Horoscopul zilei de vineri, 17 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 17 aprilie 2020


Horoscop 17 aprilie 2020, Berbec:

Pregătiţi-vă inima pentru a doborî acele ziduri de protecţie. O persoană specială îşi va dori să vă cunoască mai bine. Acceptaţi să purtaţi diferite discuţii amicale, vă veţi descoperi multe lucruri în comun. Cine ştie, poate veţi descoperi că felul în care gândiţi este asemănător, aşa cum sunt şi aşteptările voastre de la partenerul(a) de cuplu. Aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 17 aprilie 2020, Taur:

Vei avea tendința să arunci cu bani în stânga și în dreapta. Este necesar să te întinzi doar cât îți este plapuma și să nu faci excese de niciun fel, mai ales în această perioadă în care ne aflăm, care ne determină, într-un fel sau altul, să fim mai cumpătați(te) și să ne gândim mai în profunzime la ziua de mâine.


Horoscop 17 aprilie 2020, Gemeni:

Colaborarea și munca în echipă este calea de urmat astăzi. Energia dintre voi și alte câteva persoane va fi puternică, productivă de altfel. Oferiţi sfaturi şi veţi primi la rândul vostru, împărtăşiţi gânduri bune, idei creative şi, împreună, veţi reuşi să creaţi lucruri formidabile, care vă pot aduce chiar mai aproape decât credeaţi de succes.






Horoscop 17 aprilie 2020, Rac:

Îți irosești toată energia încercând să îi/le faci pe ceilalți(lelalte) fericiți(te)? Nu numai că este o idee proastă, dar dacă vei continua astfel vei ajunge tu însuți(ăți) nefericit(ă). Astăzi încearcă să îți canalizezi energia pe propriile probleme și nu îți face griji că ceilalți(lelalte) te vor crede egoist(ă). E în regulă ca, din când în când, să te pui pe primul loc. Viața e ca o călătorie și, dacă nu îți faci timp pentru ceea ce te face fericit(ă), atunci vei avea de suferit.


Horoscop 17 aprilie 2020, Leu:

Nu te mai lua atât de în serios. Astăzi e o zi în care îți permiți să fii creativ(ă). Așa că ai face bine să te abați de la rutină și să îți trezești spiritul de aventură. Lasă-l pe el să te conducă astăzi. Doar așa te vei lovi de oameni neobișnuiți și idei care îți vor încânta sufletul. Explorează-ți astăzi latura creativă.


Horoscop 17 aprilie 2020, Fecioară:

Profită de fiecare ocazie care îți iese în cale, pentru că acestea vin în întâmpinarea ta să te ajute să treci cu bine peste o anumită problemă legată de planul profesional. Nu te mai subestima, crede în tine și vei vedea cum minunile se vor produce în mod inevitabil. De asemenea, este necesar să fii mai hotărât(ă) și să spui lucrurilor pe nume ori de câte ori simți nevoia sau este necesar.






Horoscop 17 aprilie 2020, Balanţă:

Puneți-vă pălăria de explorator(are) dacă ieșiți la plimbare astăzi. Încercați să vedeți totul ca și cum ar fi un pământ misterios. Există locuri prin care treci în fiecare zi la care nu te-ai uitat niciodată cu adevărat, așa că ai grijă. Examinați lumea din jurul vostru un pic mai îndeaproape. Faceți un nou traseu și vedeți cum arată peisajul. Nu este nevoie să vă grăbiți în fiecare zi, nu-i așa? Lumea este un loc minunat. Trebuie doar să deschizi ochii.


Horoscop 17 aprilie 2020, Scorpion:

Astăzi, ca în majoritatea zilelor, să faci ce fac ceilalți(lelalte) nu te va duce decât în ​​țara plictiselii. Trebuie să alegi propria cale pentru a obține orice tip de stimulare sau emoție. Toți(ate) ceilalți(lelalte) sunt prea preocupați(te) de riscuri și nu văd imaginea de ansamblu. Dar îți este foame de explorare și ar trebui să găsești o cale. Urmăriți un film despre care toți(ate) sunt sceptici(e). Descărcați o nouă melodie a unei trupe despre care nu ați mai auzit. Gătește mâncarea pe care nu ai încercat-o niciodată.


Horoscop 17 aprilie 2020, Săgetător:

Dacă un/o prieten(ă) nu este mulțumit(ă) de timpul pe care i-l acorzi, te-ar putea anunța despre asta astăzi. Dar înainte de a deveni defensiv(ă) și furios(asă) pentru că e atât de posesiv(ă) cu tine, oprește-te. Gândește-te cât de mult trebuie să îi pese de tine ca să te dorească atât de mult în viața lui/ei. Acest gând ar trebui să te măgulească, nu să te supere. Dacă te enervează, atunci este posibil ca această persoană să nu aibă tipul de așteptări prin care poți construi o relație.






Horoscop 17 aprilie 2020, Capricorn:

Ai sentimente destul de puternice care te determină, într-un fel sau altul, să devii sensibil(ă) și să te simți în inferioritate. Nu este o rușine să simți ci, din contră. Din momentul în care nu îți va mai fi teamă să îți arăți sau să îți recunoști slăbiciunile, nimeni nu va mai putea să îți facă vreun rău și vei avea lumea la picioare, pentru că o să devii un om fără frici.


Horoscop 17 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorii primesc, astăzi, o veste neașteptată. O persoană cu care v-aţi certat în urmă cu ceva vreme te va surprinde făcând primul spre împăcare. Dacă ai realizat, în tot acest timp, că tu ai fost cel(a) vinovat(ă), atunci ar trebui să iei în considerare şi posibilitatea de a-ți cere iertare. Pe plan profesional, șefii(ele) îți vor face o bucurie, înainte de Paște. O avansare sau o majorare de salariu (în cazul în care încă lucrați).


Horoscop 17 aprilie 2020, Peşti:

Astăzi, Peștii realizează că este timpul să nu mai trăiască în trecut. O întâmplare neprevăzută te va aduce cu picioarele pe pământ. Este momentul să trăiești în prezent şi să privești spre viitor. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, ai putea să te gândești, chiar, la următorul pas: întemeierea unei familii. Profită de timpul liber, fă-ți planuri de viitor și bucură-te de viață, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS