Planeta Marte intră în zodia Vărsător, după doi ani. Ce va urma?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Planeta Marte intră în zodia Vărsător, după doi ani. Ce va urma?


Din 30 martie 2020, planeta Marte a intrat în Vărsător unde va fi până pe data de 12 mai 2020, zodie pe care a mai vizitat-o acum doi ani.


Berbec:

Planeta voastră coordonatoare schimbă zodia gazdă pentru şase săptămâni iar voi pregătiţi-vă pentru multă activitate în zona socială. Planeta Marte în Vărsător vă ajută să vă simţiţi excelent alături de prietenii(ele) voştri(astre) şi bunele cunoştinţe. Veţi fi mai motivaţi(te) ca oricând să petreceţi timp alături de oameni pe care îi îndrăgiţi. Acest tranzit vă permite să intraţi şi mai mult în contact cu visurile voastre mari de viitor, deci dacă există cauze pentru care simţiţi pasiune, acum este un moment benefic să le dezvoltaţi şi promovaţi. Vă puteţi simţi ca un/o adevărat(ă) războinic(ă) pentru o cauză în care credeţi. Ar trebui, totuşi, să fiţi prudenţi(te) în faţa acelor cunoştinţe care au păreri ferme cu privire la cum ar trebui să funcţioneze lumea în general şi lumea voastră în particular. Ascultaţi-i chiar dacă nu sunteţi de acord cu ei(le), dar evitaţi confruntările şi neînţelegerile.


Taur:

Aveţi anumite idei grozave cu privire la cum ar putea viaţa voastră profesională să fie mai bună? Marte în Vărsător vă activează această capacitate de a aduce un real impact în planul muncii voastre. Toţi ochii sunt pe voi acum şi este timpul vostru să străluciţi prin faptul că sunteţi foarte buni(e) pe ceea ce faceţi, nu prin faptul că vă cocoţaţi ca nişte însetaţi(te) pe scara carierei sau pentru că daţi în cap colegilor(elor) ca să fiţi voi mai bine văzuţi(te). Încercaţi ceva nou pe acest plan, arătaţi-vă originalitatea şi optaţi pentru direcţii mai neobişnuite. Este o perioadă excelentă să progresaţi, mai ales dacă lucraţi cu tehnologia sau în orice meserie mai neconvenţională şi inovatoare.


Gemeni:

Acesta este un tranzit excelent pentru Gemeni. Vă simţiţi motivaţi(te) să exploraţi lumea. Evident că nu este timpul potrivit pentru călătorii, dar tot nu vă împiedică nimeni să vă lărgiţi orizonturile. Colindaţi lumea virtual, uitaţi-vă la multe documentare şi împărtăşiţi şi cu alţii(tele) ce descoperiţi fascinant şi util. Mintea vă merge brici şi bine ar fi să o folosiţi la maximum.






Rac:

Flirtul şi dragostea se manifestă acum la un nivel mai profund. Este, până la urmă, un câştig reciproc: voi vă veţi cunoaşte partenerul(a) mai bine şi veţi dezvolta o înţelegere mai mare cu privire la moduri de compatibilitate unul(a) în viaţa celuilalt(eilalte). Asumaţi-vă că relaţiile sentimentale pot trece la un alt ritm pentru că partenerul(a) poate avea nevoie de mai mult spaţiu. Va trebui să aveţi încredere în el(a).


Leu:

Veţi petrece mai mult timp cu persoana dragă sau vă înţelegeţi extraordinar cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) ori veţi adăuga noi membri(e) în grupurile voastre de amici(e). Totuşi, aspectul negativ al acestui tranzit înseamnă că daţi prea mult unul(a) în altul(a) şi ajungeţi la conflicte inutile din cauza lipsei de spaţiu. Ţineţi minte să faceţi un pas înapoi dacă apar asemenea situaţii şi să vă axaţi mai mult pe compromis în loc de câştig. Daţi oamenilor spaţiu dar nu le permiteţi să vă calce în picioare.


Fecioară:

Acest tranzit poate să fie unul absolut excelent sau unul absolut groaznic şi de voi depinde. Sectorul activat de Marte în Vărsător este cel al stării de bine, al sănătăţii şi mai ales al muncii. Dacă sunteţi deschişi(se) să aveţi obiceiuri noi şi sănătoase pentru a vă fi bine şi le transformaţi în rutină, acest tranzit va fi splendid. Dar dacă ţineţi de vechi obiceiuri ce vedeţi şi ştiţi că nu duc la bine, veţi începe să simţiţi efectele. Este foarte bine să munciţi şi o veţi face în continuare, fiind ocupaţi(te) şi eficienţi(te) aşa cum vă place şi vă iese aşa de bine, mai ales că acum munca va fi îndreptată mai mult spre beneficiul altora. Însă aveţi grijă să vă sistematizaţi eforturile şi să găsiţi moduri inovatoare de a vă folosi timpul mai eficient. Puteţi să veniţi cu soluţii originale la subiectele mărunte şi sâcâitoare ale vieţii. Odihniţi-vă şi relaxaţi-vă, alternând aceste ore cu cele de muncă.






Balanţă:

Acest tranzit vă va ajuta să vă transformaţi viaţa într-o sursă de mare distracţie, dacă doriţi asta, pentru că activează sectorul vostru ce guvernează romantismul, creativitatea şi recreerea. Simţul creativităţii este absolut strălucitor. Marte în Vărsător pentru şase săptămâni este şansa voastră de care să profitaţi din plin. Faceţi tot ce vă aduce bucurie. Vă puteţi pune şi întreaga energie într-un proiect creativ şi poate ieşi ceva destul de impresionant. Dacă aveţi familie, copiii vă vor solicita multă atenţie. Asiguraţi-vă că aveţi suficient de mult timp doar pentru voi şi lăsaţi copilul interior să iasă şi el să se joace.


Scorpion:

Acest tranzit vă poate aduce anumite zbateri. Voi oricum sunteţi nişte persoane foarte profunde iar Marte vă va intensifica emoţiile. Vă focalizaţi atenţia pe familie şi pe viaţa de acasă, dar în tot acest timp este ca şi cum vă duceţi într-o lungă călătorie pe aleea amintirilor. Folosiţi această energie de nostalgie ca să vă conectaţi cu familia, cu părinţii, să vă puneţi ordine în lucrurile încărcate de amintiri şi să vă luaţi cât de multe lecţii pozitive puteţi de la aceşti oameni, astfel veţi supravieţui cu bine acestui tranzit. Ţineţi cont şi evitaţi orice tactici de intimidare, dacă apar neînţelegeri mai bine uniţi-vă forţele şi vedeţi imaginea de ansamblu şi binele comun.


Săgetător:

Marte în Vărsător vă va încărca nevoia de a vă face vocea auzită. Voi aveţi o personalitate mare, deci asiguraţi-vă că o readaptaţi dacă simţiţi că sunteţi prea puternici(e) în interacţiunile cu ceilalţi(lelalte). Astfel puteţi face şi conexiuni noi şi interesante, stând departe de conflictele specifice energiei lui Marte. Ar fi şi păcat să fie altfel pentru că tranzitul vă favorizează excelent relaţiile prin comunicarea pe care voi o veţi derula.






Capricorn:

Această perioadă este în totalitate despre finanţe pentru voi şi puteţi vedea cum cresc cheltuielile. Este o perioadă prielnică să investiţi în tehnologie nouă sau să aduceţi raţiunea pentru a tăia din sumele inutile date în stânga şi în dreapta şi să găsiţi soluţii financiare radicale. Rafinaţi-vă şi abilităţile tehnice sau descoperiţi un talent original din care veţi putea să faceţi bani la un moment dat. Tranzitul vă încurajează să vă axaţi pe posesiunile voastre materiale mai mult decât de obicei. Dacă vă simţiţi mai căzuţi(te) moral din cauza situaţiei banilor, veţi fi inspiraţi(te) de tranzit să munciţi intens şi să fiţi plătiţi(te) bine.


Vărsător:

Cu Marte în zodia voastră pentru şase săptămâni, voi deţineţi toate cărţile! Marte este superputerea din nava voastră şi puteţi să mergeţi cu viteza luminii spre obiectivele alese de voi. Menţineţi-vă echilibrati(te) şi încearcati să nu faceţi pe şeful(a) cu oamenii. Oricum veţi tinde să vă focalizaţi să îi/le ajutaţi şi pe alţii(tele) înainte de a vă ajuta pe voi, însă tranzitul vă ajută să fiţi un pic mai egoişti(ste) într-un sens bun.


Peşti:

Vă veţi afla într-o stare de spirit interiorizată, orientată pe reflectarea de sine şi vă este mult mai bine în spatele scenelor decât în lumina reflectoarelor. A munci singuri(e) va fi eficient, în special dacă munca e îndreptată spre eforturi umanitare, dar nu vă aşteptaţi deocamdată la recunoaşteri ale eforturilor voastre, cel puţin până când Marte va intra în zodia voastră pe 13 mai. Este o perioadă benefică să vă încărcaţi bateriile concentrându-vă doar pe voi înşivă(sevă). Marte va fi curând şi în zodia voastră după doi ani şi vă va ajuta să vă simţiţi mai energizaţi(te) şi motivaţi(te). Însă deocamdată, luaţi-o mai uşurel cât de mult puteţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS