţi de unde începe.






Capricorn:

Se prea poate să fiţi inclinaţi(te) să acordaţi mai multă atenție lucrurilor mici din relațiile voastre, dar unele persoane vor tabloul complet şi nu doar detaliile. Încercaţi să abordaţi detaliile dintr-un loc de acțiune constructivă, astfel încât să vedeţi ansamblul şi să folosiţi informaţiile în mod folositor.


Vărsător:

Ignorarea problemelor grave poate fi o problemă în acest interval de timp. Vărsătorii se bucură acum prea superficial. Este bine să te focalizezi pe dragoste, căci viaţa sentimentală e avantajată în această perioadă. Totuși, acest lucru poate duce la anumite întârzieri. Nu neglija proiecte, este un interval de timp în care cariera trebuie privilegiată.


Peşti:

În acest interval de timp vei dori să te concentrezi pe acţiune şi mai puţin pe vorbe. Nu neglija însă exprimarea modului în care te simți; dacă vei comunica corect, transmite mesajul exact. Poţi păcăli uneori cu cuvintele dar acum e greu să găseşti vorbele potrivite. Nu te baza pe amici(e), nu vor putea să te ajute în această perioadă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS