Horoscopul sănătății, 4-10 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 4-10 mai 2020


Horoscop 4-10 mai 2020, Berbec:

Luna Plină din 7 a lunii se manifestă plenar într-o casă astrologică adesea asociată cu evenimentele cu impact emoțional puternic, prilejuite cel mai frecvent de persoane apropiate ție. Este de așteptat așadar ca relația cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri să îți servească drept sursă de sentimente amestecate în această săptămână, moment numai bun să îți ajustezi abordarea pe acest plan.


Horoscop 4-10 mai 2020, Taur:

În zilele de 4 și 5 mai, când Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, pari a fi într-o formă bună, în echilibru cu volumul de muncă pe care îl ai de executat în prima parte a acestei săptămâni. Asigură-te că îți menții acest ritm și în restul zilelor care urmează, că îți direcționezi energia înspre ceva clar, care nu te obosește fără să îți aducă anumite beneficii.


Horoscop 4-10 mai 2020, Gemeni:

Luna Plină din data de 7 se formează în casa sănătății din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi bine ca săptămâna aceasta să acorzi o atenție specială formei emoționale, dar mai ales fizice în care te afli. În cazul în care ai fost mai delăsător(oare) pe acest plan, ar putea apărea unele consecințe, dar le vei remedia fără probleme dacă iei măsuri imediate și sustenabile.






Horoscop 4-10 mai 2020, Rac:

În zilele de 8 și 9, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, ocazie numai bună să îți rezervi timp în acest sfârșit de săptămână pentru a face mai mult sport. Indiferent dacă optezi pentru un sport pe care îl poți practica acasă ori folosește echipamentele din dotare, cert este că te vei bucura de efectul energizant al endorfinelor.


Horoscop 4-10 mai 2020, Leu:

Cu excepția zilei de 10, atunci când Luna poposește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, te simți bine pe parcursul întregii săptămâni. În ultima sa zi, ar putea apărea unele neplăceri la nivelul spatelui sau al încheieturilor. Ar putea avea legătură cu lipsa relativă de mișcare din această perioadă. Încearcă să faci unele exerciții acasă. Vor ajuta mult.


Horoscop 4-10 mai 2020, Fecioară:

Luna Plină din ziua de 7 te pune față în față cu unele dileme destul de mari. Anumite conversații sau evenimente de săptămâna aceasta te provoacă să schimbi ceva la modul în care te raportezi la lume, la felul în care vezi viața. Așadar, caută să vezi ce nu mai este conform cu realitatea actuală, care ar trebui să îți fie prioritățile în plan profesional, dar mai ales personal.






Horoscop 4-10 mai 2020, Balanţă:

În zilele de 4 și 5, Luna se deplasează prin semnul nașterii tale, indiciu că ai bateriile încărcate la parametrii optimi și că nu duci lipsă de energia necesară pentru a-ți duce la bun sfârșit activitățile programate pentru zilele care urmează. Este important totuși să nu te epuizezi până la mijlocul săptămânii pentru că aștrii ți-au rezervat alte provocări și mai încolo.


Horoscop 4-10 mai 2020, Scorpion:

Luna Plină din data de 7 se manifestă plenar în chiar semnul nașterii tale, indiciu că vei avea parte un influx de energie în a doua parte a săptămânii. Ține însă cont de faptul că s-ar putea să o utilizezi haotic, să o direcționezi către scopuri care nu îți aduc beneficiile scontate. Încearcă să îți menții starea de bine, să vezi dacă activitățile acestea îți procură unele satisfacții, indiferent de natura lor.


Horoscop 4-10 mai 2020, Săgetător:

Luna Plină din 7 a lunii se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu s-ar putea să te urmărească tot felul de gânduri negative în această săptămână, dar mai ales în a doua sa parte. Este important să nu lași ca acestea să se răsfrângă asupra nivelului tău de energie, asupra stării tale de bine. Ele îți pot afecta chiar și bunăstarea la nivel fizic.






Horoscop 4-10 mai 2020, Capricorn:

Vineri și sâmbătă, adică în cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, predispunându-te la situații în care emiți judecăți de valoare fără să ai toată imaginea asupra situației. De asemenea, tinzi să ții cu dinții de principii și valori care nu mai coincid cu crezul tău personal, cu vremurile pe care le trăim.


Horoscop 4-10 mai 2020, Vărsător:

Cu excepția zilei de 10 mai, atunci când Luna își face intrarea în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu prea ai parte de provocări pe acest plan. Duminica te găsește însă destul de apatic(ă), poate din pricina oboselii sau a autoizolării. În orice caz, cert este că trebuie să îți cultivi starea de bine, mai ales că vei fi atunci în ajunul unei noi săptămâni.


Horoscop 4-10 mai 2020, Peşti:

Luna Plină din data de 7 se formează pe axa comunicării și a convingerilor, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general. Aceasta ar trebui să îți transmită faptul că unele discuții purtate săptămâna aceasta, respectiv evenimente cu impact emoțional puternic îți vor ajusta destul de mult crezul personal și sistemul de valori.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS