Horoscopul zilei de joi, 9 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 9 aprilie 2020


Horoscop 9 aprilie 2020, Berbec:

Aveţi grijă la capitolul cheltuieli. Ar fi bine să puneţi câţiva bani deoparte în această perioadă, căci s-ar putea să aveţi nevoie să faceţi nişte cheltuieli serioase mai târziu. Profitaţi de ingeniozitatea voastră pentru a vă descurca în anumite situaţii care impun decizii rapide. Aplicaţi creativitatea şi la final vă puteţi bucura de rezultate spectaculoase.


Horoscop 9 aprilie 2020, Taur:

Aveți câteva informații valoroase pe care un/o prieten(ă) le-ar putea folosi aşa că dedicaţi-vă o parte din timp pentru a-i oferi acestuia(eia) consiliere într-un anumit domeniu. Aveţi răbdare, mai ales că poate nici voi nu aţi avut, la rândul vostru, aceste informaţii de la început şi v-aţi fi dorit ca cineva să vă explice pe înţelesul vostru cum stă treaba. Veţi primi mulţumiri şi nu veţi fi uitaţi(te) pentru bunătatea de care aţi dat dovadă.


Horoscop 9 aprilie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, aveţi grijă de sănătatea voastră şi de cea a celor dragi. Odihniţi-vă, beţi multe lichide şi consumaţi-vă energia cu activităţi recreative. Citiţi o carte ori uitaţi-vă la un film interesant. Spre seară s-ar putea să primiţi un telefon important din partea unei persoane apropiate.






Horoscop 9 aprilie 2020, Rac:

Este o zi bună pentru a face câteva schimbări în interiorul casei voastre. Mutaţi mobila, redecoraţi, vopsiţi un perete într-o culoare vie, faceţi ceea ce este necesar pentru a aduce un nou aspect asupra căminului vostru. Arătaţi mai apoi prietenilor(elor), rudelor apropiate noua înfăţişare a casei voastre. Cu siguranţă veţi primi laude pentru viziunea voastră artistică.


Horoscop 9 aprilie 2020, Leu:

Este firesc pentru dumneavoastră să doriți să evitați să intrați într-o luptă astăzi, dar acest lucru s-ar putea să nu fie posibil. Nu te speria prea mult de asta. Până la urmă, dezacordurile nu sunt întotdeauna un lucru rău. Căldura unui argument poate adesea să ascundă adevărul. Sigur, poate fi inițial neplăcut să te lupți cu subiecte și adevăruri sensibile atât de brute încât să rănească, dar în cele din urmă, tu și partenerul(a) tău(a) de discuție veți fi mai bine. Apropierea poate veni din conflict.


Horoscop 9 aprilie 2020, Fecioară:

Sunt multe de învățat din conflicte. La urma urmei, presiunea foarte mare produce diamante, nu? S-ar putea să nu vă placă să priviți în față și să vedeți niște drame, dar după ce această zi se va termina, veți fi o persoană mai bună pentru a face asta. Dacă te confrunți cu problemă, mai târziu te vei bucura de un curs mai lin al vieții.






Horoscop 9 aprilie 2020, Balanţă:

Uneori, oricât de entuziasmat ai fi sau oricât de tare ai împinge, lucrurile nu vor merge așa cum vrei. Deși nu veți avea toate speranțele pierdute, o palmă de la realitate vă va aminti că există multe lucruri în afara controlului. Cel mai important, nu luați acest lucru ca semn că pierdeți puterea. Mai degrabă, consideră că viața ar fi destul de plictisitoare dacă ai obține întotdeauna ceea ce îți doreai. Caută compania oamenilor care înțeleg acest lucru.


Horoscop 9 aprilie 2020, Scorpion:

Un val ciudat, dar puternic, al energiei copilăriei ar putea fi prezent pe tot parcursul zilei și te-ar putea afecta pe tine sau oamenii din jurul tău. Fiți pregătiți(te) pentru niște mici certuri stupide. Cineva pe care îl cunoașteți destul de bine va fi foarte supărat dacă nu va obține ceea ce își dorește. Să aplici tehnicile tale copilărești din trecut nu te va duce foarte departe azi, dar poate fi distractiv.


Horoscop 9 aprilie 2020, Săgetător:

Astăzi, unii Săgetători vor fi dezamăgiți de un/o prieten(ă). Descoperi un secret și, chiar dacă ceea ce afli nu are legătură cu tine, te simți trădat(ă). Sfatul aștrilor este să treci peste acest episod neplăcut și să încerci să-ți înțelegi prietenul(a). Mai mult, ai putea să-l/o asiguri că, însă, ești alături de el(a). Alternativa este să rupi orice relație cu această persoană. Tu alegi!






Horoscop 9 aprilie 2020, Capricorn:

Capricornii au succes pe toate planurile. Nu uita, însă, că trebuie să le fii recunoscători(are) celor care te-au ajutat să ajungi unde ești acum. În relaţia cu familia, petrece mai mult timp alături de soţie şi copii. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație de iubire, astăzi îţi poţi găsi jumătatea alături de care vei trăi pentru tot restul vieții.


Horoscop 9 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorii rezolvă, astăzi, o problemă cu care se confruntă de foarte mult timp și căreia nu reușesc să îi dea de capăt. Un/o prieten(ă) te sună și îți dă soluția mult așteptată. În plan sentimental, întâmpini ceva dificultăți cu persoana iubită, care refuză să comunice. Dacă nu rezolvi problema acum, este foarte posibil ca situația să se agraveze în timp.


Horoscop 9 aprilie 2020, Peşti:

Peştii sunt foarte preocupați de cursul carierei lor, simt că s-au plafonat. Gândeşte-te bine înainte de a acționa. Până nu găsești varianta cea mai bună pentru tine, nu te avânta în necunoscut. Sfatul aștrilor este să nu neglijezi nici relația de cuplu. Fii mai calm(ă), mai iubitor(are) și mai înţelegător(are), o să vezi că aceste gesturi se vor întoarce în favoarea ta, recomandă horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS