Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 4 aprilie 2020


Horoscop 4 aprilie 2020, Berbec:

Viteza timpului ar putea deveni o problemă pentru Berbeci astăzi. Nu vă grăbiţi în luarea unor decizii, mai ales dacă vorbim despre relaţii de dragoste. Altfel, s-ar putea să regretaţi cele întâmplate şi nu veţi putea repara greşelile făcute. Singurătatea nu este o soluţie, cereţi sfaturi persoanelor dragi.


Horoscop 4 aprilie 2020, Taur:

Doar pentru că un argument s-a terminat în favoarea voastră nu înseamnă că sentimentele voastre de vinovăție, regret sau furie au dispărut. Nu vă puteți aștepta ca totul să revină imediat iar lumea voastră să fie din nou roz. Aveţi nevoie de timp pentru a lăsa lucrurile să se stabilească în interiorul vostru o perioadă. Când amândoi veţi fi gata să vă reluați activitățile şi să puteţi discuta despre cele întâmplate, o veţi face. Dar dacă încercați să grăbiţi lucrurile, veţi înrăutăţi situaţia.


Horoscop 4 aprilie 2020, Gemeni:

Fiecare mișcare pe care o faceți trebuie făcută cu atenție astăzi. Trebuie să luaţi în considerare efectele comportamentului vostru. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să evitați să mergeți mai departe, ci înseamnă că trebuie să fiți conștienți(te) de consecințele acțiunilor voastre. Fiind mai conștienţi(te), veți fi mai bine pregătiți(te) pentru a face față oricăror obstacole sau reacții negative care pot apărea de la colegi(e) sau rude.


Horoscop 4 aprilie 2020, Rac:

Unul(a) dintre prietenii(ele) voştri(astre) este prea stânjenit(ă) să vă vorbească despre ceva, dar totuși își doresc sfaturile voastre. Încercaţi să daţi dovadă de înţelegere, întrebaţi ce se întâmplă şi fiţi alături de aceştia(stea). Căldura și compasiunea ta vor fi toate necesare pentru a-i(le) determina să iasă din cochilia lor.


Horoscop 4 aprilie 2020, Leu:

Munca în echipă poate scoate tot ce este mai bun din tine, dar o persoană nu va reacționa bine la dinamica grupului. Nu te mira dacă cineva acționează un pic mai critic față de deciziile tale. Unora nu le place faptul că nu au mai multă putere decât tine. Asta este problema lor, nu a ta. Continuați și ignorați energia lor negativă. De îndată ce vor vedea că știi ce faci, vor urca la bord, în barca ta.


Horoscop 4 aprilie 2020, Fecioară:

Dacă azi ești pus(ă) într-o situație care nu îți este familiară, tot ce poți face este să dai ce ai mai bun în tine. Dacă vă concentrați prea mult pe rezultat, te vei îndepărta de scop! Pur și simplu, concentrați-vă să puneți un picior în fața celuilalt(eilalte) și continuați să faceți acești pași ca de copil până când veți termina această călătorie. Concentrându-vă pe detaliile mai mici, mai puțin intimidante, veți reuși să nu fiți intimidați(te) și copleșiți(te) de ceea ce e de făcut.


Horoscop 4 aprilie 2020, Balanţă:

Ești plin(ă) de energie bună și nu ar trebui să o păstrezi doar pentru tine! Zâmbetele și glumele voastre pot ajuta să ridicați starea de spirit a persoanelor triste, să distrageți prietenii(ele) îngrijorați(te) și să reamintească persoanelor pe care le iubești de ce te iubesc. Astăzi aduce, de asemenea, o mare șansă să te bazezi pe natura promițătoare a unei noi relații și să te apropii mult de cineva pe care îl/o găsești incredibil de interesant(ă). Lasă să ți se vadă tot farmecul si vei obține rezultate promițătoare.


Horoscop 4 aprilie 2020, Scorpion:

Astăzi vei avea o idee despre care ești foarte sigur(ă) că e genială, dar la fel de sigur(ă) ești și că toți(ate) ceilalți(lelalte) vor crede că nu eşti întreg(agă) la cap. Și ce dacă? Dacă nu riști, nu câştigi. Rezistă tentației de a te cenzura. E-ul tău încearcă să te protejeze ca să nu îți fie rănite sentimentele, mândria ta e gata să riște. Când anunți noua ta idee, fă-o cu încredere. Nu cereți oamenilor să le placă idea, ci presupune că lor le va plăcea oricum.


Horoscop 4 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie mai atenți unde își lasă lucrurile. Astăzi, riști să își pierzi ceva important la serviciu. De asemenea, este important să încerci să controlezi tot ce mişcă în jurul tău ca să nu laşi lucrurile să-ţi scape de sub mână. Este valabil şi în viața personală. Un alt sfat al aștrilor este să amâni pentru o vreme cumpărăturile online.


Horoscop 4 aprilie 2020, Capricorn:

În 4 aprilie, Capricornii sunt presaţi cu o sarcină extrem de importantă venită din partea familiei. Este momentul ca, din nou, să îţi demonstrezi eficiența. În plan financiar, există șansa ca astăzi să-ţi creşti veniturile. Ai putea încerca să vinzi anumite bunuri pe care nu le mai folosești. Deși ești tentat(ă), evită să te întâlneşti cu o persoană pe care ai cunoscut-o prin intermediul rețelelor sociale.


Horoscop 4 aprilie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, ziua de sâmbătă va trece fără rezultate notabile. Nimic din ce ți-ai planificat pe astăzi nu pare să se materializeze. În plan sentimental, vrei să simți cât ești de iubit(ă), chiar dacă tu nu prea arăți acest lucru persoanei iubite, familiei sau prietenilor(elor). Vrei să fii pe primul loc, iar toate poftele să-ți fie satisfăcute. Sfatul aștrilor este să încerci, la rândul tău, să nu arăți dezinteres, așa cum obișnuiești. Oferă cel puțin la fel de multă iubire pe cât primești.


Horoscop 4 aprilie 2020, Peşti:

Peştii ar trebui să se abţină de la gelozie. Evită conflictele cu persoana iubită, pentru că va fi foarte greu să repari ce strici acum. De asemenea, nu te implica în chestiuni care pot îți pune în pericol afacerea sau stabilitatea financiară. Un/o prieten(ă) te va surprinde cu o veste extraordinară, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS