Horoscopul sănătății, 6-12 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 6-12 aprilie 2020


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Berbec:

Mercur poposește în 11 aprilie în semnul nașterii tale, motiv pentru care dispui de mai multă energie, ești mai binedispus(ă) și încerci metode de a-ți menține starea de spirit la parametrii optimi. Important este să nu dai dovadă de superficialitate, cu toate că ar putea să se găsească situații în care ești tentat(ă) să dai dovadă de ceva mai puțină prudență decât se așteaptă de la tine.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Taur:

De 6 și până în 8 aprilie, Luna se deplaseazaă prin casa sănătății din horoscopul tău general, semn cum că ar trebui să fii mai atent(ă) pe acest plan. Respectă cu severitate indicațiile autorităților pentru această perioadă și încearcă să nu te expui inutil riscurilor. Mai degrabă, concentrează-te pe activități care îți conferă o stare de bine, în raport cu tine însuți(ăți) și cu propriul corp.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Gemeni:

În zilele de 8 și 9, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul acestei săptămâni ar trebui să te găsească mai atent(ă) cu ritualul tău de îngrijire. Planează atât riscul unei oboseli exagerate, cât și cel al altor amenințări de ordin medical. Ia-ți așadar toate măsurile de precauție pentru a te proteja împotriva oricăror situații problematice pe acest plan.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Rac:

În perioada cuprinsă între zilele de 10 și 12, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că acest sfârșit de săptămână ar trebui să fie unul în care te preocupi în principal de bunăstarea ta medicală. Iată așadar un moment bun pentru a asigura dezinfectarea locuinței, dar mai ales a locurilor intens tranzitate din perimetrul spațiului tău de locuit.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Leu:

Mercur ajunge în 11 aprilie în casa filozofiei de viață, conferindu-ți un tonus mental mai bun și disponibilitatea de a căuta cele mai bune măsuri pentru a ieși câștigat(ă) cumva din toată această perioadă. Citești, te cultivi, înveți mai multe despre tine și îți modifici sistemul de valori, principii și credințe. Se observă că știi să profiți la maximum de timpul liber avut la dispoziție.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Fecioară:

Mercur intră în 11 aprilie în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu că, din weekend încolo, se pot contura unele evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să schimbe ceva la felul în care te raportezi la cei(le) de lângă tine, dar mai ales la partenerul(a) de viață. Încearcă totuși să nu te ducă la situații în care dezvolți anxietăți și frustrări nefondate.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Balanţă:

Din 6 până în 8 aprilie, Luna traversează semnul nașterii tale, indiciu că nu vei duce lipsă prea mult de energie. Stai bine, de asemenea și cu moralul, veste bună în această perioadă de încordare pe toate planurile. Caută să îți conservi această stare pentru a te bucura așa cum se cuvine de ea pe tot parcursul săptămânii care se întinde în fața ta. Ai nevoie de acest lucru.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Scorpion:

În perioada cuprinsă între zilele de 6 și 8 aprilie, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai susceptibil(ă) să cazi pradă fricilor și frustrărilor. Încearcă să le gestionezi mai atent în prima parte a acestei săptămâni, căci altfel se prea poate să îți afecteze destul de mult moralul. Ai nevoie de un mental puternic acum.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Săgetător:

La mijlocul acestei săptămâni, mai exact în 8 și 9 aprilie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care ar trebui să fii mai atent(ă) decât de obicei din acest punct de vedere. Respectă cu strictețe recomandările specialiștilor, nu îți asuma riscuri inutile și încearcă să nu te îngreunezi cu gânduri care nu te ajută în această perioadă.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Capricorn:

Din 10 până în 11 aprilie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acest sfârșit de săptămână nu te găsește într-o dispoziție prea grozavă. Încearcă să elimini factorii de stres și să nu aduni energiile negative din jurul tău. Altfel, s-ar putea să le-o transmiți și celor dragi, care poate încercau să rămână pozitivi(e).


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Vărsător:

Luna Plină din 8 aprilie se formează în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu că evenimentele acestei săptămâni și ale acestei perioade în general te provoacă să aduci modificări importante sistemului tău de valori, principii și credințe. Ți se predau, cu siguranță, multe lecții pe care ar trebui să le incorporezi cât mai repede în crezul tău personal.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Peşti:

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se manifestă plenar într-o casă pe care o asociem adesea cu transformările profunde la nivel individual, dar și relațional. Evenimentele acestei săptămâni, dar și ale acestei perioade, par să își pună puternic amprenta asupra ta, iar în ceea ce privește raportarea la cei(le) de lângă tine, se vede că ești mai atent(ă) decât de obicei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS