Horoscopul zilei de marți, 28 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 28 aprilie 2020


Horoscop 28 aprilie 2020, Berbec:

Dragi Berbeci, vă veți bucura de compania unei persoane interesante astăzi. Împărtășiți din experiențele voastre de viață și oferiți sfaturi pentru a primi și voi la rândul vostru ajutor în anumite situații. Aveți încredere în cei(le) apropiați(te), mai ales dacă simțiți că vă puteți deschide sufletul. Spre seară puteți urmări împreună un film.


Horoscop 28 aprilie 2020, Taur:

Taurii s-ar putea să se consume prea mult din cauza unor probleme din trecut care au apărut din nou în atenția voastră. Cereți ajutor familiei dacă aveți nevoie de sfaturi ori chiar suport financiar. Cu multă muncă, dedicare și curaj veți reuși să răzbiți în fața pericolului. Succesul este aproape, trebuie doar să luptați pentru a vă îndeplini visul.


Horoscop 28 aprilie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt mai aerieni ca de obicei în această perioadă, iar acest lucru se poate datora unei persoane apropiate față de care nutresc sentimente în ultima perioadă. Fiți sinceri(e) cu inima voastră și lăsați-o să vă ghideze sufletul. S-ar putea să nu aveți nimic de pierdut, ba chiar să începeți o frumoasă poveste de dragoste ori o prietenie pentru toată viața.


Horoscop 28 aprilie 2020, Rac:

Ești suficient de isteț(ață) să nu te lași influențat(ă) de alții(tele). Știi că dacă vei ceda presiunii majorității nu vei avea o viață sănătoasă. Însă astăzi îți este din ce în ce mai dificil să reziști tentației. Nu îți mai face procese de conștiință și lasă-te dus(ă) de val. Din când în când nu e o tragedie să te lași influențat(ă) de ceilalți(lelalte). Încă deții controlul asupra vieții tale.


Horoscop 28 aprilie 2020, Leu:

Vrei să-ți trăiești viața în felul tău, dar ești dispus(ă) să plătești prețul? A fi independent înseamnă că uneori trebuie să îți asumi riscul ca reputația să-ți fie ușor afectată. Dar nu-i așa că preferi să fii recunoscut(ă) ca cineva care încalcă regulile, decât ca cineva care întotdeauna face tot ce li se spune? Nu mai face doar în funcție de ce vor crede ceilalți(lelalte). Mergi pe drumul tău și acceptă consecințele.


Horoscop 28 aprilie 2020, Fecioară:

Nu te poți forța să te înțelegi mai bine cu cineva dacă acel(a) cineva nu este dispus(ă) să coopereze. Fie ești compatibil(ă) cu cineva, fie nu ești! În loc să te chinui să te faci plăcut(ă), mai bine acceptă situația așa cum e. Nu trebuie să-i/le faci pe toți(ate) să-ți fie prieteni(e). Și încearcă să înțelegi că, dacă cineva nu te place în mod special, asta nu înseamnă că nu te respectă.


Horoscop 28 aprilie 2020, Balanţă:

Nu este cea mai potrivită zi să îţi rezolvi treburile singur(ă). În schimb, un parteneriat va genera foarte multă energie pozitivă. Aceste duete pe care le formezi de-a lungul zilei sunt destul de mici cât să îţi permită să îţi păstrezi identitatea şi ideile, dar prezenţa celeilalte persoane îţi va oferi sprijinul şi adăpostul de care ai nevoie. Este distractiv să faci parte dintr-un duo dinamic, aşa că bucură-te cât durează.


Horoscop 28 aprilie 2020, Scorpion:

Adu în prim plan una dintre ideile pe care le-ai tot amânat. Este timpul să faci o mutare care are îndrăzneala unei persoane care ştie că nu poate eşua, pentru că nu vei eşua. Nu azi! E o zi bună să îţi asumi riscuri profesional sau să îi spui acelei persoane ceea ce amânai de foarte multă vreme. A trecut timpul ezitărilor. E nevoie de curaj să faci acest pas, dar îl ai cu siguranţă.


Horoscop 28 aprilie 2020, Săgetător:

Un termen limită de la muncă ar putea fi mutat pentru azi. Dacă se întâmplă asta, primul tău gând va fi probabil să îţi rearanjezi programul zilei şi poate să anulezi ceva important. Dar înainte să faci ceva drastic, vezi cum poţi negocia. Nu strică să întrebi. Dacă nu funcţionează, află cine poate să te ajute în acest proiect. Nu trebuie să îţi faci un obicei din a-ţi sacrifica toată viaţa pentru muncă.


Horoscop 28 aprilie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt extrem de atrăgători, emană senzualitate prin toți porii. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, este foarte posibil să-ți întâlnești jumătatea. Există o șansă unică să atragi atenția unei persoane după care întorci privirea de ceva vreme. Sfatul aştrilor este să nu fii timid(ă), fă primul pas și o să tragi lozul câştigător.


Horoscop 28 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorii riscă să uite o promisiune și să dezamăgească o persoană foarte apropiată. În plus, te-ai putea reîntoarce la un obicei prost, cu care te-ai luptat cu succes şi la care ai renunțat de multă vreme. În plan personal, însă, lucrurile merg ca pe roate. Dacă ești în căutarea iubirii, ai putea avea noroc. Există șansa să întâlnești o persoană împreună cu care vei construi o relaţie durabilă.


Horoscop 28 aprilie 2020, Peşti:

Marți, Peştii pot rata o oportunitate extraordinară, o afacere profitabilă din care pot câștiga foarte mulți bani. Îți place aventura, însă asta ți-ar putea distrage atenția de la o întâlnire importantă. Ia în considerare această previziune și fii atent la tot ce se întâmplă în jur. Seara, nu este recomandat să faci plimbări lungi, mai ales dacă ești hipertensiv(ă), conform horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS