Horoscopul zilei de joi, 16 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 16 aprilie 2020


Horoscop 16 aprilie 2020, Berbec:

Situațiile dificile și conversațiile sensibile sunt întotdeauna mai ușoare atunci când ești sincer(ă) și deschis(ă) cu privire la modul în care te simți. Faptele sunt incontestabile, dar sentimentele pot fi ușor modificate, iar acest lucru nu este neapărat un lucru bun. Nu schimbați modul în care vă exprimați de teamă că veți declanșa un conflict ori o situaţie tensionată.


Horoscop 16 aprilie 2020, Taur:

Să fii complet concentrat(ă) pe ceea ce îți dorești te va ajuta să te apropii cu un pas de a-l obține, deci evită distragerile. Acesta nu este momentul să leneviţi sau să dormiţi toată ziua, chiar dacă este posibil să aveți nevoie de odihnă suplimentară. Trebuie să depuneţi efort. Fiţi atenţi(te) la cei(le) dragi, mai ales dacă vă atenţionează că pierdeţi timpul degeaba. Munciţi pentru a vă îndeplini visul, căci este singura modalitate de a obţine succesul.


Horoscop 16 aprilie 2020, Gemeni:

S-ar putea să vă apropiaţi de o persoană pe care o cunoaşteţi de ceva vreme doar în mod amical. Deschideţi-vă inima şi vorbiţi despre sentimentele voastre, căci s-ar putea ca acestea să fie reciproce. Cine ştie, aștrii întrevăd surprize frumoase în dragoste.


Horoscop 16 aprilie 2020, Rac:

Fiți foarte atenți(te) la alți oameni astăzi și v-ar putea răsplăti lipsa de încredere în sine cu o informație care să vă schimbe viața. Puneți-vă în slujba cuiva care nu poate face tot ce trebuie să facă astăzi, un/o prieten(ă) în vârstă sau o rudă, de exemplu. Ceea ce au nevoie de la tine este să faci ceva ce tu faci aproape fără efort, dar pentru ei(le) ar putea fi aproape imposibil. În schimbul serviciului vostru descoperi un sentiment minunat de utilitate, precum și o recunoștință sinceră.


Horoscop 16 aprilie 2020, Leu:

A avea o atitudine pozitivă va atrage oameni pozitivi către tine și va face ca numele tău să fie pe buzele tuturor, când sunt în căutarea unui(ei) partener(e) în distracție. Nimeni nu vrea să încerce să înveselească pe altcineva. Mai degrabă ar prefera să se alăture unei persoane care zâmbește. Ține cont de asta când vorbești cu oameni noi.


Horoscop 16 aprilie 2020, Fecioară:

Încercați să decideți dacă reprogramați sau nu un eveniment ori o obligație familială. Familia ta este importantă, dar știi că îți poate provoca cantități egale de furie și bucurie. Dacă există rude pe care nu le-ai văzut de o viață, fă un efort special pentru a menține legăturile cu ele. Sunt mai valoroase decât îți dai seama. Vedeți dacă puteți organiza o petrecere virtuală. Toată lumea își poate purta ținuta de petrecere, păstrând distanța socială!


Horoscop 16 aprilie 2020, Balanţă:

Astăzi ar fi bine să îți dai timp să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat de la relația pe care o ai cu partenerul(a), apoi să îi transmiți și lui/ei acest lucru. Trebuie să ceri de la relație ceea ce îți lipsește și, dacă te vei lovi de un refuz, măcar știi cum stau lucrurile. În orice caz, este aproape imposibil să ții în balanță propriile dorințe cu cele ale apropiaților(telor) tăi(ale). De aceea, ar trebui să te mai pui și pe primul loc. Cine știe? Poate ceilalți(lelalte) vor începe să facă același lucru!


Horoscop 16 aprilie 2020, Scorpion:

Ai văzut destui oameni falși la viața ta pentru a-ți da seama cu cine stai de vorbă, așa că atunci când cineva se laudă cu lucruri care sună prea bine pentru a fi adevărate, ai încredere în propriile instincte. Nu e cineva în care poți avea încredere. Oamenii în care știi că poți avea încredere, precum prietenii(ele) și familia ta, aduc o energie pozitivă vieții tale. Primești vești frumoase de la o rudă îndepărtată. Se pare că cineva se gândeşte la tine si iţi trimite dragoste la pachet! Asigură-te că le răspunzi la fel.


Horoscop 16 aprilie 2020, Săgetător:

Te simți strălucitor(are) și vesel(ă) în interior, iar asta se vede cu ochiul liber. Încrederea în propria persoană este bună, iar a ta atrage privirile mai multor persoane. Astăzi ai ocazia să îți acorzi mai multă atenție. Ești pregătit(ă) pentru asta? Nu cumva să lași valul de complimente să ți se urce la cap!


Horoscop 16 aprilie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt răsfăţaţii zodiacului. Vei face cunoștință cu o persoană care, în timp, se va dovedi mult mai mult decât un/o simplu(ă) prieten(ă). Tot astăzi, apare o oportunitate importantă pe care nu trebuie să o ratezi și care te va scoate din impasul financiar în care te afli. Seara, ai ocazia să te împaci cu o persoană dragă ție. Fii tu cel(a) care cedează și fă primul pas!


Horoscop 16 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorilor li se recomandă să nu se implice în problemele altora. Dacă faci asta, timpul tău liber va fi compromis și este foarte probabil să-ți fie dată peste cap ziua. Dacă ajutorul îți este cerut de de prieteni(e) sau rude apropiate, poți face o excepție. Spre seară, vei avea parte de clipe romantice alături de partenerul(a) de viață. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, este posibil să cunoști o persoană specială.


Horoscop 16 aprilie 2020, Peşti:

Peștii vor avea o zi de joi fără multe evenimente deosebite. Ai putea să te ocupi de treburile casei, o curățenie generală înainte de Paște este mai mult decât binevenită. Poți face asta alături de partener(ă), mai ales că munca împreună promite să fie şi distractivă şi productivă. În ceea ce priveşte situaţia financiară, aștrii îți recomandă să te limitezi la bugetul pe care îl ai, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS