Horoscopul zilei de luni, 13 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 13 aprilie 2020


Horoscop 13 aprilie 2020, Berbec:

Este o zi prielnică pentru Berbecii care au de gând să dea formă unui nou proiect personal. Poate fi o idee mai veche, o pasiune ușor de transformat într-o afacere sau chiar învățarea unei noi meserii. Nimic nu este imposibil atunci când nativii(ele) din Berbec dau frâu liber imaginației și depun efortul necesar.


Horoscop 13 aprilie 2020, Taur:

Responsabilitățile pe care și le-au asumat nativii(ele) din zodia Taur ar putea deveni la un moment dat apăsătoare, iar asta nu din vina lor. Există o limită în toate, iar prea multe probleme de rezolvat lasă un impact asupra stării mentale. Acționează din timp, nu aștepta ca situația să ajungă într-un punct dificil. Odihnește-te și încearcă să scapi de gândurile negative, pentru că după orice furtună iese soarele, mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 13 aprilie 2020, Gemeni:

Deși nu sunt multe motive de bucurie în această perioadă, Gemenii sunt cu entuziasmul la cote maxime, iar asta îi ajută atât pe ei, cât și pe cei(le) dragi. O persoană energică și încrezătoare este binevenită în situații de criză. Continuă să fii un sprijin pentru cei(le) din jur, moralul este extrem de important în depășirea obstacolelor, fie ele mari sau mici.


Horoscop 13 aprilie 2020, Rac:

Pentru Raci, a sta între patru pereți nu este chiar atât de greu. Introvertiți și visători, găsesc întotdeauna lucruri de făcut, iar Internetul este o resursă inepuizabilă de informații interesante. Se prea poate ca unii(ele) nativi(e) din zodia Rac să aibă o idee care le-ar putea aduce venituri frumoase pe viitor. Trebuie doar curajul de a o pune în practică.


Horoscop 13 aprilie 2020, Leu:

O prietenie nou-nouță ar putea fi lovită de un blocaj, atunci când o neînțelegere creează unele confuzii și sentimentele sunt rănite. Utilizați acest moment ca ocazie pentru a clarifica așteptările celuilalt(eilalte). Se poate să doriți lucruri diferite din această relație și cel mai bine este să știți asta mai devreme, decât mai târziu. S-ar putea să nu aveți atât de mult loc pe cât credeți pentru noul(a) prieten(ă), în viața voastră.


Horoscop 13 aprilie 2020, Fecioară:

Sentimentele tale sunt ceea ce sunt. Stăpânește-le și asumă-ți-le. Negarea emoțiilor voastre nu va facedecât să întârzie inevitabilul. Respectă felul în care te simți și îi/le vei învăța pe ceilalți(lelalte) să facă la fel. Orice ezitare ați simțit despre o relație, va dispărea astăzi când veți primi un mesaj care aruncă o lumină foarte clară asupra situației.


Horoscop 13 aprilie 2020, Balanţă:

Petrece timp prețios alături de partenerul(a) de viață și de copiii pe care îi aveți împreună. Faceți activități care implică toți(ate) membrii(ele) familiei și bucurați-vă mai mult unul(a) de prezența celuilat(eilalte). Oferă mai multă iubire și apreciere soțului sau soției, pentru că ai cam neglijat acest aspect în ultima vreme.


Horoscop 13 aprilie 2020, Scorpion:

Apelează la compasiunea ta pentru a face față unui(ei) prieten(e) care se simte deznădăjduit(ă) azi. A avut parte de perioade dure și, chiar dacă experiențele voastre diferă, trebuie să fiți empatici(e) legat de ce i se întâmplă în viață. Pune-te în locul lui/ei pentru câteva ore astăzi. Vei vedea curând că, dacă ar trebui să te descurci cu problemele lui/ei, ai fi aproape în același tip de dispoziție. Adu mai multă empatie în viața ta. Te va ajuta să înțelegi.


Horoscop 13 aprilie 2020, Săgetător:

Este o zi interesantă pentru Săgetători. Deși este necesar să-ți păstrezi reputația de om manierat și o persoană cu compasiune, nu există nicio lege care să spună că nu poți agita lucrurile din când în când. Începeți astăzi o conversație controversată și urmăriți apoi desfășurarea dramei. Partea ta rebelă te cotropește complet astăzi, însă nu e cazul să o lași să iasă la suprafață prea des.


Horoscop 13 aprilie 2020, Capricorn:

Capricornul trebuie să înceteze să-și mai dorească lucruri pe care nu le are și să înceapă să lucreze cu ceea ce are la dispoziție. Nu trebuie să acceptați lucrurile așa cum sunt, dar trebuie să recunoașteți că, pentru a le schimba, trebuie să depuneți un efort considerabil. Fizic, corpul tău poate fi schimbat, dar trebuie să ai răbdare și să știi că lucrurile nu se pot întâmpla peste noapte. Emoțional, același lucru este valabil. Nu puneți o presiune prea mare asupra dumneavoastră pentru a schimba cum vă simțiți imediat. Aveți răbdare.


Horoscop 13 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorul s-a cam plictisit să vadă aceiași oameni, în aceleași locuri. Dezgropați lista de contacte și contactați câțiva(teva) prieteni(e) pe care (le)i-ați lăsat să dispară, nici dumneavoastră nu știți de ce. Dă-le un apel și vezi ce se întâmplă. Vor fi bucuroși(ase) să afle de la tine. Despre văzut în persoană cu ei nu poate fi vorba, deocamdată.


Horoscop 13 aprilie 2020, Peşti:

Peștii observă că o mică schimbare pe care au făcut-o în urmă cu câteva săptămâni a creat o îmbunătățire uriașă în viața lor. Vei începe să observi recompensele eforturilor tale astăzi. Foarte curând, veți putea să dați înapoi ce ați primit la rândul dumneavoastră de la persoane care vă iubesc foarte mult. Căutarea voastră pentru echilibru a fost foarte reușită, iar acesta este doar unul dintre elemente pe care trebuie să le încorporați în viața voastră, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS