Horoscopul zilei de miercuri, 29 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 29 aprilie 2020


Horoscop 29 aprilie 2020, Berbec:

Berbecii au motive de bucurie astăzi, căci sunt şanse mari să primească un telefon important din partea persoanei iubite. Dacă aveţi nişte nelămuriri cu privire la anumite discuţii din trecut, nu este momentul potrivit pentru a le aduce la suprafaţă. Profitaţi de aceste câteva clipe pentru a transmite iubire, înţelegere şi încredere, mai ales că în această perioadă veţi avea mai mult ca niciodată nevoia de siguranţă în relaţia sentimentală.


Horoscop 29 aprilie 2020, Taur:

Dragi Tauri, vă puteţi folosi timpul liber pentru a pune la punct câteva idei pentru un proiect care v-ar putea aduce succesul în viitorul apropiat. În cazul în care nu aveţi destulă siguranţă, puteţi cere sfaturi persoanelor apropiate ori acelor(a) asociaţi(te) în care aveţi încredere. Nu este o ruşine să recunoaşteţi atunci când nu ştiţi să rezolvaţi o sarcină, ba chiar este o dovadă de curaj şi veţi fi apreciaţi(te) pentru sinceritatea de care aţi dat dovadă.


Horoscop 29 aprilie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt cu capul în nori astăzi, mai ales că gândul le va sta oriunde, dar nu la muncă. Încercaţi totuşi să rezolvaţi toate acele sarcini importante înainte să vă acordaţi timp pentru visare, căci în caz contrar s-ar putea să fiţi mustraţi(te) de superiori. În dragoste se anunţă veşti bune, însă nu luaţi decizii pripite, altfel aţi putea regreta. Spre seară puteţi citi o carte ori puteţi urmări alături de familie un film bun.


Horoscop 29 aprilie 2020, Rac:

Chiar dacă vremurile sunt tulburi, Racii nu trebuie să se lase pradă emoțiilor negative. Nimeni nu a interzis visatul cu ochii deschiși și nici făcutul de planuri. Ai atât de multe opțiuni la îndemână, încât nici nu ar trebui să ai timp de drame fără sens. Provocarea este să privești lucrurile dintr-o alta perspectivă, mai optimistă și senină, chiar dacă nu îți stă în fire.


Horoscop 29 aprilie 2020, Leu:

Uneori chiar merită să agiți apele, în special în sfera dragostei, pentru că nu se știe niciodată ce ar putea ieși. Trimite un mesaj picant, flirtează cu toată încrederea și comportă-te exact așa cum simți. Nu merită să îți pierzi timpul cu persoane care nu te plac așa cum ești. Însă merită fiecare secundă petrecută alături de oameni dragi, ca te apreciază pentru caracter și originalitate.


Horoscop 29 aprilie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite să acționeze practic în cazul unor conflicte spontane. Există opțiunea de a demonstra rațional cine are dreptate, însă cu o pierdere mare de energie și mai există opțiunea de a lăsa lucrurile în aer. Nu trebuie să câștigi fiecare bătălie, mai ales dacă ești mulțumit(ă) de propriile decizii și gesturi.


Horoscop 29 aprilie 2020, Balanţă:

Astăzi pare că ai un efect puternic asupra oamenilor, ceea ce poate fi palpitant și distractiv. Însă reține că printre cei(le) pe care îi/le atragi „în orbita ta” se pot număra și oameni mai sensibili, care caută un model în viață. Iar asta nu îți stă deloc în fire. Ai grijă să nu lași impresia că joci un rol mai important în viața lor decât ți-ai dori, de fapt. Așa că păstrează distanța.


Horoscop 29 aprilie 2020, Scorpion:

Dacă ai de gând să spui lucruri delicate astăzi, ai face bine să ții cont de temperamentul celui(ei) căruia(eia) i te adresezi. Se aprinde ușor? Atunci începe conversația într-o notă pozitivă. Vorbește-i despre toate lucrurile pe care le apreciezi la el(a). Abia apoi intră în miezul problemei și concentrează-te ca rezultatul discuției să fie unul pozitiv. Un zâmbet și o vorbă caldă dezarmează pe oricine.


Horoscop 29 aprilie 2020, Săgetător:

Ai o atitudine revigorantă și îi/le ajuți și pe ceilalți(lelalte) să intre într-o stare de bine. Viața ți se arată într-o notă optimistă, însă nu uita de cele câteva responsabilități pe care trebuie să le iei în serios! Dar, dacă există cineva pe lumea asta care se poate distra în timp ce muncește, atunci tu ești! Nu renunța la micile plăceri, nimeni nu ține lucrurile în balanță mai bine ca tine!


Horoscop 29 aprilie 2020, Capricorn:

Dacă faci paşi pentru o nouă relaţie romantică, cea mai bună abordare este să nu faci nimic în acest sens. Acum nu este un moment potrivit să avansezi o relaţie, mai ales una nouă. Nu trebuie să cazi în capcana că trebuie să oferi încurajări pentru a menţine interesul cuiva. Lasă-i(le) să fiarbă pentru o vreme. Sau, şi mai bine, lasă-i(le) să afle că îţi place să fii urmărit(ă) şi că merită efortul.


Horoscop 29 aprilie 2020, Vărsător:

Fii pregătit(ă) pentru un val de energie creativă. S-ar putea să te ia prin surprindere, aşa că asigură-te că ai un pix şi hârtie la îndemână. Să notezi fiecare lucru mărunt care îţi trece prin minte s-ar putea să nu fie prea practic, dar aceste mici perle îţi vor fi de folos în câteva săptămâni când vei avea nevoie de inspiraţie sau de ceva de făcut. Ideile geniale îţi vor inunda creierul, deşi poate iniţial nu vor părea atât de strălucite.


Horoscop 29 aprilie 2020, Peşti:

Astăzi, îţi va fi uşor să vezi adevărul din spatele oricărui lucru, aşa că este o zi bună să judeci pe cineva sau să alegi un/o nou(ă) membru(ă) în echipa ta. După câteva minute de conversaţie uşoară, vei putea să ştii cine este autentic(ă) şi cine este plin(ă) de el(a). Va exista cel puţin o persoană care va încerca să te facă să crezi ceva ce nu e adevărat, dar nu va reuşi. Vei intra într-o fază a puterii, clarităţii şi încrederii crescute, conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS